naptın sen yaw :@ gs bole basarısızmı oluray pardon gercektede olduydu bı ara unutmusum
naptın sen yaw :@ gs bole basarısızmı oluray pardon gercektede olduydu bı ara unutmusum
beyler ne dalga gheçiosunuz ya hle sen uaozgur.belki de senin gibilere editörden oyuncu yapıp veya maçları tekrar oynayıp uefayı yada şampiyonlar ligini kazanmak daha kolay gelir öyle deil mi? adam burda birşeyini paylaşıyor dalga geçme hakkını nerden alıyorsuunz ya!!
slm arkadaşlar forumda yeniyim ve konuyu dağıtmadan
bir kariyerde GS li olaraktan ekleyeyim cm04 oynuyodum baaşladım
transfer yok tabi ilk etapta sonra yendim aynı kadroyla ligde fener 1. ben 2.
bitirdim sonra yönetim performansımdan memnun derken ikinci yarıda herşey çok değişti tabiki oyuncular aghahowa,eliakwu,tudor,ü.karan,sinan kaloğlu,tümer,h.şaş,transfer ettiklerimi kadroya eklemiş oldum böylelikle bu isimlerle 4sene üstüste lig şampiyonluğu,şampiyonluk kupaları,türkiye kupaları,
derken türkiye A milli teknik direktörü kovuldu ve o sırada da ingilterenin teknik direktörüde kovulunca önce ingiltere milli takımından teklif geldi ok dedim
hemen kabul ettim sonrasında 2-3gün sonrasında tekliften sonra türkiye de teklif etti ona da ok verdim ama türkiye oldu nasıl olduysa hem galatasarayı hem türkiyeyi bir sene daha idare ettikten sonra teknik direktörlük kariyerime
pcme bir format atarak böylece bitirmiş oldum..
şimdi fm2007 oynuyorum eski kadroyu yapmak istiyorum ama aghahowa olsun eliakwu olsun tudor olsun tümer olsun ateş pahası daha çok çalışmam lazım daha yeniyim
İmpossible kesinlikle![]()
iii hiç degilse dogruları söylüyor...
bir an önce takımı düzelmeni bekliyoruz yoksa klübü basmaya bende gelirim![]()
Valla şuanda galatasarayı şampiyon yapmak için buradayım
ve bunuda futbolcularımla başaracağıma inanıyorum onlara güveniyorum
(dip not : fb :6 - 0 GS maçı sonrası terim basın açıklaması :
bugun iyi maç çıkaramadık çok hata yaptık topu tutamadık
skora baktığımızda 6-0 lık bir fark söz konusu tabi 6 yemiş olabilirz
ama daha önemlisi 7 yi ve fazlasını yememekti sanırım bunuda yememiş olduk
Gelde çıldırma bu açıklamaya )
bilgisayarim çöktüğü icin bu oyun gitti.yakinda yeni kariyerimide paylasacagimm.
başarılarının(başarısızlıklarının) devamını diliyorum
![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
supersin kardes keske oyunun bi yere kopyasini alsaydin insallah bi daha ki sefere daha basarili olursun
Barca 8-1 yenilmekte bir onurdur ama en azından o sahada futbol oynamışsın.![]()
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
4-2-3-1 oynuyorum artık barconanın oynadıgı gibi. başarıyı yakaladım en sonunda iyi gidiyo herşey bu oyunda