Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 161 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli] İşte FM 2007'nin en iyi taktiği!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Güzel Bir Tatik indirip deneyeceğim.
    Kilit noktalara dikkat et

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    3 maç: 1 beraberlik, 2 mağlubiyet.

Denizlispor...
    Şimdi, sana kilit noktaları belirteyim:

1. Bir kere her oyuncu pozisyonunda oynamalı. Yani gidip de bir forveti dribbling'i iyi diye kanatta oynatmayın.

2. Sağ taraftaki mc, dm tarzında bir mc. Defansif oynar. Sol taraftaki mc ise, amc tarzında mc. Ofansif oynar. Örnek vereyim; Beşiktaş için mesela, sağ mc'de Koray, sol mc'de Ricardinho ideal.

3. Sol taraftaki fc, hedef fc ve bu adamın zıplama yani jumping özelliğinin çok iyi olması gerekiyor, hava topları için. Sağ taraftaki fc hızlı olmalı

4. Senin takımın Denizlispor. Oyuncuların yaratıcılık serbestliklerini düşürmen lazım. Ayrıca takımdaki her oyuncunun mantalitesini birer düşürmen gerek, daha optimum sonuç alman için. Sonuçta taktik AI stratijisi ile de uyumlu.

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    İlhan abi sen taktik yaparsın da ben denemez miyim? Çaykur Rizespor'la deneyeceğim. İnş.Allah işime yarar. Tekrardan sağolasın İlhan abi.
    İnşallah başarılı olursun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

malesef abi başarılı olamadım 5 maç 2 galibiyet 3 yenilgi fenerde uyguladım ama olmadı kadromu yazim sana
    GK:RÜŞTÜ
    WBL:VEDERSON
    DC:ÖNDER
    DC:LUGANO
    WBR:SERKAN(İLHAN ÖZBAY)
    ML:TUNCAY
    MC:MEHMET AURELİO
    MC:APPİAH
    MR:GÖKDENİZ
    FC:GUERRERO(PİLOT AMA YERDE UÇANLARDAN)
    FC:KEZMAN

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tazebitti View Post
    malesef abi başarılı olamadım 5 maç 2 galibiyet 3 yenilgi fenerde uyguladım ama olmadı kadromu yazim sana
    GK:RÜŞTÜ
    WBL:VEDERSON
    DC:ÖNDER
    DC:LUGANO
    WBR:SERKAN(İLHAN ÖZBAY)
    ML:TUNCAY
    MC:MEHMET AURELİO
    MC:APPİAH
    MR:GÖKDENİZ
    FC:GUERRERO(PİLOT AMA YERDE UÇANLARDAN)
    FC:KEZMAN
    Guerrero'nun zıplama özelliği kaç?

Bir de wbr ve wbl değil, dr ve dl oynat.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

ziplama 16 onlar dl dr aslında herşey taktikteki gibi ben wbl diye yazdım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neyse abi boşver fm yi bıraktım oynadıgım hiç birligde güzel bi takım oturtturamadım yaptıklarımda hile yoluylaydı save editörü ile filandı yani hilesiz hep hüsran gerek türk gerek yabanvı sitelerden 100 ün üstünde taktik denemişimdir sonuç hüsran her şey için saol yinede

Taktiği FB ile 3 hazırlık maçında denedim ve gözlemlediklerimi yazmak istiyorum.

Bu hazırlık maçlarında Olympiakosu 3-1, Şekerspor'u 4-1 ve Levski Sofyayı 3-0 yendim.Ama gözüme yinede bazı eksiklikler çarptı.

-3 maçıda kazanmama rağmen oyuncu puanları pek yüksek olmadı(Ortalama 7-Target man:10 )
    -Etkili oyuncular olmasına rağmen isabetli şutlarım az.Bulduklarımı da atıyorum ondan böyle fark oluyor.
    -Ofsayt taktiği Avrupa maçlarında takımın başına bela olabilir.Şekerspordan bile kontradan gol yedim.
    -Ayrıca sanki ortasahanın bütün yükü soldaki mc oyuncusunda gibi.Kanat oyuncuları biraz pasif kalıyor.Bu yüzden maçın kontrolü tam olarak sağlanamıyor.Maç orta alanda ve dengede geçiyor.
    -Oyun genelde hep yerden oynanıyor.Bu durumda kanatlara pek fazla iş düşmüyor.Kanatlar orta sahadan ileriye vuruyor.Topu sürüp orta açmıyorlar.Oyunu kanatlara yayarak daha etkili olabileceğini düşünüyorum.

Aslında bu saydıklarım pek önemli eksiklik sayılmaz.Bu sorunlar için yardımcı olabilrmisin.Özellikle defans konusunda yardımcı olursan sevinirim.Ofsayt taktiği kullanmasam daha iyi olmazmı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sinan_17, senin sorularını cevaplayayım:

3 maçıda kazanmama rağmen oyuncu puanları pek yüksek olmadı(Ortalama 7-Target man:10 )
    Target Man üzerine kurulu bir oyun olduğundan dolayı gayet normal.

Etkili oyuncular olmasına rağmen isabetli şutlarım az.Bulduklarımı da atıyorum ondan böyle fark oluyor.
    Hazırlık maçı olduğundan oyuncuların fazla antreman yapmamış, fazla şut antremanı yapmamış dolayısıyla. Sen meraketme, ben %40 isabet sağlıyorum ve bence gayet iyi bir oran.

Ayrıca sanki ortasahanın bütün yükü soldaki mc oyuncusunda gibi.Kanat oyuncuları biraz pasif kalıyor.Bu yüzden maçın kontrolü tam olarak sağlanamıyor.Maç orta alanda ve dengede geçiyor.
    En çok closing down yapan dmc gibi oynayan mc oyuncun ve bu gayet normal çünkü 5 kişi hücum, 5 kişi savunma yapıyorsun, ancak kanattan gelen hücumlarda, mr ve ml oyuncuların da kademeye girer. Sen bütün sezon dene bu taktiği, ancak dediklerimi de hesaba katarak.

Oyun genelde hep yerden oynanıyor.Bu durumda kanatlara pek fazla iş düşmüyor.Kanatlar orta sahadan ileriye vuruyor.Topu sürüp orta açmıyorlar.Oyunu kanatlara yayarak daha etkili olabileceğini düşünüyorum.
    Oyun asıl havadan oynanıyor olmalı. Target Man oyuncuna beklerin, dc'lerin ve dm tarzındaki mc oyuncun uzun paslar veya direkt paslarla topu target man'ine atarlar. O da diğer fc'ye, kanat oyuncularına ya da amc tarzındaki mc oyuncuna topu indirir. Kanattan da çok atak yaparsın

Ofsayt taktiği Avrupa maçlarında takımın başına bela olabilir.Şekerspordan bile kontradan gol yedim
    Arada sırada defans oyuncuların hata yapar, zaten öne geçince iyice salaş olurlar, bir de hazırlık maçı. Ayrıca eğer kapatırsan offsayt taktiğini, o zaman ofsayttan çok gol yersin, hızlı forvetler edu ve lugano'yu mahvederler Sen aynen dediklerimi yap, gör bak

Yardımın için sağol

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sinan_17 View Post
    Defans konusundada yardımcı olabilrmisin
    Olurum tabi

Defansif çizgini 13 yap 20 üzerinden. Başka birşey yapmana gerek yok Aynen devam, pozisyon bulursun.

ben de normalde kendi taktiini kendi yapanlardanim ama madem sitemizin en kral adamlarindan biri yapmis denemk gerekir die dusundum
    su an chealsea da 2016 dayim amc em-van der vaart-emekli olsun ilk isim bunu uygulamak olcak
    tesekkurlerilhan abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlhan abi zaten dediğin gibi yapmıştım. Sol forvet: Serkan Gedik. Sağ:Adriano
    Sol MC: Yusuf Şimşek Sağ MC: Fatih Egedik

Tam dediğin gibi yapmıştım ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan abi zaten dediğin gibi yapmıştım. Sol forvet: Serkan Gedik. Sağ:Adriano
    Sol MC: Yusuf Şimşek Sağ MC: Fatih Egedik

Tam dediğin gibi yapmıştım ama...
    Takımın Denizli. Biraz sabret

Bursaspor'da deneyeceğim.Başarılı olmazsam yardımlarınızı bekliyorum.

Ben Schalke 04'de kullandım, başarılı oldu. Pivot santrafor olarak Soren Larsen'i, hızlı santrafor olarak ise Cesar Delgado'yu kullandım, harika verim aldığımı söyleyebilirim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu bana MSN'den gönderdigin taktikmi hani ilk maçımda 3 yediren ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bu bana MSN'den gönderdigin taktikmi hani ilk maçımda 3 yediren ?
    Hayır Serhatcığım, onun üzerinde biraz çalıştım ve en son bu halini aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu arada sırf bu taktiği denemek için Denizli'yi almıştım ve kaydetmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada sırf bu taktiği denemek için Denizli'yi almıştım ve kaydetmedim.
    Taktik deneyecekseniz, sezon başından iki maç yapıp deneyin. Biraz ilerleyin, eğer hakikaten olması gerekmeyen yerde ise tutmamış demektir. Ama sırf 3 maçta bu yorumu yapmak yanlış, bir-iki maçla değil de, daha uzun soluklu deneyin, eminim başarılı olursunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bende şu an Hamburg ile kullanmaya başladım.Sonuçları yazarım akşam..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlhan abi hazırlık maçlarını saymıyorsun galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan abi hazırlık maçlarını saymıyorsun galiba.
    Sayıyorum fakat hazırlık maçlarından sonra en az yarım sezon denemen gerek doğru bir yorum için.

ilhan abi bide
    eger ligine gore cok iyi bi takimdaysak bu taktigi ofansiflestirmeye gerek varmi
    mesela celtic

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 14perseus04 View Post
    ilhan abi bide
    eger ligine gore cok iyi bi takimdaysak bu taktigi ofansiflestirmeye gerek varmi
    mesela celtic
    Hayır, aynen devam et.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Peki İlhan abicim, bu taktiğe en uygun gördüğün takım hangisi?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İşte taktiğin sonucu İlhan abinin dediklerine uyarak bu skoru aldım.Yeni sezondaki taktiim belli oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Abi valla harika bi taktik.Tebrik etmek gerek seni.Hamburg ile denedim ilk başlarda 2-3 gol yiyodum ama sonra taktikle biraz oynayınca gol yemeden atmaya başladım.Ligin ilk maçında Schalke'yi deplasmanda 5-1 yendim.7 maç oynadım ligde 1 yenilgi 1 beraberliğim var.Bu 2 maçtada son dklerde yedim golleri.Akşam bi ss koyarım.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deniyelim bakalım .İlhan abi yapar da denenmez mi.Ayrıca Target Man'i Eddie Johson yapsam başarılı olur mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ellerine sağlık abi kayserispor'u avrupa'da 5. yaptığına göre taktikte ve tabiki antrenörde iş vardır

Thumbs up

yya taktigi denedim super olmus betisle ilk soezoonda sadece borre ve songu aldim sonra butaktigi buldum ve uyguladim tam 17 mac ust uste galibiyrt aldim r. madridi barca yi valeciayi ve atleticoyu bile ezdim bu taktikle cook saol ben bole etkili taktik gormedim cokk saolun emeggine saglik daha baska basarilarda beklioruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlhan abi taktiği indirdim ama sanki olmadı abi atak orjinalde atak oyuncuya pas karışık mı? Ve kanat oyuncularının orta hedefi karışık mı? Ve takımın pas odağı karışık mı? indirdiğim taktik olmuyor herhalde abi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Valla birkaç mevki hariç kadro pek uygun değil taktiğe ama denerim yine de
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri