saolun arkada;lar eme['n'ze sa[lik//
merak ettigim dili ingilizce yapiyorduk simdide yapacakmiyiz klavyeyi...
saolun arkada;lar eme['n'ze sa[lik//
merak ettigim dili ingilizce yapiyorduk simdide yapacakmiyiz klavyeyi...
tam da bayram tatilinin geldiği zamana denk geldi teşekkürler emeği geçen herkese...
Emeği geçen herkesin eline sağlık, TSI ekibine yakışır bir yama olmuş
harikasınız ya ellerineze emeğinize sağlık..Çok teşekkürler.....
yamada emegi geçen herkese onlarca yüzlerce kez teşekkürler![]()
emeği geçen herkeze teşekkürler gerçekten bekledik ve karşılığını aldık
Zuhahaha İşte ßudur yaaa HElal olsun size TürksportaL ßir Numarayız..İşte ßir Numara aLaYına İsyan KraL'ına Hodri Meydan![]()
çooook teşekkürler
harcadiginiz emek yadsınamaz boyutta.
ellerinize, yüreginize sağlık arkadaşlar...
Çok Saolun
süpersiniz hemen indiriyorum. 15 tatilde hiç uyumıcam sürekli fm şimdi bi indirip test ediyorumoleyy
![]()
Binlerce kere tesekkurler. Harika bir calisma. Elestirim yok.
Onceden elestirenler iki kere tesekkur etsin bence.
Yamanın yapımında ve yayımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
emeginize saglık ALLAH razi olsun
emeğiniz için saolun ama indirmede sorun yaşıyorum linkte bir sorun var galiba
Emeği geçen herkese teşekkürLer ÖzeLLikle VoLkan Abiye![]()
slm///dosyayi indirmeden once sizlere tesekkuru borc bilirimm.....
sadece emeginize deil ellerinize saglik....
bissuru tesekkurler...
şimdi indiriyorum ve ne zamandır bekliyodum oyuna başlayamamıştım bunun içinemeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim Allah sizi başımızdan eksik etmesin
![]()
emeği geçen herkese teşekkürler elleriniz dert görmesin sağolun varolun.
OLEYYYY![]()
![]()
![]()
![]()
TEŞEKKÜRLER
aaba cıktımı diye bakayım dedim gözlerime inanmdım yaaçıkmıs çok sagolasınız indiricem ve ardından kurucam hemen 07 'yi bakalım orjinal cd ne kadar korsan vardı virüslü idi attım onu orjinal alıcam kafaya koydum bunu
Emeği geçen tüm arkadaşalra teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız..
fm bana türkçeyi daha çok sevdiriyor
emeği geçen herkese çok teşekkurler
si su sevinci gorsun artık!!! orjinal turkce istiyoruz kimse ugrasmasın.ellerinize saglik
bu yamada emeği geçen herkese gönülden teşekkürler.
hepinizi çıkardığınız bu zor ve güzel çalışma için ayrı ayrı tebrik ediyorum.
çıkmayacak diyenlere tokat gibi bir cevap oldu ne diyelim![]()
Arkadaşlar Oyunum Orjinal. Dün yamayı indirdim. Kurdum makineme . Fakat çalısmadı. yani ayarlardan Fm.exe dosyasını bulamıyorum. Geçen 2006 yamasındada olmustu bu problem o zaman cozmustuk ama unuttum galiba hatırlayamadım. dun de ısten dondugum ıcın kafam doluydu beceremedım sanırım .. bu konuda bı acıklama yaparsanız benım gıbı problem yasayan arkadaslarada ıyılık olur sanırım.. sımdıden tesekkurler..
Bu arada yama ıcın emegı gecen herkese sonsuz sevgıler saygılar .. siz olmasaydınız ne yapardık acaba ????? sağolun varolun.....
'' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''
eyw saolun
Öncelikle çok teşekkürler emeği geçen herkeze ellerinize sağlık diyorum uzun zamandır bu konuyla ilgili okadar çok yazı yazıldıki sabretmek zordu fakat biliyoruzki herzaman en iyisi engüzeli turksportal.net adresinde olacak sizler hiçbir maddi karşılığı olmadan zamanınızı harcıyarak hazırladığınız bu dosyaları bizlere sunuyorsunuz bizlerse sadece teşekkür ediyoruz elbette emeğinizin karşılığı bu değil fakat nezaman FM2007 Türkçe olarak başlattığımızda sizlere dualar ediyoruz aslında hepimizin bu oyunu ingilizce oynayacak kadar yabancı dilimiz var fakat fm çok farklı kendimizi gerçek bir teknikdrektör gibi hissettiriyor öyleki okullarımızda iş yerlerimizde hemen hemen her toplantıda kesinlikle antreman taktik oyuncu öneriyoruz sizlerde artık bir oyun olmaktan çıkıp bağımlılık haline gelen FM serilerini Türkçeleştirerek çok büyük bir hizmet ediyorsunuz sizleri izledim izliyorum vede izliyeceğim bizler için yaptıklarınız ve yapacaklarınız için çok teşekkürler.
sağolun,varolun...
Çok sağolun arkadaşlar verdiğiniz emekler için.