Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 141 sonuç

Konu: Batıl inançlarınız var mı?

Hybrid View

bende maca baslamadan once hic okunmamis msj birakmam birakirsam uursuzluk gibi gelio|D

Maçın son 10 dakikasını full match modunda izlerim.

Quote Originally Posted by FRUKO777 View Post
    bende de oluyodu bi ara bu özellikle son dakkalara yenik giriyosam

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Macta Her zaman Bir Tane YiLdiz Oyuncumu Oynatmam

5. Default

Bende hep dua ederim

" Lütfen Fener kazansın , Lütfen Fener kazansın " ' diye

Birde Gol atınca muhakkak bir elimle Ronaldo hareketi yaparım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ahah ne komik ya ben yakında muska feLan da yaptırmaya basLıcam karsı takımLar icin iyice fm koLik oLmusuzda haberimiz yok
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by BeatriX View Post
    ahah ne komik ya ben yakında muska feLan da yaptırmaya basLıcam karsı takımLar icin iyice fm koLik oLmusuzda haberimiz yok

Butun maclari mutlaka player ratings de izlerim yoksa rahat edemem..

FM denen oyun beynimizi yikamis haberimiz yok !
    O N U R A L P

bende hangi kaleye atak yapıosam maç boyunca o kalenin içine mauslamaç boyunca tıklarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

sahada sanki oyunuclara talimat verirmiş gibi oyunucuların uzerine tıklar ve şut çekcekse kaleye tıklarım alıskanlık olmus bende. bide oyuncum rakip defasnı geçmiş kaleci ile karşı karşıya yandada oyuncum bos pas bekliyor. adam pas vermesi için surekli o adamın uzerine tıklıyorum (sanki bişey olcak) admda sanki bana inat olsun die kaleci açıyı kpatmış vurmaya calısıyo kaleye

Bende galatasaraydayım maçı başlatıyorum bole maçta 30 35inci dakkalara kadar maçı izliyorum gol olmassa içeri gidiyorum 5 dk sonra geliyorum maç 0-0 ken maç 2-1 olmuş bilgisayar benim inadıma yapıyor sanki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

heh bende şey yaparım hani maçlar oynanıo ya bjk-sivasla yapıo bende fb yim ama bjk nin yenilmesini istiom o zman ''HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİ''
    gibisinden tezahuratlar yapmaya başlarım bunların %85 ide tutar yani takım yenilir....bide benim takıntım war illa ikinci yarıya başlarken we 60. dakilarda oyuncu değiştiririm....bi takıntım daha takımlarından istifa eden t.d olurya bende o takımlara iş bbaşvursu yaparım onlar hemen atlııolar gel diye bnde bi reddiyorum teklifi sanki klübün başkanı sinirden çatlıomuş gibi düşünüp zevkten dört köşe oluyorum

Maç başlamadan önce mouse atak çizgisi üzerinde tutarım. Kendi tarafımda tutarım ve mouse 3-4 defa tık tık yaparım.. Mouse tüm maç boyunca orda kalır.. Her maçta alışmışım öyle yapıyorum.. Bi bakıma batıl inanç oluyor.

Nesil
    2006

Maç oynanırken maç sonuçlarına tıklayıp maçı öyle takip ederim ve bu bana başarı getirdiğine inanırım ayrıca Genel Görüntü'de kalırsa o maçlar çok zevkli geçiyor. Maç verileri izlerken de hep sonuçar benim açımdan kötü bitiyor. Bunlara inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç başlar başlamaz mouse'u detaild tactics yazısının üzerine koyarım böylece bilgisayar benim bilgisayar başında olduğumu ve her an müdahaleye hazır olduğumu anlar ona göre oynatır oyunu şeklinde de kendimi kandırırım. aferim bana

valla batıl inancmı bilmem ama?kim sarı kart görse(yıldız bile olsa)anında değiştiririm?cunku değiştirmezsem kırmızı kart görcek diye tırsmış bir halde beklemektense değiştiririm!bazen coşuyolar?dakka 30,sarı karrtan 3 oyuncuyuda değiştiriyorum?bi sakatlık?ben 10 kişi tamamlıyourum?bazen 9?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fare İmleçini Her Zaman Aynı Yere Koyarım Buda Benim Batıl İnancım
    İmleç hep sol tarafın ortasında durur. Ayrıca imleç maçın hep dışındadır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benim ona kalbim dayanmaz.
    Atletico Madrid'de son dakikalarda her şey olabilir çünkü. Mesela Barcelona'dan 90. dakikada gol yedim ve yenildim.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bnde fare imlecini sağ tarafta ufacık bir çıkıntı halınde tutarım ve eğer önemlı maçsa ve ondeysem 1 farkla bn pc basında değil içerde olurum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçı sadece spiker olarak izliorum.gol atıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi benimde cm4 te bir inancım vardı oyunu ilk aldığımda sağdaki +işaretli sağlık görevlilerini oyunun hızını artırıcı sanıyordum maç boyunca hep onlara basıyordum tabi sonra anladım böyle bir şey olmadığını
    So what?
    Saike

Birisi yanımda gelip konuşunca ya da soru sorunca gol yerim genelde..

Kimseye cevap vermem yoksa gol yiyeceğimi düşünürüm

Ben Galatasaray la oynuyorum...Macin sonlarina dogru atamassam eger galatasarayin uefa kupasini aldigini herkesi yendigini bu takimida yenicegini soyluyorum icimden nedense gol oluo nede olsa CIMBOM.........

Maçı Split Wiew'e getirmeden maça başlarsam olmaz olamaz başlaamz o maç...

onemli maclarda biri yanima gelirse kesin yerim ama ekrani bolup oynarsam kazanirim

son dklar da eger 1 farkla ondeysem macı spiker yaparım hızlı geçsin gol yemiyim diye ama genelde yerim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben Trabzonsporla oynadigim icin gol attiktan sonra herzaman Kazim Koyuncu muzigi acarim.

Ayrica mac sirasinda kullandigim bazi sozler (tabi onlar bizi duymuyoda)

" hadi vur oglum"
    " uzun oynasana"
    " YAZIKLAR OLSUN"

bazen yenilince Erkin Koray dan " fesupanallah" i caliyom

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben Trabzonsporla oynadigim icin gol attiktan sonra herzaman Kazim Koyuncu muzigi acarim.
    ts gercekte gol atinca 'uy aha' sarkisi calar yoksa onumu dınlıosun

benm bıde 6 yasında kardesım joystıck takılı oldugunda 1 e basıo gol atıyom 2 ye basıyo 2. golu atıyom baya sacma ama oluyo tabıı bazende yıyorumD

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    ts gercekte gol atinca 'uy aha' sarkisi calar yoksa onumu dınlıosun

benm bıde 6 yasında kardesım joystıck takılı oldugunda 1 e basıo gol atıyom 2 ye basıyo 2. golu atıyom baya sacma ama oluyo tabıı bazende yıyorumD
    evet "uy aha" sarkisini aciyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    iZMİR /aliağa

ben maç başladığı anda ilham olsun diye hakan gürses-hakan taşıyan kısacası damar şarkılar çalarım bunun baya yararı oluyor...

Bende genelde canlı skorları takip ederim...
    Böyle yapınca yarıştığım takımların genelde puan kaybettiğine inanırım.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri