Karar verilmiş 5 maç ceza diye, benim burada resimleri koymam, haklılığımı kanıtlamam bir şeyi değiştirmeyecek, boşuna yormayacağım kendimi.
Tek kelime ediyorum: Yazıklar olsun PFDK!
bizim maç dünya basınına yansıdıysa bunun sebebi bizim kaliteli 1. sınıf medyamızdır. bazı kısımlarında ses bombası atılıp kaleci yaralandı sanki savaş bazı kısımlarında atılan maddelerle teknik direktör yaralandı bazı dakikalarda küfürler edildi ama bazı dakikalardasüpersiniz bu yetenek işi herhalde kıvırma sanatı
ha 6 maç ha 5 maç ne oldu yani 1 maç için yazıklar olsun pfdk keşke 18 maç verselerde sizde rahat etseydiniz bizde ama ben ödül bekliyorum izmire alınsın maçlarımız sonuçta fenere öyle yapıldı bizede yapılmalı ödüllendir bizi PFDK!!
Ha 6 maç ha 5 maç diyorsun da, 5 maç kalmayacak, 3'e inecek.
8 maç falan verilmeliydi, o 6 maça inerdi, o zaman adaletli olurdu.
güzel ülkem türkiye diorum baska bi şe demiyorumacab cezayı uefa verse kaç maç olurdu?
Baran kardes keske su webaslandaki resimleri koysak
Bu arada saha kapatmada artik maclar izmide olmayacak mac hasilati havuza konulacak maclar adana ve superligde takimlari olmayan illerde olacak bunuda bilin
UEFA 10 maçtan aşağı vermezdi.
Fenerbahçe şampiyonluğunu kutlasın diye İzmir'e gönderildiğinde sesinizi çıkarmazsanız Galatasaray'ın cezasıda indiği zaman sesinizi çıkaramazsınız![]()
So what?
Saike
bu fedarasyon en fazla bu kadar ceza verebilirdi zaten
ödül isterizizmir isteriz 10 maç
Tahkim 3 maca indirirse yaziklar olsun derim baskada bisi demem.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
4 maç yeter bence.
Fiyasko...
Olaylar için 4 maç, 1 maç küfür nedeniyle. Bundan sonra herkes bu maçı emsal gösterecek.
Tahkim şimdi bu cezayı ikiye indirir. Ondan sonra önümüzdeki sezon olayları kimse engelleyemez.
Ne zaman stadlarda ölümler başlayacak, ondan sonra bizim yetkililerin aklı başına gelecek.
Böyle skandal bir kararı kınıyorum.
Bence indirmeyecek Tahkim ama indirirsede 4 maça indirir...
So what?
Saike
Lafın gelişi 2 dedik.
Fazla vermişler ama inecek nasıl olsa..
Düser düser...
Fb seyircisiz oynama cezasi almisti ama o nasil Izmir´de 70.000 kisiyle oynama cezasina cevrilmisti?
Tribünlere cinsel organini gösteren Runje´nin cezasi nasil apar topar 1 maca inmisti?
Yöneticiler iyi bir itirazla 3-4 maca düsürürler.Ama benim istedigim sahamizin kapatilmasi,böylece 5 mac Izmir´de 70.000 kisiyle oynariz![]()
Çok az bence daha fazla olmalıydı... Ztn tahkimde 3e indirir...
cezada indirime giderler mi bilmiyorum ama, 5 mac bence abarti bir ceza. sonucda diger stadlarda olan olaylara verilmiyen cezalarin bir sonucu bu. eger diger takimlara hakketigi cezayi vermezseniz cezayi taraftar verir. ki o macda da oyle olmustur. bize her sezon kadikoyde yapilan olaylarin cezalari cok hafif gecistiriliyordu. biz karsiligini vermiyorduk. bir kere karsiligini vermek istedik ki verdikde.
siz böyle karşılık vermeyi devam edin 200 milyar ceza+5 maç seyircisin bunun maddi götürüsü var + stadda koltuk kalmadı vs. gsde zaten maddi problemler var bide bunu kendi taraftarı eklesin...