ya arkadaşlar ben yeni oyuna basıyorum ilk ligleri belirliyorum ama soora profıl kuramıyorum
ya arkadaşlar ben yeni oyuna basıyorum ilk ligleri belirliyorum ama soora profıl kuramıyorum
ya benm sorunumm bazen açoyun açılmıor takılıp kalıo neden oalbilrr??
Crash Dump hatasının çözümüüüüü yok mu?????
fm 2007 ye basladığım da 2. maçın ya ortasında yada sonunda hata veriyo. ve oyunu kapatıyo! bunun sebebi neir yardımcı olur musunuz!
yha arkadaşlar uygulama hatası veriyor bunun bir çözümü varmı bilenler lütfen yardım edebilirmi?
agalar 7.0.2 yükledim maçı görüntü modunda izlerken hızlanmıyo hep yavaş,napmak gerek
arkadaslar bendede bu hatayı veriyo . genelde bu hata vista da çıkıyo diye okudum ama benim ki xp java da yüklü anlamadım yardım lütfeen..!
Errors occurred during the installation.
JVM not found
arkadaslar ben oyunu yukledim fakat kullanici olusturamiyorum oyun sorunsuz yuklendi ama olmuyo profil olusmuyo yardimlarinz icin saoln![]()
3-) Oyunu kurdum, siyah ekran sorununu da hallettim fakat şimdi de menejer ekleme ekranında birşey yapamıyorum;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24939
aga senin sorun su bilgisayarima gir araclar klasor secenekleri gorunum gizli dosayalari goster dicen
ardindan c diski|documan and settings|mcezad her neyse|application data|sport interaktive|football manager 2007 klasorunu sil menejer eklerisin artik
ayni sorunu bene yasadim![]()
yaw ben yeni oyun açamıyorum.oyunu yükleyeli baya oldu hatta kaç kere yeni oyun açtım ama son zamanlarda yeni oyun açılmamaya başladı.oyun veritabanı yüklenemedi die yazı çıkıo yeni oyun açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım..
bütün temaları, diğer görsel eklentileri vb.yi kaybetmek, hepsini baştan yüklemek istemiyorum çünkü onların üstünde bende değişiklikler yaptım. ayrıca kayıtlı oyunumu da kaybetmek istemiyorum. bu yüzden ne yapmam gerekir. lütfen bu problemi bi çözüme kavuşturun... teşekkürler..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42743
Grafik dosyaları için de; data/graphic/pictures içerisndeki dosyaları alman yeterli. Yeni oyun kurduğunda aynı yere yapıştırırsan, eski halinde oynamaya devam edersin.
"YÜCE ATATÜRK"
ya bisey sorucam fm genrie yukledim her sey tmm ama listeye eklednmio kisa listeye neden
arkadaşlar ben bilgisayarıma fm 2007 yi yükleyip herşeyi doğru yapıyorum hatta arkadaşa da ben kurdum sorunsuz çalışıyor...fakat bende oyuna girdiğinde menülerde resimler yazılar eksik çıkıyo...ana menüde arkadaki menajer resmi yok mesela....diğer yazılar da çıkmıyo acaba bunu düzeltmenin yolu var mı?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24546
Bu konuya bak arkadaşım sana yardımcı olur sanırsam.
merhabalar öncelikle teşekkür ederim bize yardımcı olduğunuz için. arkadaşlar ben fm oynarken elektrikler kesildi. geldiğinde oyuna girmeye kalktım fakat oyunumu açamadı. kayıtlı oyunum bozuldu sanırım. onu düzeltme imkanım var mı? tamir edemez miyim?. yeni oyun açmakta istemiyorum malum eski kadro alışkanlığı... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
bana Allah rizasi icin birisi nasil oyuncu resimlerini gozterebiliriz anlatsin gozukmuyor oyunda yaff
darlandim bi yardim
Sitemizin grafik bölümünde bulabilirsin. Oyuncu resimleri, oyunla birlikte çıkmıyor. Harici yüklemen gerek.
"YÜCE ATATÜRK"
vista kullanıyorum . türkçe yama açılırken run time 76 hatası veriyor . sitedeki yamaları denedim yine olmadı nasıl türkçe oynayacağım bu oyunu![]()
evet denedim yine olmadı nasıl bir işletim sistemi bu vista ya :S :@
abi yamayi yukledim oyunu acinca tam acarken run time 76 falan dio sonra bilgisayar donuyo yardim