Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 121 sonuç

Konu: İngiltere'ye Türk Baskını...[Ortak Kariyer]

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Döner Dönmez ismi hoş olmuş. Ha bu arada bu muhabir kesin Mertcanın adamıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Quote Originally Posted by miharbi View Post
    Döner Dönmez ismi hoş olmuş. Ha bu arada bu muhabir kesin Mertcanın adamıdır.
    katılıyorum isim hoş olmuş

3. Default

favorim EVERTON cunku oguz varii transferler bekliyoruz evertondan JOSE SOSA mukemel b' transfer bu arada basarilar cok guzel gideo devam edin takipciniz olcam

döner dönmez dönen döner .. bu ne yahu tokai reklamı gibi

nese hepinize başarılar .. oğuz favorimsin

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by godsavethequeen View Post
    favorim EVERTON cunku oguz varii transferler bekliyoruz evertondan JOSE SOSA mukemel b' transfer bu arada basarilar cok guzel gideo devam edin takipciniz olcam
    Başka transfer yapamıyom para yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ali Birand'la Tottenham Tv Haberler.

M.A.B(Mehmet Ali Birand):Evet sevgili Tottenham Tv izleyenleri yne haberlerle karsınızdayız bugünkü konugumuzda her gün oldugu Mertcan Dönmez bugün sayın Dönmez'le Oguz Erdem'İn acıklamaları hakkında konusucaz.

M.A.B:Evet sayın Dönmez,kendini bilmez bir menajerin adi acıklamalarıyla zor durumda kaldınız yok oyunculara atlıyomussunuz yok etik değilmişsiniz sonra muhabiri ayarlamıssınız.

M.D
    :Off yeter be Memo sus iki dakika basm agrıdı teker teker git hergün burdayım nede olsa cevaplıycam.İlk sorunu alıyım.

M.A.B:Size etik değil adi damgası vurdu sayın Erdem ne diyeceksınız buna.

M.D:Ben onun taaaaa ........ dicem ne diyim.Daha dünkü menajerler benim üstümden prim yapıp yükselmee calısıyor.Bu tür menajerler bakkal tarzı menajerlik yapan menajerlerdir.

M.A.B:Bakkal tarzımı o nasıl oluyor sayın Dönmez.

M.D:Bakkal tarzı menajer işte ya ne biçim bişisin sen Memo ya bişi bilmiyorsun.

M.A.B:Peki özür dilerim sayın Dönmez.İkinci sorumuza gecelim sayın Erdem sizin baska takımların istediği oyunculara kasıtlı olarak teklif yaptıgınızı söylüyor buna ne diyeceksiniz.

M.D:Kasıtlı yapcam tabii şuursuz yapcak deilim ya.Allah Allah ya ne kıskanc menajerler var takımımı,başkanımı ve beni kıskanıyorlar.

M.A.B:Peki son olarak burdan Oguz Erdem'e ne söylemek istersiniz.

M.D:Eyyyyy Erdem adam ol aklını basına al artistlenme bana ayrıca kendını Capello'yla kıyaslıyormusun sen anca Çakma Capello olursun.

M.A.B:Tüm Tottenham'lılara iyi geceler dileriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Mehmet Ali Birand'la Tottenham Tv Haberler.

M.A.B(Mehmet Ali Birand):Evet sevgili Tottenham Tv izleyenleri yne haberlerle karsınızdayız bugünkü konugumuzda her gün oldugu Mertcan Dönmez bugün sayın Dönmez'le Oguz Erdem'İn acıklamaları hakkında konusucaz.

M.A.B:Evet sayın Dönmez,kendini bilmez bir menajerin adi acıklamalarıyla zor durumda kaldınız yok oyunculara atlıyomussunuz yok etik değilmişsiniz sonra muhabiri ayarlamıssınız.

M.D
    :Off yeter be Memo sus iki dakika basm agrıdı teker teker git hergün burdayım nede olsa cevaplıycam.İlk sorunu alıyım.

M.A.B:Size etik değil adi damgası vurdu sayın Erdem ne diyeceksınız buna.

M.D:Ben onun taaaaa ........ dicem ne diyim.Daha dünkü menajerler benim üstümden prim yapıp yükselmee calısıyor.Bu tür menajerler bakkal tarzı menajerlik yapan menajerlerdir.

M.A.B:Bakkal tarzımı o nasıl oluyor sayın Dönmez.

M.D:Bakkal tarzı menajer işte ya ne biçim bişisin sen Memo ya bişi bilmiyorsun.

M.A.B:Peki özür dilerim sayın Dönmez.İkinci sorumuza gecelim sayın Erdem sizin baska takımların istediği oyunculara kasıtlı olarak teklif yaptıgınızı söylüyor buna ne diyeceksiniz.

M.D:Kasıtlı yapcam tabii şuhursuz yapcak deilim ya.Allah Allah ya ne kıskanc menajerler var takımımı,başkanımı ve beni kıskanıyorlar.

M.A.B:Peki son olarak burdan Oguz Erdem'e ne söylemek istersiniz.

M.D:Eyyyyy Erdem adam ol aklını basına al artistlenme bana ayrıca kendını Capello'yla kıyaslıyormusun sen anca Çakma Capello olursun.

M.A.B:Tüm Tottenham'lılara iyi geceler dileriz.
    Suçlamalara Erdem'den cevap:
    Mertcan Dönmez röpörtajında kabadayı gibiydive ayrıca Mertcan Dönmez çok fazla magazin izliyor herhalde bakkal tarzı menajerliğin öncüsüdür Mertcan Dönemez.(Nasıl bir tarzsa bizde bilmiyorum)Ayrıca anlaşılmız bir oyuncunun aklı çelinerek kendi takımına almak etik değildir.Zaten önce bir takıma evet diyip başka takımın teklifini kabul eden oyuncuları biz kabul etmeyiz bize yaramaz.Son olarak
    Şuhursuz değil şuursuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok iyi gidiyor devam...

Bakkal tarzı menacer dedi yahu

Şimdi Gülben Ergen'i kulüp sekreteri yapın da cevabını versin. Olmadı deniz akkaya olur

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İngiltere Süpermarketler odası başkanı White Red'den Dönmez Sert cevap!!!
    White Red Mertcan Dönmezin bakkal tarzı menajer lafına alındıklarını söylerek:"Bizler gerekirse küçük bütçeli takımlara sponsor oluyoruz ve gerekli mali desteği sağlıyoruz Dönmez 'in bu laflarına gerçekten alındık.Bu nedenle Mertcan Dönmez'i mahkeme'ye verip hakkımızı arıyacağız."dedi.Bu açıklamalardan sonra Dönmezi vereceği cevap merak konusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Hem mahkeme Hem ne cevap vercek die bekliyo ya

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bombalar patladı!!!
    Steffan İversen

Bu transfer için Rosenborg kulübüne 1.8m euro bonservis bedeli ödenmiştir...
    Nakamura

Nakamura'nın bonservisi için Celtic kulübüne 9.5m euro bonservis bedeli ödendi....
    Felipe
    Felipe adlı oyuncu bonservis bedeki ödenmeden takıma katıldı...
    Luka Modric

Modric için Dinamo kulübüne 2.7m euro bonservis bedeli ödenmiştir....
    Gonzalo Higuain

Higuain R.Madrid kulübünden 1 yıllığına kiralandı...
    Transfer çalışmalarımız devam ediyor.3 ya da 4 oyunucuyu daha kadromuza katmayı düşünüyoruz.Bizi destekleyen herkese teşekkürler

KEREM senden bunları bekliyodum helal olsun favorimsin her zamanki gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok iyi transferler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Petrov çok istikrarsız bir oyuncu. Onun yerine bedavadan Flipe'yi almanı beklerdim Mertcan.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Petrov çok istikrarsız bir oyuncu. Onun yerine bedavadan Flipe'yi almanı beklerdim Mertcan.
    Felipe için ben ondan önce davrandım İlhan abiBu arada benim transferlere yorum yok mu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

favroim mertcan keremin transferlerde iyi ama

Muthis Transferler Devam Edin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Petrov Muthis Bir Oyuncu Sol Kanadi Havalandirir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Unuttum Felipe'yi basta ama sonra aklıma geldı alıcaktım ki Kerem anlasmıs alamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

olsun boşver petrov süper

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

guardado en ii sol kanat...

mokoena
    cardenas
    vanden borre
    cesar delgado
    guy demel
    guarin

kesinlikle al diyeceim cinsten adamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    guardado en ii sol kanat...

mokoena
    cardenas
    vanden borre
    cesar delgado
    guy demel
    guarin

kesinlikle al diyeceim cinsten adamlar.
    Vanden borre Mertcanın,Demel de benim gündemimde,Guarin kirada olmasa alırdım,Cardenas veritabanı küçük olduğu için çıkmıyor,Mokoena bize biraz hafif kalır,Cesar Delgado ise benim gündemim de değil,yani biz forvet almıcaz diğer arkadaşları bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Assuncao Tottenham'da.

Tottenham Real Betis'in Brezilyalı yıldızı Assuncao'yu 1 yıllıgına kiralık olarak renklerıne katmıstır.

Tottenham FC

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Mokoena bize biraz hafif kalır
    öyle deme mokoena süper golcü. Fenerbahçe'ye almıştım ark.ın bilg.da 2. sezonunda "World Player Of The Year" seçilmişti. ayrıca 2 sezonda da CL vs TSL gol kralı oldu. şuan peşinde bütün devler var. real'inden tut barça'sına kadar. manu'ından tut chelsea'sine kadar. Değeri 17M $. Teklifler en az 50 M $
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca micah richards ve schmöller de çok iyi stopperler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gareth Bale Totteham'da.

Tottenham sol bekteki sıkıntısını geleceğin en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen Bale'yi renklerine katarak çözdü.Bale için Southamptona'a 1.7 milyon pound verildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arouca 9 milyon avrodan aşağı gelmez. Haberiniz olsun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Zaten ben istemiyorum Kerem istiyor para bol onda bize de haberi kalıyor.
    Zaten bütçem yok. Yeni gözdesi Yussuf Ayila'ymış ne çıkacak hadi hayırlısı.
    1 transferle kapadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Arouca içim 9.5 istediler vazgeçtim.Listemde 3 isim var Biglia,Yussuf Ayila ve Maldonado 3ünden birine imza attırcam.Bir tane de dr almayı düşünüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Barclays Premier League 1.Hafta Everton - Man Utf

Rakip kaleye birçok kez gitmemize rağmen golü bulamadık ve acı yenilgiyi tattık.Van der Sar gerçekten çok iyiydi.Bu maç atamıyana atarlar lafına gerçekten güzel bir örnek.Kaleci adeta duvar ördü kaleciyi geçtiğimiz zamanlarda ya auta çıktı ya da direkten döndü.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri