heh iyi benim olayı çakan olmamış daha![]()
heh iyi benim olayı çakan olmamış daha![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Serhat bi DM demek aynı zamanda DMR ve DML demektir nerden vuruyon bakem![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
iyiya işte dm sen olduguna göre onların hiçbirini yapamıyacaksın erencim![]()
anşalaım mı beyaz takım???
kaçırdığım her gol için tarık abimesaj sayımı 10 adet arttracak çaktırmadan..
kendi kaleme attığım her gol de birinizden rep isterim.tercihim tarık abidir maşallahı var.
taşkını kale arkası in libero oynatabiliriz cüzi fiyatlar karşılığında.hayati tehlikeniz kalmaz...
anlaşma metni budur...
Aynen beyaz takim cok guclu olmusGoller sıralanır
ayyyyy takımımızda süper.. ya özkanla biz song ile tomas veya edu ile lugano gecit vermeyiz abi..
orta saha güzel.. eren top geçirirsen karışmam hiç koşmamömer ve tarık sizden goller bekliyourz heuh
bu arada iskelede buluştuğumuz zaman arkamıza alalım denizi bi fotoğraf çektirelim
bi kaç adamda bulsakta maç sırasında fotoğraf, video fln çekse..
çimleri yoldurucaz size![]()
beyler...iskelde buluşucaz ya hani biz...iskele nere=)
valla bende bilmiyom![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
inşallah bulacaz. bulamadık gelmeyiz![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
heheheh![]()
arkadaslar kuru kuruya olmaz böyle baklavasina filan yapalim yahu ..![]()
evet evet yenilen takım baklava alsın![]()
sonra iskelede yeriz![]()
amcamın holta takımınıda getirimmi iskelede beklerken balık tutarız![]()
Cuma yapın geleyim
bana cuma da uyar valla aydın abi...ama iş günü ve okul günü...anca alman kale oynarız galiba=)
cuma ben olamam bu kesin
bende olamam...
aydın zor abi. çalışanı var işçisi var emeklisi var sigortalısı var , fındık 8 ytl olucak , öss kalkıcak , mazot 1 ytl olucak ...
töbe ya ne diyom ben.bana akşam uyar cuma ama pazar olması daha iyi tabi. iş yorgunu olmayız
Hafta sonu seçtik, milletin işi gücü olmasın diye yani Cuma günü çok zor olur..