Mavi takımı tebrik ederim![]()
Mavi takımı tebrik ederim![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
seni konuscak varya tam estantane
Emre gol attın mı?
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
abi bu arada macın yıldızı nerede yaa yücelcigim neredesin gözlerimiz seni arıyor![]()
Senden de bekleriz...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Eren olm Görkemle yerde ne yapıyodunuz o arada benim arkam dönüktü![]()
video yok mu
Kafa olayını merak edenler
daha maçın başlarıydı sanırım ben ayakkabımı bağlıyordum penaltı noktasının yanında hemen ve görkem 30 metredeki jesusu gördü 1 metredeki beni göremedi aut atışını direkt kafama kullandı..tabi ben nakavt
iyi yine maça devam ettim
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
video varda bi ara koyacağım inşallah.. güzel geçti ya..
bu arada cidden Taşkın biraz daha hızlı olsun süper forvet olurmuş..
Videolara baktım.. Taşkının çarşı içinde üç buçuk attığı sahneler var![]()
güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan, mavi takımı tebrik ederim
taşkın abi beşiktaşı inletmiş yaaa beşiktaşım oleyy beşiktaşım oleyy beşiktaşım beşiktaşım oleyyy![]()
Resimlere ve videolara bakınca iyi eğlendiğinizi görebiliyorumNe güzel Runje tezahuratı yapıyorsunuz siz öyle
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
taşkın abinin atlet ile yemek yedigi videoyu izliyorum manyak yaaa![]()
yaa beyler benim aklım şu annesiyle birlikte gezen kızda kaldı yaa o ne hoş bi parçaydı öyle
gerçi minibuste gül yengenizin nosunu aldım şuan mesajlaşıyoruz![]()
osmanın 2.maçta uzaktan topları ben çıkarmıştım. bu sefer naaptın osman atabildin mi ???![]()
Valla Görkem'i formsuz yakalayınca attık uzaktan bir kaç tane işteSonra tepkiler başlayınca paslı oynadık.Sonuçta güzel ve gerçekten zevkli bir maç oldu herkese teşekkür ediyorum.Yine güçsüz takım ve yine kazandık
![]()
Yücel'i mükemmel kademesinden dolayı tebrik ediyorum,o olmasaydı daha çok gol yerdik.Tarık Abi ve arkadaşının duvar paslarını her seferinde anlamama rağmen çoğu zaman müdahale edemedim.Çok iyi yedirdiler bize.
Onlar duvar paslarıyla biz uzaktan şutlarımız ile ve organize ataklarımızla var olmaya çalıştık.Kazanan biz olduk tekrardan kutluyorum herkesi.
Beşiktaş ve Çarşı muhabbeti gerçekten çok güzeldiAlen iskenderciye gelip az daha bize çektirecekti
![]()
1-erene ben bişey yapmadım o topla tarığın arasına girdi![]()
2-ben beklenen performansı gösteremedim
3-osman çok güzel iki gol attı köşeye
4-bizim 8 topumuz direkten döndü
5-nekop kesin kaleyi okumuş üflemişti
6-taşkın hakan şükürün yeni veliahtıdır
7-çok eğlendik![]()
fak ettiyseniz 8 direkte ust direk oldu die hatirliyorum o ust direkte birsey vardi
Arkadaşlar beyaz takım olarak bugun şans yanımızda değildi yaklaşık 8 tane topumuz direkten döndü benim ise tam 5 tane ne yaparsam yapayim olmadı takımımızın hatırladığım kadarı ile 8 tane golünü ben attım ve kaçırdıgım goller de olmadı değil forvet olarak iyi pas yaptık jesus_fb ile ama yeterli olmadı SON 10 dakka oyundan düştük zaten. Mavi takımı tebrik ediyorum güzel bir gündü![]()
߀nide Alın aßi yaßende Sizle oynayımda FutboLcu ruhu Görelim ßiraz
![]()