Öhö.Öhö..Sayıda çok güzelmiş
![]()
Bende denedim.Hep 0.031 oluyo.Oyun mu sapık ben mi aşağısını yapamıyorum anlamadım![]()
İşte buda benimki![]()
![]()
Haha!! Hepinizi geçtim işteEn kısa sürede çarpmada şu ana dek yapılanı (0.031) yarıya indirdim
.. 0.015 !!
Ahanda kanıtı:
İmkansız..Kesinlikle edit var..Bu resmi photoshop bilmeyen bile yapar..Aç painti yap ne var ki..Minimun 0.015..Daha aşşağısını (Mantıklı Olarak | Yani 0 imkansız olay burada) yapabilen varsa ss koysun..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta kanıtı: "survived" kelimesindeki "d" harfiyle "0" arasındaki boşluk "seconds" kelimesindeki ilk "s" ile "0" arasındaki boşluktan daha az..Tam editleyememişsin..
edit ...
Evet çok kolay yapılır paintle bile !
Ben en düşün 0,05 yaptım
bunun zekililikle ne alakası var sadece hızlı olcaksın o kadar..
ben 23 saniye yaptım...
kanıtı..
![]()
İlk önce 6 saniye yaptım, yani geri zekalıydım.Birkaç deneme sonra 18'i geçtim, bir anda çok zeki bir zata dönüştüm.
O zaman "-" de olur deneyeceğim.![]()
So what?
Saike
21 saniye bu seferde![]()
14sn felaN...
Bu sadece refleks testi.Geçende haber sitesinde de çıkmıştı...
Tebrikler sana ozaman. Daha uğraşmam ben 20 dk harcıyamam.
Bu arada ronnye 91 de bi hile yok gibi onada bulmaya çalışmayın.
Attığı son mesajlar arasındaki süreye baktım bu mesajı atmadan önce 18-19 dk hiçbiyere mesaj atmamış ve rekorda yaklaşık 16 dakika tutuyor.
Ben inandım![]()
![]()
Ben 0.5 saniye dayandım![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
o kadar gün uğraştım ama sonunda elektrik kesildibende hileye başvurdum desem kaubl olunurmu
![]()
906 saniye ile rekor bende![]()
bende 30 yapmıştım başka bi forumda gördüydüm hatta orayada koymuştum resmi
13.105 saniye.