Yazık olmuş...
Yazık olmuş...
Ben lise hazırlıktayken Göztepe Süper Lig'deydi.
lise 1'e geçtim, Lig A'ya düştü,
lise 2'ye geçtim, Lig B'ye düştü,
lise 3'e geçtim, 3. Lig'e düştü.
Üniversiteye başladım, bir sene daha 3. Lig'e dayandılar; ama ne yazık ki hazin son gerçekleşmiş. Dilerdim ki Ankaraspor gibi geçmişsiz, üç günlük takımların yerine Göztepe gibi köklü takımlar yer alsın. Göztepelilere ve Türk futbol camiasına geçmiş olsun diyorum.
Beter olsun ınsallah öle bi kulup kalmazda izmirlilerde rahatlar ulan bu kadar duyarsız olunurmu ya avrupa şehri olmak istiyosan önce o futbol takımını kalkındıracan şampıonlar lıgınde oynatacan bir madride gidinde görün adamlar real madrid i satıyolar şehirde hiçbişey yok izmirde kafa olsa 1 tane takım olurdu ligde 15 inci sırada falan ben çok büyük izmirliyim ama izmir hiç bişey haketmiyo yazık değil umarım tamamen kapanırda göz göz onu hep o şanlı tahiyle anarız hiç olmassa rezil olmaz takım...para yok deniyo maça gitmiyolar hayretle izliyorum sizi izmirliler yazık yazık her şehre kısmet olmaz göztepe ksk altay uyanının alooooooooooo
Amatör'de başarılar..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İzmirli olmadığın belli İzmirin iki büyük kulübü vardır.Göztepe ve Karşıyaka.İzmir B.Bld Altay'a verdiği desteği şu iki kulübe verseydi şimdi bu iki kulüpte rahat süper lig de idi.Altay'a iki senedir müthiş imkanlar sağlanıyor yinede beceremiyor Altay.
Bu arada sevindirici haber Tmsf el koyucak borçlar silinecek.
Yazık
Nerden Nereyee
izmirde ksk bir numaradır..başarılar göztepe umarım seneye 3.lige tekrar çıkarsın
Göztepe parça parça...
Göztepe Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kocaoğlu, Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'nun (TMSF) Göztepe'nin satışıyla ilgili işlemleri kendileri ile yürüttüğünü söyledi.
Kocaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TMSF görevlisi bir bankacı ve avukatın Göztepe Spor Kulübü'ne geldiğini, Fon'un yürüttüğü işlemlerle ilgili bazı belge ve bilgi istediklerini söyledi.
Kendilerinin de bu belge ve bilgileri Fon görevlilerine ilettiklerini belirten Kocaoğlu, ''Fon'un öncelikle Göztepe A.Ş. (Göztepe Spor Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi) ile ilgili icra ve iflas yoluna gideceğini, ardından şirketi kulüpten ayırdıktan sonra (Göztepe) logosunu satışa çıkaracaklarını tahmin ettiklerini'' belirtti.
TMSF Tahsilat Dairesi Grup Koordinatörü ve Medya Holding A.Ş, Sabah Yayıncılık A.Ş, ve Sabah Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Taner Yalçın'ın kendisini aradığını belirten Kocaoğlu, ''Şu anda Fon'un el koyması gibi bir durum söz konusu değil. Yalçın Bey ile görüşüyoruz. Kendisine derneğin ana sözleşmesini gönderdik. Fon'un başlattığı işlemler tamamen derneğin denetiminde yürütülüyor'' dedi.
Kaynak:AA
borclarının silinmesi için kasıtlı olarak düştü bu sene Göztepe.. trilyonlarca lira borcu vardı ve amatöre düşerse kaale alınmadıgı için borcları siliniyor. o yüzden bilerek düştü göztepe..Şuanda 0 lira borcları var.. Futbolcular he derse seneye gene 3. ligede mücadele edebilecek kapasiteye sahipler..
20 Ağustos günü ihale var tüm borçlar Göztepe üzerinden kalkacak.Tüm Göztepe dernekleri tek çatı altında bu ihaleye girecek.