EVET SKOR TAHMINIM TUTMASADA DEDIGIM OLDU VE RANGER KAZANDI LIGE SAMPIYON BELLI IKINCI IM BENCE AMAC AVRUPA OLMALI GERISI YALAN////
EVET SKOR TAHMINIM TUTMASADA DEDIGIM OLDU VE RANGER KAZANDI LIGE SAMPIYON BELLI IKINCI IM BENCE AMAC AVRUPA OLMALI GERISI YALAN////
aga bu kariyeri uzun sürdürüsün senigidi senii,yeni kariyere başalrsam takımım CELTİC (tomasrosicky1 abimiz senden takım çaldım ama sende benimkini çalarsın)
PARDON CELTIC KAZANDI
Çok iyisin, başarılar.
Hepinize Tesekkurler Arkadaslar Yorumlarniz Icin
Resimleri JPEG formatında koyarsan daha iyi olur..
Celtic iyi takım zaten. Başarılar.
başarılar ne kadar tartışsaktaa
Arkadaslar Konunun Disina Cikmayalim Seviyeli Bir Kariyer Yorumlarinizi Gelecek Maclara Sakliyalim
YORUMLARA DIKKAT
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10/hafta
Falkirk=Celtic
![]()
Guveniyoruz gecersin Arsenal'i...
sov devam ediyor
mactan sonra bunun aynisini arsenale yapacagiz taraftarimizi arkamiza alarak
bekliyoruz
Tebrikler aga harıkasın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ARKADASLAR BU MUTHIS GALIBIYETE SADECE 2 YORUMMU VAR![]()
3 olsun harıka harıka harıkasın![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
VALLA MOTHERWELL LI OYUNCULAR CELTIC E GITMEK ISTIYO HERALDE BAKSANA IKI OYUNCU ATMIS KENDI KALESINE
süpersin kanimcaa
THX THX THX ARKADASLAR PUAN DURUMUNU SIZLERLE BAS BASA BIRAKIYORUM
![]()
BRAVU DOSTUM 11 DE 11 SUPER BISI HARIKASIN BASARILAR TRANSFERDE NE DUSUNUYOSUN AYRICA PROFILIN EGER YUKSELDIYSE KOYSANA
Transferleri aklimdan belirledim serbestten super oyunculara yonelecegim bomba transferler sizi bekliyor yakinda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar eller calissin
çalışır
arsenal maçı ne oldu
Hearts ve Rangers cok kotu su an cozemedim degisik bir lig sen cok iyisin hedefin lig sampiyonlugu olmamali zaten Sampiyonlar Ligi olmali...![]()
Bombaa isteriz. Kimler mesela örnek versene![]()
Harika gidiyorsun Bordeaux galibiyeti süper olmuş...
Arsenal maçı ne zaman?
arkadaslar bıraz bekleyın transferde hala bısı yok ama alacagım adamlar aklımda ama 1 transfer yaptık 3 aylık kontratı kalan adamla gelınce basın toplantısı ıle acıklayacagımama kesın bısı yok hele ocağın biri gelsin
bekliyoruz tranferleri