2 ayda 2.100 sıra kusur oynamıs waay be
2 ayda 2.100 sıra kusur oynamıs waay be
Milyonlarca sitenin içinde 30 bin küsürüncü olmak bence çok iyi. Fakat yükselmek her zaman en iyisidir.
Milyonlarca Site var , Gayet iyi bir sıradayız fakat dahada yükselecez.
moraLimizi yüksek tutmaLıyıziLerde dahada yükseLceğiz.inş...
Alexa türü ölçümler gerçeği tam olarak gösteremiyor. Örneğin düşüş var demenize rağmen son 1 haftada sunucudaki trafiğimiz artışa geçti.
Bence yinede bu bile başarı...
e hayırlı olsun demek düşer bize![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Sitenin kaçıncı olduğu önemli değil.Amacına ulaşıyor ya o önemli olan![]()
FM Gazetesi
Abi olsun yaw çıkışa geçeriz ileride tüm Dünyada bir ton site var iyi bir yerdeyiz...
sitemizi daha çok tanıtmalıyız fm severlere ...
Site istatiklerini neye göre belirliyorlar? atılan mesaja mı? SAyfa geçişi mi? Tık sayısı mı?
şu anda 50.178.sıraya gerilemişiz
tık sayısı olmalı ... sanırım ..
wala dunya uzerinde bence cok guzel tebrik ediorum emegi gecen herkese turksportali bu kadar yukselttikleri icin
Alexa'ya pek güvenim kalmadı açıkçası sapıttı son zamanlarda.Hilesi var yapan yükseliyor.
Acaba şu anda sitemiz kaçıncı sırada bunu öğrenebileceğimiz bir yer var mı ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
27,493 Alexa'da
Forum Pagerank'ı 3
Futbol PageRank'ı 5
Football Manager Pageank'ı 3
Basketbol Pagerank'ı 4
burayLa alakasi yoq ama dikkatimi cekti yonja 718. sirada dunyada 3 milyon uyemiz var derler ama yarisi kendileri tarafindan yapiLmis hayal urunu uyeler nse. Turksportal icin suan itibariyle 27 bininci sirada oLmasi kotu deil dunya bazinda tabi alexanin bu sonuclari net deil alexa kullanicilarina gore olusan bi sistem ne kda doru sonuc verir siz dusunun
Alexa Firefox üzerinden etki etmiyor.Yani Firefox ile giriyorsanız girdiğiniz sitelerin yükselmesine bir etkiniz olmamaktadır.
Alexa'nın firefox'a da etki etmesi için Alexa Toolbar gerekir.Alexa firefox kullananların site girişleri verilemiyor.Bu yüzden Alexa Toolbar lazım firefox kullanıcıları için
Turksportal İnteractive Türkiye'de hiçbir forum sitesinde olmayan (olumlu) uygulamalarıyla yükselmeye devam edecektir.
27 bin 200 cüyüz...![]()
Yükseleceği kesin.Potansiyeli olan bir site sonuçta.
FM Gazetesi
japonyada derece yapmadiktan sonra ben siteye site demem...
düşenin dostu olmaz
dusmez kalkmaz bir ALLAHamma ozlu sozler oldu
![]()
bir taş attım pencereye ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Yapın yorumlarınızı vereyim uyarılarınızı![]()
Son derecelere nasıl bakabiliriz.
Alexa Toolbar'ı indirerek yeni dereceler görülebilir..![]()
Peki şuan kaçıncıyız??![]()