Pek ilgi yok sanırım.![]()
EmRe Abi bari sen ben bide ilk sayfada BJK li bi Arkadaş vardı bari biz 3müz gidelim... Adama ayıp olmasIn...![]()
Höyt bendegeliyorum. Zaten orda teyzemlerde oturuyor gelişim kolay olur
Ama nerden nasıl buluşucaz sonra bi pankart felan yapalım . Olmadı Beyaz kartona yapalım en kötü yaniAmaç reklam olsun
![]()
Karton yapın. Üzerine de TURKSPORTALLI ASLANLAR yazın. Altına da WWW.TURKSPORTAL.NET yazdık mı tamamdııır.![]()
bildiğim kadarıyla uçağı 21.55'te inecek
onun ordan çıkması 23.00'ü bulur
Yahu sitede licoln gelecek diye bir sürü uykusuz kalan adam vardı şimdi karşılamaya gitmeye zor adam bulunuyor![]()
Kimse gelmiyor bu nasıl iş
Ya normal bir saatte gelse herkes gelirde çok geç saatte olduğu için fazla talep yok. Benim için sorun yok her türlü gelebilirim ama..
Ben zaten en kötü arkadaşla gidecem..
Buda fukara avuntusu işte.Ya normal bir saatte gelse herkes gelirde çok geç saatte olduğu için fazla talep yok.![]()
![]()
bende geliyorumm
Gitmeyin gitmeyin bu Eray organ mafyasından havaalanı diye başka yere götürür.
Lincoln, Pazartesi Akşamı İstanbul'a Gelecek
Yeni transferimiz Cassio de Souza Soares Lincoln, 25 Haziran Pazartesi akşamı saat 21:55'de THY'nın Frankfurt uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacaktır.
Medya mensuplarının dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
---------------------------------------------------------
Doğru hatırlamışım. Onun ordan çıkması 23.00'ü bulur. göreceğiniz dakika sayısı en fazla 5. o da kalabalıktan görebilirseniz. bence onun yerine taraftara açık olan bi antrenmanda onu izlemeye gidelim daha iyi abi. daha gır gır şamata olur hem de tüm futbolcularımızı görür tezahurat yaparız. öyle daha iyi bence...
İstanbul'da oturup GS'li olan en az 20-30 üyemiz var. Bunlardan 10 tanesi ile doğru düzgün maçlara gitmişliğimiz var.
Lincoln karşılaması yalan olacağından dolayı ben tek gidiyorum sanırım..
walla Eraycım ben diyeceğimi dedim kardeşim. bence antrenmana gitmek daha mantıklı gibi geliyor bana.
Ben çıkıcam assonrada arkadaşlar bi organize olalım.
Ben 9 ümitkaran formamla gidiyorum. REsimlerdeki bizden baktım eray abinin resimlerine görürsem gelirim yanına
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşalr aksilik çıktı ben gidemedim artık eray abi çeker fotoları![]()
![]()
şimdi eve geldim arkadaşlar.. inanılmaz kalabalıktı süper bir atmosfer vardı.. yalnız adamın rötar yapması kötü oldu o kdar saat bekledik.. neyse süper bir karşılama oldu adam çıkamadı o kadar kalabalık arasından hehe3-4 saniye fln görebildim.. resim çekemedim çıkartıp o kdr kalabalık arasından ztn meşaleler fln vardı bişi görünmezdi..
neyse hoşgeldin Lincoln![]()
Ben ekleyeyim o zamanBazı resimleri eklemedim olaylar çıkmış.Kafa göz yarılmış
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Polisler dağılmaları için bizimkilere biber gazı sıkınca o yüzden olaylar çıkmış diye biliyorum. Polisn hatası yani. aslında bizimkiler de az değil curcuna çıkardılar. Tatilden döneyim de ağustos sonu bi antrenmana gidelim artık Eray! Pankart da yaparız kardeşim. Turksportallı aslıanlar diye. Bugün Lincoln tişörtü alacağım zaten.İsteyen arkadaşlar olursa resmi siteden ürünlere bakabilirler. Daha da ürün yapılır diye düşünüyorum. İşte Lincoln için hazırlanan tişörtler :
![]()
Siyah t-shirt çok güzelmiş.
Eray'ı gördünüz mü arabanın üzerine çıkmış.![]()
![]()
motorun üstünde duran di mi ?![]()