Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: İspanya'da 2 TÜRK![Ortak Kariyer]

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Default Zaragoza Tv (Maraton)

Bir Transfer Dönemide Zaragozada Sona Erdi

Zaragoza'da bir transfer dönemide saatler önce sona erdi.Yeni sezonda zaragoza giyecek isimler şunlar :

Maratona Telefonla Katılan Melih Yıldız Samimi Konuşmalar Yaparak Rakiplerine Göz Dağı Verdi.

Transfer Sezonun Kapanmasından Sonra Konuşan Menejer Melih Yıldız "takıma geldiğimde çoğu yerde eksiklerimizi tespit ettim ve o boşlukları dolduracak oyuncuları takımımıza kazandırdım umarım ben ve oyuncularım bu sezon zaragoza çatışı altında mükemmel derecede işler yaparız ben takımıma güveniyorum onlarda bana güveniyor.Ligin başlamasına sadece 1 hafta kaldı heyecanlıyım ve burdan taraftara iletmek istediğim birşey var sezon boyunca desteklerini sürdürsünler onlardan tek isteğim bu" dedi

Erman Toroğlu : Sayın Hocan Zorlu Bir Ligdesin Takımınla Hedeflerin Neler Bize Açıklarmısın ?

Melih Yıldız : Efendim öncelikle ilk hedefim takımımla ligin üst sıralarına demir atmak sizinde dediğiniz gibi ligde kolay lokma olmayan bir sürü takım var ama bizde takımımızla kolay lokma olmadığımızı tüm ispanyaya göstereceğiz.

Erman Toroğlu : Hocam Takımınızla Güzel Bir Kamp Dönemi Geçirdiniz Kamptan Sonra Takımınızla İlgili Bir Kaç Özellik Bize Söylermisiniz

Melih Yıldız : Öncelikle takımımızda oyuncularımın hepsi hırslı ve takımı için herşeyini ortaya koymaya hazırlar kamp dönemimiz süper denilecek nitelikte geçti oyuncularımı azim ve hırslarından dolayı kutluyorum.Bi kere takımızın dinamosu sizinde tanıdığınız Ewerthon sonrasında takımımız çok yönlü oyucuları aimar,alessandro,solari takımımızın gol adamları zalayeta,diego milito,doudin bunlar takımın kamp dönemindeki bir kaç yıldızı daha saymadığım bir çok oyuncum war onlar kendilerini biliyorlar.kampta yaptığımız tüm hazırlık maçları fevkalade geçti takımım bana kolay lokma olmayacağını gösterdi.

Şansal Büyüka : Hocam Sizle Beraber Diğer Bir Türk Menejer İbrahim Sağlam'da Villarealde Menejerlik Yapıyor hakkında ne diyeceksiniz ?

Melih Yıldız : Evet ibrahimde villareal takımının patronu oldu ibrahimi ben daha önceden tanıyorum kendisi dahiliğini sahaya yansıtıyor hatalarından ders çıkarmayı biliyor ara sıra görüşüyoruz kendisiyle onunla aynı ligde türkiyeyi temsil etmek benim için büyük bir şeref.

Şansal Büyüka : Yani Hocam İbrahim Beyle Saha Dışında İyi Bir Dostluğunuz Var Peki Kendinize Rakip olarak Hangi Konuma Görüyorsunuz ?

Melih Yıldız : Tabiki En zorlu rakiplerimin başında villareal var çok iyi transferler yaptılar kadroları kaliteli oyunculardan oluşuyor şu an avrupada tanınmış olan figo,pires,serginho,nihat,murhpy,riquelme vs. birçok oyuncusu bulunuyor.Dediğim gibi ligimiz çok zorlu rakiplerimizin her birisi sezona sıkı çalıştı villareal lige hazır başladı intertoto sayesinde zaten 3. Hafta bizim stadımızda maçımız var o maçta sizide tribunde görmek onurlandır ikimizide.

Erman Toroğlu : Orda bulunmak bizim için şereftir hocam izlemeye geleceğiz şansalcımla beraber.

Şansal Büyüka : Uçak Biletleri Sendense Erman neden olmasın

Şansal Büyüka : Son Olarak Hocam bi soru sorup programı kapatalım Hocam Zaragoza Taraftarları İle İlişkiniz Ne aşamada ?

Melih Yıldız : Taraftarlarımız 7'den 70'e Herkes Zaragoza hayranı tabi ilk başta beni tanımıya çalışıyorlardı kamp sonrasında aramızda çok sıcak konuşmalar geçti beni gördükleri yerde destekliyorlar onlara saygım sonsuz onlar üzmemek için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım bunları kendilerine ilettim benden çokşey bekliyorlar bende onları yerine getirmek için çok çalışıyorum inşallah onların yüzünü kara çıkarmam.

Erman Toroğlu : Hocam Programımıza Katılma Şerefini Bize Verdiğiniz İçin Size Sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz bir hafta sonra yorucu bir lig sizi bekliyor size başarılar diliyoruz.

Melih Yılmaz : O şeref bana ait efendim kendinize iyi bakın iyi akşamlar.

Şansal Büyüka : Bi maratonun daha sonuna geldik bi dahaki haftaya görüşmek üzere kapat uğurcum ....

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Hazırlık Kampı Yorumlar...

İyi bir hazırlık dönemi geçirdik bu hazırlık dönemi içerisinde İnter-toto maçlarınada katıldık.İnter-toto da başarılı olduk ve UEFA ön eleme 2.tur maçlarında oynamaya hak kazandık.

UEFA Ön eleme 2.turda Omania takımını geçerek UEFA kupası maçlarına oynamaya hak kazandık.Taraftarlarımız Avrupa kulvarında da yola devam ettiğimiz için çok mutlu oldular.Bu arada hazırlık kampı sırasında ihtiyaç sahipleri için düzenlenen Dostluk Kupasına katıldık bu mini turnuvada başarılı olduk şampiyon olduk.Ligdede önemli rakibimiz olan Zaragoza'yı 3-0 gibi net bir skorla yenerek Dostluk Kupasını müzemize götürdük.Çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik ve lige artık yeni transferlerimizle tamamen hazırız.Ligin ilk maçı olan R.Madrid maçını sabırsızlıkla bekliyorum.

kariyeriniz çok güzel dewam ediyor roportajlar çok kaliteli ligde her ikinizede başarılar arkadaşlar

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Default Hazırlık Maçları Yorumları

Hazırlık Maçları Ve Yorumlar

Hazırlık maçları hakkında konuşan Melih YILDIZ "Çok güzel hazırlık maçları yaptık beklediğim sonuçlar geldi hazırlık maçlarında oynadığımız 8 karşılaşmanın 6'sında galibiyet 1'inde beraberlik 1'indede yenilgi aldık maçlarımızdan olağan üstü sonuçlar alarak çıktık karşılaşmalarda 21 gol atarken sadece 4 gol kalemizde gördük bu üstün bir sonuçtur umarimki hazırlık maçlarıdaki bu tablo ligede yansır ve beklenen günler gelir ümidim bu şekildedir" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
    .
    .
    .

bizi takip etmenizi bekliyoruz arkadaşlar

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri