bende 2006 dünya kupasının şampiyonu slovenya oldu
sırasıyla
İngiltere
Fransa
Almanya
Arjantin
İspanya
Brezilya takımlarının menajerleri kovuldu
bende 2006 dünya kupasının şampiyonu slovenya oldu
sırasıyla
İngiltere
Fransa
Almanya
Arjantin
İspanya
Brezilya takımlarının menajerleri kovuldu
bende de türkiye ile bn olmuştum böle büyük ülkelerin menajerleri kovulduOriginally Posted by can777
![]()
bnde romadayken gs mondi ye yedek iki tane brezilyalı kaleci aldı...Originally Posted by shahinler
![]()
ahaha çok iimiş gerçekte olsa bende klübü basarmOriginally Posted by shahinler
![]()
acivic aldığın adam hakikaten inanılmaz bir adam çok iyi bir sağ bek açık da oynuyor forumda bu adamı ben de önermiştim bravo sana sen bakma o azize transferin kralını yapmışsın
siz oynarken hic kavga etmedimi oyuncular? bana iki kere oldu
arkadaş fazla kaptırmış kendini olmayan şeyleride mi görüyo ne?ya arada bi özellikle yenilen takımın agresif bi oyuncusu bizim oyuncumuza dirsek veya tekme atabiliyo ama arkadaş kavga ettiler diyo.resmen bildiğin kavgaOriginally Posted by =)ErDeM(=
![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Arkadaşlar, artık başka tartışma istemiyorum. Tartışma mesajları, CM serileri ile ilgili komik ve garip olaylar silinmiştir. FM2005 ile ilgili komik ve garip olaylar mesajları taşınmıştır..
Lütfen daha fazla konuyu dağıtmayalım..
haaa bide hiç yenilgisiz (brezilya dahil) dünya şampiyonu oldum...
yaşında bi adam gördüm tam alıyodum 4 milyon Paund du dedim değmezAlmadım sonra
ben milanla romaya karşı oynarken 4-0 mağlup durumdaydım ikinci yarı 80 den sonra 4-4 yaptım 82,84,87 kaka 90+2 seedorf acayipti ya şok oldum hehe![]()
bnm bikeresinde şampiyon olduğum senenin ardındaki sene fikstür çekilmedi.sadece avrupa maçları ve türkiye kupasını oynadım.aynı sene türkiye kupasında fenerbahçele maç yapıyorum.yedek ağırlıklı takımla çıktım.çünkü fener maçından sonra çok önemli avrupa maçım var.deplasmanda penaltılarla feneri yendim.devam et dedim.karşıma maçın skoru geldi ve fener bizi penaltılarla yenmiş gözüküodu.hatta fenerbahçe sanal aleme bile el attı dedim)))))
sanırım fm değilde cm oynuyordum. maçın ortalarına doğru büyük harflerle kocaman bir becham yazısı çıktı. ben ne olduğunu anlamaya çalışırken becham kırmızı kart gördü. sonradan yazıları bir daha okudum ve anladığım kadarıyla Becham bir pozisyonda yanlış karar verdiğini düşündüğü hakeme bir tekme atarak karırını tekrar gözden geçirmesini istediuzun bir süre ceza almıştı.
Takım=Fenerbahce
bende en garip olay liverpool'a 3-0 yenilirken 80 dk dan sonra 6 gol atıp 6-3 yenmem oldu bide
trabzonla kupa maçında ilk maçta 5-2 yenildim die atak oynatıyım dedim
maç 11-10 kazandım ama ne çare bi onlar attı bi ben fm deki en gollü maçım oldu
Her gün 1 saat Fm iyi gelir
Fenerbahce teknik direktoruyken ronaldo icin real madrid ile gorustum.15 milyon dolar teklifi kabul ettiler.sonra sira ronaldo ile anlasmaya gelince bana resmen ` ronaldo fenerbahceyi kaale almiyor(turkce yamada)` yazisi geldi.sinirden olmustum bu gobekli adam kendini eski gunlerindeki gibi dunyaya futbol ogretmeye gelmis tanri elcisi mi zannediyor dedim kendi kendime.o sezon sonu real madrid paf takminda antremanlara cikmaya basladi.tekrar teklif ettim.kabul etti ve transfer yorumu bu oldu.``buyuk bir takima geldim benden beklenenleri vermek icin elimden geleni yapacagim``.transferinden sonraki 2 hafta lig macinda bir sakatlik....ve neredeyse 2 yil yok!!!ve bu da yetmezmis gibi sakatligi sirasinda aciklama yapiyor.fenerbahceye geldigi icin pisman oldugunu acikliyor.sebep?ilk 11 de yer bulamadigi icin.sen sakatsin be adam!!!bu adam beni oldurecek...
şampiyonlar ligi maçı Ben galatasarayı yönetiyorum
Galatasara real madrit maçı 5-0 yendim. 5 golün 5 ide Penaltıdan attım
Real 2 kırmızı kart gördü...![]()
Önce Konyaspor-Fenerbahçe maçımda 45+9 (!) oynandı![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Originally Posted by ABOOO
Oha diim başka ne demem lazım..devre yapmasaymış macı bitirirmiş..![]()
-
Chealse iLe oynarken kupa finali macında cech sakatLAndı cuduciniyide aLmamıstım gLen jonhson kaLeye gecti ve devLesti kupayı kazandım cok enteresandı ya adam aynı pancu gibiydi
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
heinz başlama vuruşuyla birlikte orta sahadan atmıştı beşiktaş a gordugum en guzel goldü
Fm 2006 ya Sampdoria ile 2 ligden basladim.Sampdoria yi 1 lige cikarip uefa kupasini aldim fakat ligde fazla olumlu sonuclar alamadim en fazla 3. oldum fakat 4. sezon ortasinda takimdan sutlandim.Halbuki ben ne emekler vermistim....Adamlarin kulubunu milyoner yaptim 150 Msterlinlik bir butceye sahiptim fakat kovulmama bi mana veremedim.Kovulurken ligde 10. idim fakat sizinde bildiginiz gibi italya ligi cok zorluydu ve birinciyle aramda 12 puan vardi son 4 macimdan 3 unu kazanmistim.UEFA da da tam gaz ilerliyordum.Siz benim kovulmami neye bagliyorsunuz boardla aramda herhangi bir sorun yoktu.Ben cok fazla transfer ticareti yaptigim icin oldugunu saniyorum ama biraz sacma geldi.Mesala oyuncu satin alip hemen satinca ornegin aldigim oyuncu Dani olsun sattiktan sonra soyle bir mesaj aliyordum :Sonunda Dani yedek kalmaktan kurtuldu. Yani satmak icin transfer ettigim oyuncuyu tabiki as kadroda oynatmiyorum.Acaba bu yuzdenmi kovuldum?Bilgisi olanlara duyrulur.Baska boyle olay yasayan oldu mu?
CanLarı sıkıLmı$ oLabiLir![]()
bi keresinde şampiyonlar liginde 3-1 yenik durumda iken 90.dakkada iki tane gol attım.ve yarı finale tükseldim.takımı roma ve karşımdaki takım ise schalke idi.
CheaLse iLe oynuyorum iLk sezon bitti neyse ikinci sezonun ortasında artık crespoyu yoLLayıp yerine ba$ka adam aLmak istedim 1.5 sezonda 45 goL attı ama sıkıLmı$tım ondan artık neyse crespoyu hertaya sattım ve yerine Iaquinta yı aLdım.. abramovich ten bir mesaj geLdi takımda dünya yıLdızLarı görmek istiorum diye.. neyse. transfer doneminin kapanmasına bir gün kaLa takımLa idmana cıkacam sabah bir de baktım ne gorim gattuso takımda .. abramovichten bir bende habersiz aLmıs hic bana soruLmadı bu adam aLınacak aLnıor onayLıyormusunuz die 35 euro ya aLmıs.. cok garip geLdi bana ya adam benden habersiz i$ler cevirior....demek boLe seyLer de oLuor. adam bizzat gitmis almıs gelmis ve bana süpriz yapmı$ ya.![]()
![]()
öfff ya ne bu anlamadım şimdi konu şöyle trabzon'a karşı cimbom ile türkiye kupası yarı finalindeyim ilk maçı 2-1 almışım deplasmanda neyse 2. maç istanbul da ilk golü attım iyice rahatım tabii takımı defansa da çekmedim son on dakika trabzon 1 gol attı neyse gene rahatım nasıl olsa alıcam maçı ya,uzatmalara girildi son saniye de cihan kendi kalesine gol attı durum 1-2 tabii uzatmalar ve gol olmadı..penaltılara kaldı maç ve benim penaltısı 20 olan hakan çankaya ki bu iş için oyuna almıştım penaltıyı kaçırdı ve trabzon'un penaltısı 10-11 civarında olan bütün adamları gol attı ve sonuç güle güle türkiye kupası ühühühüüü![]()
bn Galatasaray la oynarken 40 milyon $ borcum vardı sonra bi baktım yeni yönetim Galatasaray kulübünü devraldı dio bütün borçlar temizlendi ve transfer bütçesi olarak 87 milyon $ ayrıldı dio
ekran görüntüsünün oyundan çıkartılıp foruma aktarılmasını bilsem yapıcam bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
bi keresinde ben de juve ile maç yapıyodum.4-0 yendimgollerin 3 tanesi penaltıdandı hepsini totti attı.
en garip olay bende walla arsenalle şampiyonlar ligi yarı finalinde dakika70 4-0 öndeyim.bu dakkadan sonra adamlar 85.dakkaya kadar 5 gol atıılar ve skor 4-5oldu uyuz oldum yaaaaa
5-1 den 6-6 berabere kalmıştım.
Evet, başkanın transfer müdahalesi, o anda onur kırıcı gibi geliyor. Aziz Başkan: biz yönetim işlerine karışıyor muyuz? 2. sezon Luciano,F yu satıp(aslında hiç fena değil di) genç bir yetenek aldım. Edilson tam benim aradığım oyuncu idi. D/WB/MR-20 yaş. Aldım tabii. Bir de baktım Aziz Başkan:"yüksek profilli oyuncu al!" demez mi? Ardından Buffon'a $45 Mn. teklif etti. Neyse ki yabn.kontn. dolu idi. O Edilson şimdi en istikrarlı 2-3 oyuncumdan biri. Şu anda 8.27 ile oynuyor. Aziz Başkan'a sevgilerle.