Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Ispanya Da Futbol Dersii

Jeremie Aliadiere forvete kiralık iyi gider özellikleri kötü gibi ama adam makine gibi. Onu beğenmezsen Lupoli`ye bak ama o büyük ihtimal başka bir takımda kiradadır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

senin diğer kariyerin noldu??

başarılar........

Başarılar kariyerin güzel gidiyo... İlhan Mansız ıda almnışsıN tebrikler...

tesekkurler arkadaslar oncellikle transferde onerdiginiz oyunculara baktim lupoli kiralik olarak verilmis ama digeri verilmemis onu kiralaytabilirim ama yonetim sok bir bicimde 6m transfer butcesi verdi ara transferde onu kullanmayi dusunuyorum varsa oyuncu tavsiyeniz forvet icin degerlendirilebilir

9.hafta ligde 2. sirada bulanan osasuna yi evimde agirliyordum granti yenmem gerekiyordu 2. lige yukselmek icin ewet maca basladim ve 5.dk vicentenin sakatligi takimin moralini bozdu cok sikintilar cekiodum bu sakatliklardan .....

macta oyun ortada geciyordu taki 67 dk e.johnson golune kadar ve valencia bu golle one gectim ve bu skoru koruyorak osasuna yi asgi alarak 2.siraya yukseldim

10.hafta evimde molarcayi agirladim ilk yari fazla pozisyon bulamamistim ama 2. yariya iyi baslayarak villayla one gectim mallorca 10 kisi kalmasindan ssonra e.johnson la 2 gol bularak mallorca yi cok rahat gectim 3-0

11. hafta deportivoyu deplasmanda 2 golle gecip galibiyet serimi surduruyordum ....

12.hafta evim huelvayla karsilastim rakibim son sirada ve galibiyeti yoktu ama ben bu macta onlara gol atamadim ve golsuz berabere kaldik zayif rakiplere karsi boyle sonuclar alabiliyordum .....

ispanya kral kupasi { bu kupa 2 ayakli oynaniyor}

iste sonuclar rakibim dusuk ligdendi ve ben rakibimin zayif oldugundan rahat eledim

devam edicez diger maclarla yorumlarinizi esirgemeyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel böyle devam ...

Nesil
    2006
    Yer
    -

başarılar

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12