Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Bilimin çözemediği 10 sır

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tan%C4%...%C3%A7an_Nesne

Tanımlanamayan Uçan Nesne ( U.F.O. dendiğinde Dünyamızı ziyaret ettiği öne sürülen uzay gemileri akla gelse de bu yanlış bir kanıdır. Açılımı "Unidentified Flying Object" olan U.F.O.) Tanımlanamayan tüm uçan cisimler tanımlanana kadar U.F.O. olarak adlandırılır

hanii ben diyordum ya gözle görülemeyen canlılar.işte onlarada tanım konulamadıgından dolayı ufo denmekte .
    şunuda belirtiyim; bunuda ben iddaa etmiyorum;var olan birşeyi size sunuyum dedim ama olmadı.bilgiyi kabul etmek zor oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olabilir böyle şeyler...sagol söyledigin şey için ben teşekkür ederim asıl

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

banada oluyodu ama artık dejavum gelmio nedense

3-3 - DEJA VU : Fransızca bir kelime olan ‘déjà vu’, Türkçede ‘daha önce görülmüş’ anlamını taşıyor. Açıklamak istediği durum ise şu: Özel bir anı ya da birtakım koşulları, aynı şekilde daha önceden de yaşamış olduğunuzu hissetme hali. Herkesin hayatında bir ya da birkaç kez yaşadığı bu duygu, şaşırtıcı, anlaşılmaz, gizemli ve evet ürkütücüdür. Araştırmacılar ‘déjà vu’ ile ilgili bazı açıklamalar yapmaya çalışsalar da, bu tuhaf hissin nedeni, bir gizem olmayı sürdürüyor.

SIklikla basima gelir (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bana da oluyor şu deja-vu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İnsanların çözemediği bir çok sırın olduğunu düşünüyorum.Ayrıca çoğu kişi gibi Deja vu olayı benimde başıma sık sık geliyor.Önceden rüyamda görfüğüm kısa bir kesiti gerçek hayattada yaşıyorum ve bunu anında hatırıyorum.
    Aynısı....

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri