Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 331 sonuç

Konu: Turksportal Kariyer Ligi Başlıyor!!!

Hybrid View

bende bboyle bir organizasyona katilmak istiyorum guzel bisey boylece dahada zevk almis oluruz gerci ben herzaman zevk aliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

bencede çok zevkii olucakk...

Nesil
    2005
    Yer
    isatnbul

Smile katılım

katılım nası olcak acaba nerden hbr alacağız mükemmel bi proje içinde bulunursan çok iii olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sarac86 View Post
    katılım nası olcak acaba nerden hbr alacağız mükemmel bi proje içinde bulunursan çok iii olur...

Açıklama 15.sayfa da var.Bir okursan sevinirim.Okumadan yazmayın yahu!
    (/s)

ben bugune kadar hile yapmadan oynayan biriyim ve kolay kolay yorum yapıp benim kendi antreman sistemlerimi ve taktik vermem bunun en büyük sebebi bügünü beklememdi yenerim yenilirim hiç önemli diil yeterki fair play kendini cok büyügüm die ben her seyi yaparım die iddada bulunan insanları aciz duruma düsurmek amacım.Bu oyunu sadece zevk alarak oynunuyan karşısındakini rakip olarak gören ama düşman olarak görmeyen arkadaşlarla oynamak amacım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

guzel olmus

ßelki yazmışsınızdır ama qöremedim ßu oyunda zaman nasıL ayarlanacak ßir sezonu herkes farklı zamanlarda ßitirebilir.ßir tarih konulacak sanırım...

Benimde 7.00 malasef

güzel bi proje bakalım sonunda en iyi manager kim olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende katilmak isterim ama tabi istemeyle olmuyo son zamanlarda sitede gozukmedigim icin unutulmus olabilirim.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Bunda ki amaç oyundan daha fazla keyif almamızı sağlamak yani bir eğlence oyun! Hile yapan zaten kendini ve bizleri kandırmış olur, oyunu kaka yapar. Maksat bundan bir eğlence çıkartabilmek. Umarım katılmak isteyenler eğlenmek için katılır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

12. Default

Çok güzel bir uygulama olacak gerçekten...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Evet guzrl uygulama olcak..Insallah bizde katiliriz..

Tuh Bea benımde 7.0.0

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar öncelikle yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi bizim seçeceğimiz kişilerden oluşacak oyun. Fakat merak etmeyin bunun için 5 kişi seçmeyeceğiz. Yüksek bir rakam olacak. Tabii 50 üzeri de olmayacak. İstatistikler tutulacağı için hem zorlu hem de yorucu olur. Makul bir rakam belirleyeceğiz ve ilk olarak bizler seçeceğiz. Daha sonraki dönemlerde başvurular olacak. Bu başvurular neticesinde bizler yaptığınız bu başvurulardan forumdaki durumunuza göre elemeler yapacağız. Kısacası bu bölümde olmak için forumdaki hal hareket tavır ve davranışlarınızda çok önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

Oyunumzun orijinal olması şartmı? 7.0.2 bende var ama orijinal değil.

Çağrı Abi,oyunu 7.00 olanlar içinde ayrı bir lig yapılamazmı? 7.00 Ligi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bu herhangi bir online oyun değil. Yani birbirinizle oynamayacaksınız. Tabii ki bizim isteğimiz her zaman lisanslı oyun oynanmasından yana bu durumda elbet yapacak bişey yok. O yüzden korsan ya da lisanslı oyun farketmiyor. Zaten ilk oyuna başladıktan sonra daha iyi anlayacaksınız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Çağrı Abi,oyunu 7.00 olanlar içinde ayrı bir lig yapılamazmı? 7.00 Ligi
    Şimdi şöyle bir olay var bu son versiyon olduğu için ve oyunun içinde kontrol edecek bizlerin de olacağı için 7.0.2'yi düşündük. Bir şekilde temin etmeye çalışın katılmayı düşünüyorsanız.

Anladım tamam sağoL abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

hayırlı olsun turnuvaya katılamadım inşallah buna katılabilirim

Smile cok guzel bır sey

bence bu cok guzel olucak umarım kısa zamanda baslar ama su hıle konusunda benımde suphelerım var ne kadar guvenılır olsada hıle yaparlar dıye korkuyorum neyse herkese tesekkur ederım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bu sonuçta bir oyun! Bizler bunu zaten zevk alarak oynadığımız oyundan daha çok zevk almak daha çok eğlenmek için yapmaya karar verdik. Mustafa arkadaşımın da söylediği gibi hile yapan kendini kandırmış olacak. Bizim bu oyundan alacağımız zevki o tadamayacak zaten tekrar tekrar belirtiyorum hile yapan anlaşıldığı takdirde NEDEN BELİRTİLMEDEN ATILACAK!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ya çağrı kardeş ne zaman başlayacak bu yani tarih falan belirledinizmi?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    ya çağrı kardeş ne zaman başlayacak bu yani tarih falan belirledinizmi?
    düzenlemeleri yapıyoruz şu anda. bi de daha fazla ne katabiliriz onu düşünüyoruz. büyük ihtimalle 1-2 haftaya kalmaz başlarız gibime geliyor. çünkü malum seçimleri yapacağız oyuna ilk başlamak için.

ayrıca arkadaşlar şunu da belirteyim. oyun ilerledikçe seviyeleriniz olacak. mesela amatör bir menejer olarak başlayacaksınız fakat başarı kazandıkça profesyonel, dünya klası gibi özellikler alacaksınız. kısaca oyunumuzdaki tanınmışlık gibi bir şey olacak. ayrıca her sezon sonunda istatistikleriniz tutulacak.

Ya abi keşke oyunu 7.00 versiyon olanlar içinde bir lig kursaydınız.Neyse canınız sağolsun.Şu anki hali ile daha güzel olur belki

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Ya abi keşke oyunu 7.00 versiyon olanlar içinde bir lig kursaydınız.Neyse canınız sağolsun.Şu anki hali ile daha güzel olur belki
    7.0.2 yi neden indirmiyorsun

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    7.0.2 yi neden indirmiyorsun
    Bu aralar çok meşgulum sınavlardan dolayı indirecek vakti bulamıyorum o yüzden.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Guzel bir proje bende katilmak isterim umarim en kisa zamanda baslariz

7.0.0 ıcınde bı lıg olsaydı daha da guzel olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

7.0.0 iyi degil transferler felan filan yapilmamis, en son versiyon en guncel versiyondur herzeman ..ondan 7.0.2 kalmali..

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri