Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: [Lig B] Giresunspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresun - KSK

Ünal, kalede çok iyiydi, uzun topları çok iyi dağıttı, oyunu iyi ve hızlı başlattı.Kurtardığı penaltıda maçın yıldızı yaptı onu.

Kemal-Emre ikilisi defansta oldukça iyiydiler,kafa toplarının hepsini topladılar.Emre bir posizyonda hata yaptı o posizyondan sonra Kemal rakibini yere indirdi ve penaltı oldu.

Serkan Güney,ne iyi ne kötü oynadı.İleri çıkamadı pek.Çakılı oynadı SOL BEK'te.

Levent, sahanın en çok koşan ismi, çok iyi ortalar yaptı, bindirmeleri harika.Bildiğimiz LEVENT yine !

Mehmet Zengin, herzamanki yeri(AMC)'de değilde DMC de oynadı pek varlık gösteremedi.Ricardinho gibi her topu yan pas la değerlendirdi.

Tolga,Mithat,Ümit Teke ; bu 3 isimden hayal kırıklığı yaşadım.Çok eksikleri var daha.

Emrah Kol, çok iyiydi.Her topa koştu,aldı,bastı topa.Arkadaşlarını bekledi, çalım attı...Herşeyi yaptı sadece GOL dışında.

Emrah Kaya-Sağ kanatta Levent ile çok iyi anlaştılar.Levo için söylediklerim onun içinde geçerli.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Alex nasıldı Murat ?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ilk 18 de yokmus Murat dun ole soyledi
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet ALEX'i hoca dün ilk 18'e almamıştı yani yedeklerde de yoktu.Neden oynatmadığı sorusuna gelince de 17 yaşında ve daha çok genç,yeni.Hoca biraz takıma alışması için onu oynatmıyor anladığım kadarıyla.Ancak ileriki zamanlarda mutlaka forma bulacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Gıresun trıbunlerı gene fullmus gorduk tebrıkler Cotanaklara. Seyırcı ortalamaları duzeltıldımı acaba
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu maçta 11bin taraftar varmış stadda, umarım ÜST ŞEF'lerimiz düzeltir !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

fındık yüzünden hem su maça gidemedik hem de turnuvadan cekilme zorunda kaldım artık 3. haftayı bekliyecem

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri