para sıkıntısı çeken klüpler için birebir.
para sıkıntısı çeken klüpler için birebir.
Güzel paylaşım ama lig öncesinden 6 mactan fazlası zarardır.. Ona göre turnuva düzenlemenizde fayda var..Lig öncesinde yıldızlarınızın 1-2 ay sakat olması can sıkıcı oluyor...
bi turnuvada 2 mac yapiosunuz zaten... 3-4 turnuwa 10kusur milyon dolari geciyo buda ortalama bi klup icin cok iyi para...
ya aslında iyi fikirde takımlar sanırım kabul etmez turnuvayı bide macı olmayan takım bulmakta zor oluyo
ben genelde iki lig yapıyorum(3 maçlı) we mutlaka seçtiğim rakipler italya ve ispanyanın en gözde 3 takımı oluyor gelirler sizin gibi 3M $ dil, 3M £(neredeyse 2 katı)
o yüzden mutlaka italya we ispanyadan rakip şeçin özelliklede ispanya
ARKADAŞLAR HAZIRLIK MAÇI YERİNE bu turnuvaları yapın daha karlı fakat fazla paralı turnuvaları benim turkiyede kabul eden takım az...orta dereceli ödül koyuyorum
hic denemedim ama denyecem bakalim faydali olacakmi
olacağı kesin önemli olan rakip bulma türkiyede diilsen
Güzel bir yöntem. Ama bence oyuncular biraz fazla yorulur.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
yorulma nie olsun normal hazırlık maçı yerine turnuvayı yapcan
ben genelde ilk yari bi onbir ikinci yari baska bi onbir oynatiom... ilk takimi secip ilk takima gore yedekleri seciom.. ilk yari sonunda takimi full deistiriom.. en iyisi boole... hic yorulma weya sakatlik olmuyo..hemde iki takim cikartiosunuz hangi bolgede ne eksiginiz oldugunu goruyosunuz
büyük takımlarla yaparsanız tv geliri de oluyor maç hasılatlarıyla beraber çok önemli bir kaynak özellikle türk takımları için ilginç yeni mi keşfettiniz bunu?
yoo yeni kesfetmedik ama son 2 oyundur yonetim bu paralari transfere harciyo.. hemde direk
hemen denicem,saol kardeş
eğer böyleyse her sezon külçeyle para gelir![]()
ben konuyla ilgili bi şey sölemicem de bu oyun fm 07 ama senin ekranda dostluk maçları felan yazıyo yani Türkçe yazılar. Nasıl oluyo şimdi bu ?![]()
Arkadaşlar eger teklif ettiginiz takım kabul etmez diye korkuyosanız 100er bin $ verin 3 takıma da bakın nasıl geliyolar... Gelmezlerse fikstürlerine uymadıgı icin gelmezler.. Bu da benim tavsiyem![]()
sakatlanma riski var bence aşırıya kaçmayın sora barım barım baarmayın![]()
abi ben besiktasken chealsea barcelona bide simdi hatirlayamadigim bi buyuk klup daha geldi. para vermediler ama biletlerden yaklasik 2milyon dolar kaldi hatta 2.2 diyebilirim. abartmiyorum sallamiyorum inanin bana. ben bu fmyi teee cmnin bi tek ingiltere uzerinden oynadigimiz disketli halinden beri oynuyorum. guvenin sallamam...
Ben her sezon basinda evimde Barcelona ve Real Madrid gibi kuluplerle mac yaparim, ve 1 milyon sterlini cebe atarim
ben hep dostluk maçı yapmayı düşünüorum ama bi türlü ünlü kulüpler kabul etmio arkadaşlar..
çok mantıklı...
güzel taktik ama rakibin kabul etmeme sorunu oluyormu ?
ben oynayamıyorumdaöss den sebep
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
şimdi man utd ile ilerliyorum yoluma 3. sezonum. 110300 kişilik stadım var, ne kadar getirirki?hayvan stat var arena gibi oldu... zezon içi bir şampiyonlar ligi maçı en az 4,5 M sterlin getirir oldu
iyi para iyi...
diyelim her rakip başına 200k koydun
turnuvayı kazanırsan mı o paralar senin oluo,kaybedince paralar güme mi gidio
yok turnuwayi kazansanda kaybetsende para senin oluyo... senden cikan para sadece basta oyunculara werilen para geri kalan hasilat senin...kafadan 2-3 milyon dolar bi turnuwa..
ooo eğer öyleyse bedava dan para gelir ki
turnuva da hiç maç kazanamıon ama tüm hasılat senin oluo işe bak bea![]()
paraya ihtiyacı olan takımların kesinlikle yapması lazım ama parası olan bi takımın yaparak vakit kaybetmesine gerek yok.çok vakit alır ama hasılatı güzel![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
dostluk maci deil... kupa weya lig yap... kluplerede para wer.. o zaman gelirler...
illa chelseami gelcek.. ki biraz ugrasirsan geliyo... fazla oynamadiin belli