gerçekten de o.başka koyacak biri yok muydu
.bu arada 2 olan fark 4e cıkmış.Acilen toparlanman lazım.devrim şart
![]()
gerçekten de o.başka koyacak biri yok muydu
.bu arada 2 olan fark 4e cıkmış.Acilen toparlanman lazım.devrim şart
![]()
4 puan fark kapatilabilir . basarilar.
bence hem kapatirsin hem kapatamazsin zorrrr oda nasil olcaksaaa
4 Puan Bişi değil.Kapatırsın.
basarılar arkads
[Save dosyam yandığından Sebatspor kariyerime son vermek zorunda kalmıştım ve yenı bı karıyere atıldım.]
Bir gün msn de tanıştıgım kız benı aradı ve "yaa Amerika'ya 1 gunlugune gelsene senle tavla oynayalım" dedi.Bende A.Sebatspor kulubu başkanından 2 gun izin ve biraz para aldım dustum A.B.D yollarına.Hava Alanına gittiğimde bi Amerikan gazeteciyle roportaj yaptık.
Muhabir => Amerika'ya gittiğinizi duyduk.Acaba bi takımla anlaşma durumunuz var mı?
Ben =>Varda sana yok hhehe.Yok efendim Ben kulubumde mutluyum
Muhabir =>Ama save dosyanız yanmış.Nasıl olacak bu iş?Neyse pekala neden gidiyorsunuz?
Ben =>Kızılderelilere tavla sefası sözum var o yuzden gidiyorum.Neyse bu işin esprisiydi.Şimdi
uçak kaçmadan ben kaçıyım en iyisi
Uçağa bindiğimde cok umutluydum.İnişde kız beni alacaktı.Uçaktan indiğimde kalabalık bi grup Welcome to Ali pankartlarıyla benı karşılıyodu.Bi baktım kız mız yok.Meğerse beni işletmişler. [bunun sadece Turkiye'de oldugunu sanırdım].Muhabire verdiğimiz kızılderelilerle tavla sefası gerçekleşmişti sanırım.Çünkü bu adamlar cok az kalan Kızılderelilerdenmiş.Bu kızıldereliler Kansas City Wizards takımını tutuyolar ve kulubun kotu gidişatından yakınıyolardı.Bende bu fırsatı iyi değerlendirdim ve onlara "Eğer kansas başkanıyla bana bi görüşme ayarlarsanız.." demeye kalmadan içlerinden birisi "valla sen demesen biz diyecektik" dedi ve başkan kapıdan içeri girdi.ben şaşkınlık içinde bakakalırken bana "bu kadar kolay olacagını bilseyidik seni işletmezdik,hadi gel kontrat imzalıyalım" dedi ve hemen imzayı attım.Artık ben bir Kansas City'liydim.
ve işte buda takım kadrosu.sanırım tanıdığınız bi tek eddie johnson var onuda yakında satarım.
![]()
Yeni kariyerinde Başarılar.
Başarılar Dilerim.
Başlık süper olmuş
Haydi başarılar..
Eddienin serbest kalma maddesi 5 milyon dolar onu kaldır..başarılar..![]()
Basarılar ınsallah yıne save dosyası yanmaz![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar![]()
Saolun arkadaşlar emınım başarılı olacam.Bunda akıllandım save mi yedekliyecem.Bu arada Eddie için yenı sözleşme önerdim ama kabul etmiyo namıssız.belki 2-3 oyuncu karşılığında değişirim.İşte buda kamp dönemim;
lige 2 ay oldugu için bu kamp donemınde 7 maç yapmayı dusunuyorum.kampımızın ilk rotası Antalya..Oraya gidip iki maç oynuycaz sonra Meksika'da kamp donemimize devam edeceğiz.Sonra Evimizde son bi maç yaptıkdan sonra 1 ay sıkı bi çalışmaya gireceğiz.
basarilar...
basarilar.
Başarılar.
Kız aramıs gel tavla oynayalım diebasarılar
Basarilar
Giris cok güzel olmus
basarilar kariyerini takip edicem
başarılar aga.......
Eddie Johnson'u iyi kullanmalısın.
saolun arkadaşlar başarılı olup kariyerimin sizlere zevk vermesi için elimden geleni yapacam.
o kızla bizim aramızda bi şifreydi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sözleşmesi 2007 de bitiyo yeni sözleşme onerdım kabul etmiyo.bakalım zaman ne gosterecek umarım kulupte kalmayı tercşh eder
1 sezon oynayacak. O zaman iyi faydalanmaya bak![]()
Başarılar..
evet onu iyi değerlendirecem.ne kadar faydalanırsam o kadar kar olur.| Saol Sergioagüero.İnşallah başarılı olurum.
__________________________________________________ _________________________
Matt Taylor Kansas'ta
Chivas USA takımının etkili sağ kanat oyuncusu feragat listesinden alınarak Kansas'a transfer oldu.Sağ açıkda çok etkili olan Taylor gerek hazırlık maçlarında gerekse antremanlarda Ali Yüksel'in gözune şimdiden girmeye başladı ve ilk 11 deki yerini hazırladı.
Gerçekten çok iyi bir sağ kanat oyuncusu.Onu aslında yedek olarak almıştım ancak etkili bi performans sergiledi.bu yuzden takımın en başarılı oyuncularından biri olacagından eminim.
Kansas'ta Moreno Sesleri
Kansas takımı Eddie Johnson'un yanında oynayacak ayağına hakim iyi şutları olan bir futbolcuyu listesine ekledi.Maaş butçesini aştığından dolayı milli futbolcu Josh Wolff u kadrosunda tutamayan Kansas takımı için en iyi forvet adayı olarak Moreno işaret ediliyor.D.C United'lı yıldızın heran takıma katılma ihtimali oldugu bildirildi.
Basarilar....
matt taylor transferi guzel olmuş.bi keresinde ben de aldıydım.umarım save gene yanmaz
saolun arkadaşlar.bu sefer save yi yakmıycam.hep yedeklıyom save i
__________________________________________________ _______________________
Jewsbury ile Moreno takası
Kansas City Jewsbury adlı oyuncuyu takas gostererek Morena adlı oyuncuyu renklerine bağlarken Jewsbury D.C United takımına transfer oldu.
Wolff ayrıldı
Maaş butcesini geçtiği için Kansas City takımı Josh Wolff adlı oyuncuyu yollamak zorunda kaldı.Wolff artık MLS liginin malı ve Draft sistemi ile başka takıma gidebilir.
Arkadaşlar siz bu futbolcuları tanımıyosunuzdur eminim.oyuncuları size azıcık anlatıyım.Jewsbury MC futbolcusudur.Cok iyi bir tekniğe sahip iyide oynuyo ancak onun alternatifi oldugu için ve forvete de ihtiyacımız oldugu için sattık.
Wolff ise gene muthiş şutları olan bi futbolcu,ayrıca Amerika milli takımında da oynuyo.Satmamızın nedeni MLS kurbanı olmamızdır.Oyuncularımızın maaşının 2.45 Milyon YTL yi geçmemesi lazımdı ve bu yuzden oyuncuyu bırakmak zorunda kaldık.
işte bunlar takımımıza gelenler;
İşte bunlarda Yollarımızı ayırdıklarımız;
İşte buda kamp donemımız.Bu kamp dönemi boyunca 5 maç yaptık ve iyi bir dönem geçirdiğimizi sanıyorum.
![]()
ıı gecırmısın hazırlık donemını
hazırlık donemi falan iyi geçmişte oyuncularından bişi anlamadım.şimdi yorum yapacam ne desem yalan olacak
.neyse anlattıgın ozellıklere gore wolff'un gitmesi senın için kotu olmuş ama hala durumu anlamış değilim.oyuncunun parasını kulup karşılayamadı mı???