Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Turksportal.net gizli odalar şok şok şok!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel tebrik ederim..

Çok güzel Ömer Abi,Banlanan üyelerin saklama kabına bayıldım

HİÇ BİRİ DOĞRU DEĞİL
    Son Günlerde Gazeteci Ömer Fidan tarafından basın yayın organlarında yer alan Turksportal.Net odaları hakkında asılsız, gerçeği yansıtmayan haberler yer almaktadır. Bu görüntüler Turksportal.Net'e ait olmayıp tamamen hayal ürünüdür. Asılsız iddaalarda bulunan Ömer Fidan hakkında gerekli adli süreç başlamış bulunmaktadır. Spor Kamuoyuna Duyrulur.

Turksportal.Net Yönetim Kurulu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hahaa hızlıoğlu abi beni öldüreceksiniz

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ibo View Post
    HİÇ BİRİ DOĞRU DEĞİL
    Son Günlerde Gazeteci Ömer Fidan tarafından basın yayın organlarında yer alan Turksportal.Net odaları hakkında asılsız, gerçeği yansıtmayan haberler yer almaktadır. Bu görüntüler Turksportal.Net'e ait olmayıp tamamen hayal ürünüdür. Asılsız iddaalarda bulunan Ömer Fidan hakkında gerekli adli süreç başlamış bulunmaktadır. Spor Kamuoyuna Duyrulur.

Turksportal.Net Yönetim Kurulu

Kamuoyuna Duyuru

Son Zamanlarda Araştırmacı Gazeteciliğin Türkiyedeki En Önemli İsmi Ömer Fidan Hakkında Olumsuz,Çirkin ve Kaba Bir Üslupla Karalama Kampanyası başlatılmış olup,Gerçekliğinden Zerre Miktarı Kuşku duyulmayan turksportal.net'teki Gizli Odalar ile İlgili Haberlerimizi Bölüm Sorumlusu İbrahim Bey ne Yazıkki Saptırmaya çalışmıştır.

Ama Akşam Saatlerinde Bilinçli bir Toplum nasıl olur bunun Örneğini En Güzel şekilde Sergileyen ve Bizlere Destek sloganları atan Yaklaşık 1.000.000 kişilik kalabalık İbo İstifa Sloganlarıyla Adeta Tüm Şehri inlettiler.Tepkiler karşısında ortalıktan Kaybolan ibo'nun şuan tam olarak nerede olduğu bilinmiyor.

Sitenin Admini Volkan Baros S-B-Z Kardeşimin İddiaları Tamamen Doğrudur ve Gerçektir İnkar etmemiz söz konusu olamaz,Bölüm Sorumlumuz ibo'nun yaptığıda Düpedüz İftiradır demesiyle Yatışan Halk İbo'yu Yuhlayarak Evlerine Döndü.

Gelişmeleri Sizlerle paylaşmaya Devam edeceğiz.

(İbrahim Sus Payı olarak bi şeyler verirsen yapacağım yayınlarla Halkın Gözünde Eski Değerini bulmana yardım edebilirim )

uAnkara Misafir

ehehehe süper olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok guzel, yaratici bi insanmisin yaw.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Cok guzel, yaratici bi insanmisin yaw.
    Teşekkür Ederim ama Yaratmak Allaha Mahsustur Haşa biz sadece olanı paylaştık.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

super olmus

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Ömer abi süper paylaşım
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

süper olmuş en çokta volkan abinin evi süperdi:

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

mükemmel olmuş sağolasın

S-B-Z Misafir

Teşekkürler Arkadaşlar.Deamını isteyen varmı.
    Nekopun odası,Sekopej'in bilgisayarı daha neler var elimde neler.Herkes uyurken ben Araştırma yapıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by S-B-Z View Post
    Teşekkürler Arkadaşlar.Deamını isteyen varmı.
    Nekopun odası,Sekopej'in bilgisayarı daha neler var elimde neler.Herkes uyurken ben Araştırma yapıyorum
    Abi onları yayınlamazsan seviniriz.18+'ya geçiyo hepsi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne olacak, ben çekip koyarım pcmi. Fake bunlar fake, benim gizlim saklım yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ömer abi devamini bekliyoruz senden

Kimsenin gizlisi,saklisi kalmasin

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Birkaç gündür yazmamamın nedeni güvenlik kayıtlarımızı incelememdi. Sonunda güvenlik kayıtlarımızdan bu belgeye ulaştım. Ömer gizli kamera montajını yaptıktan sonra video odasına girerek orjinal kayıtlardan kendini çıkarmış ama cam'a yansıyan görüntüsünü iyi silemediği için ( aslında benim profesyonelliğim sayesinde ) orjinal kayıtlarda alenen ortaya çıkmıştır.

İŞTE BELGE! ÖMER GİZLİ KAMERA MONTAJI YAPARKEN

Üstelik kendisini bir yalıtım montajcısı olarak tanıtmış, holding'e girerken de güvenlik görevlilerine "Volkan Bey Türkçe FM çeviriyormuş, çok üşümüş dışlardan soğuk hava geliyormuş kendisi aradı beni, işleri başından aşkınmış rahatsız edilmeden çalışmak istiyormuş. Sen geldiğinde direkt gir içeri beni falan aratma işlerim çok dedi. Ama arayıp geldiğimi haber verirseniz sizin işinize son verebilir, zira çeviri yaparken rahatsız edilmek istemiyormuş. Benden söylemesi" diyerek onlara üç buçuk attırmış, ikilemde kalan güvenlikçilerin "ülen işimizden de olmayalım bi de" çekinceleri ile içeri sızmış, holdingimizin muhtelif yerlerine kamera yerleştirmiş ve hain emellerine ulaşmıştır.

Turksportal Bilişim Merkezi'ne yapılan bu saldıryı gerçekleştiren, tüm gizliliğimizi ortaya çıkaran S-B-Z ( Sizi Ben Zokaladım ) kod adlı kişinin bunu yanına bırakmayacağız. İsmini şampiyon'dan S-B-Z ye neden çevirttiği de böylece anlaşılmış oldu.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Volkan abi harikasın
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Turksportal server ı süper olmuş

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Birkaç gündür yazmamamın nedeni güvenlik kayıtlarımızı incelememdi. Sonunda güvenlik kayıtlarımızdan bu belgeye ulaştım. Ömer gizli kamera montajını yaptıktan sonra video odasına girerek orjinal kayıtlardan kendini çıkarmış ama cam'a yansıyan görüntüsünü iyi silemediği için ( aslında benim profesyonelliğim sayesinde ) orjinal kayıtlarda alenen ortaya çıkmıştır.

İŞTE BELGE! ÖMER GİZLİ KAMERA MONTAJI YAPARKEN

Üstelik kendisini bir yalıtım montajcısı olarak tanıtmış, holding'e girerken de güvenlik görevlilerine "Volkan Bey Türkçe FM çeviriyormuş, çok üşümüş dışlardan soğuk hava geliyormuş kendisi aradı beni, işleri başından aşkınmış rahatsız edilmeden çalışmak istiyormuş. Sen geldiğinde direkt gir içeri beni falan aratma işlerim çok dedi. Ama arayıp geldiğimi haber verirseniz sizin işinize son verebilir, zira çeviri yaparken rahatsız edilmek istemiyormuş. Benden söylemesi" diyerek onlara üç buçuk attırmış, ikilemde kalan güvenlikçilerin "ülen işimizden de olmayalım bi de" çekinceleri ile içeri sızmış, holdingimizin muhtelif yerlerine kamera yerleştirmiş ve hain emellerine ulaşmıştır.

Turksportal Bilişim Merkezi'ne yapılan bu saldıryı gerçekleştiren, tüm gizliliğimizi ortaya çıkaran S-B-Z ( Sizi Ben Zokaladım ) kod adlı kişinin bunu yanına bırakmayacağız. İsmini şampiyon'dan S-B-Z ye neden çevirttiği de böylece anlaşılmış oldu.

Volkan hakikaten harikasın,Tebrik ediyorum seni photoshopta uzmansın anladım ama biraz daha çalışmak lazım yinede
    Şimdi Sıra geldi Volkanın Tezini çürütmeye :
    VARAN 1
    1-Volkanın Resimde Kırmızıyla çizdiği iki alana dikkatinizi çekerim.Bu nasıl bir yansımadır Allah Aşkına Camın bu tarafından taaaaa diğer tarafa yansımış ve işin daha ilginç kısmıda elinde tuttuğu silikonun Yönü ikisindede aynı tarafa bakıyor dikkat edelim.Halbuki yansıma benim bildiğim Ters Yönlü olur
    burdan ne anlıyoruz?
    Birdahaki sefere bu kadar uğraşmışken montajla image kısmından Rotate Canvas işaretleyip 90 derece olarak ayarlayacağız.

VARAN 2

2-Gizli Kameraya bakarmısınız lütfen buna yakalanmamak eldemi nasıl gizlediniz be adam onu oraya yorum yok buna..

VARAN 3

3-Ben olduğumu İddia ettiği kişide Volkanın kişisel işlerini gören mahmut abiden başkası değil.Yapma Volkan bu yaşta adamıda kendini kamufle etmek için Rezil etme Koskoca Binanın Dış Cephesinde,Gerek yok bunlara

Maskeler Düşecek.Araştırmalarım sürecek

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İkinizde süpersiniz

S-B-Z Misafir

Volkandan Cevap gelmemiş hala,kesin yine odasında o karmaşada photoshopta bişeyler yapıyordur,yakında çıkar kokusu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Güzeldi sağolVolkan abinin evide güzelmiş ha.

Nesil
    2005
    Yer
    AVNİ AKER

çok manyak bişi bayıldım hele gereksiz mesaj alanı çok güzeldi orada duran adam da gereksiz mesaj alanına mesaj atan kişileri temsil ediyo herlade

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri