Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: GALATASARAY'ın hali ne olacak??

Beyler hani Vatan Haini olarak gösterilen Cem Uzan varya;o herif fanatik Galatasaraylı ve Galatasaray için herşeyi yapmaya hazır..Jardel'i de o getirmişti..Ve bana gelen duyumlara göre Cem Uzan bi tane transfer hediyesi yapacak bize..bi de arkadaslar biliosunuzdur heralde tam tarihini bilmiorum ama ABROMOVİCH(nasıl yazılıosa işte) bizi istemiş ama bizim bi tane kuralımız warya Galatasaray lisesinde okumuş olan Galatasaray başkanı olabilir ve Galatasaray satılmaz kuralları yüzünden belki de Dünya çapında ki kalitemizi daha da arttırma çalısmasına giremedik..ama bi yandan da seviniyorum istediimiz kadar kurtulalım ama Galasaray satılmasın..1 milyar dolar borcmuz olsun ama GALATASARAY satılmsaın..ama isterdim Abromovich bizim sadce başkanımız olsun..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Beyler hani Vatan Haini olarak gösterilen Cem Uzan varya;o herif fanatik Galatasaraylı ve Galatasaray için herşeyi yapmaya hazır..Jardel'i de o getirmişti..Ve bana gelen duyumlara göre Cem Uzan bi tane transfer hediyesi yapacak bize..bi de arkadaslar biliosunuzdur heralde tam tarihini bilmiorum ama ABROMOVİCH(nasıl yazılıosa işte) bizi istemiş ama bizim bi tane kuralımız warya Galatasaray lisesinde okumuş olan Galatasaray başkanı olabilir ve Galatasaray satılmaz kuralları yüzünden belki de Dünya çapında ki kalitemizi daha da arttırma çalısmasına giremedik..ama bi yandan da seviniyorum istediimiz kadar kurtulalım ama Galasaray satılmasın..1 milyar dolar borcmuz olsun ama GALATASARAY satılmsaın..ama isterdim Abromovich bizim sadce başkanımız olsun..
    Karaparayla başarı gelecekse hiç gelmesin daha iyi.

başarı değil yıldız gelecek..
    -

Tezim doğrulandı.An itibariyle Adnan Polat Star da canlı yayında para topluyor.

bi kere ona para topluyor denmez... galatasaraylı zenginler kulube destek oluyor denir... ben sportif anlamda takimda bir dusus olucagini sanmiyorum cunku gidip ultraslan sitesini okursaniz orada nasil bir kenetlenme oldugunu anlarsiniz. para konusuna gelince eger sardan basa gecerse 2-3 seneye butun borclar biter hemde riva ve diger gayrimenkuller satılmadan... ama icimden bir ses ozhan canaydinin yine aday olup secilecegini soyluyor insallah yanilirim.. Gs storedaki dvd ve vcd satislari 100.000 asti yani bu demek oluyor ki simdiden 2mil ytl Galatasarayin kasasina girdi... bi arkadasimizin dedigi gibi gayrimenkuller satilarak bisey elde edilmez ama soyle bi sey yapılırsa belki daha mantikli bir cozum olur riva arazisi ustune evler insa edip onlari gecirmeli bi fiyata sadece ve sadece galatasarylilara satilmali tabi bu benim gorusum ne kadar kar edilir bilemem. Borç durumu ise şöyle;
    Mehmet Cansun yönetiminden devreden Toplam Borç: 91.823.091 milyon dolar.
    Ancak yıllardır birikmiş, geçmişe dönük vergi borçları da var bunun içinde.
    O da; 48.490.000 milyon dolar.
    Bu vergi borçları her yönetimin uğraşları ile devletle pazarlığa tabi olmuş ve Canaydın zamanında Refik Arkan’ın takdir edilecek uğraşlarıyla ve de aslında bir devlet politikası olarak affa uğramıştır. Beş trilyon liraya indirilen bu vergi borcu düşüldükten sonra
    Cansun döneminden Canaydın dönemine devreden kesin borç; 52 milyon dolardır.
    Enkaz edebiyatının “Borç ve Taahhütler Toplamı” budur.
    52 milyon dolar.

26 Nisan 2002 tarihli Tutanağın ekinde ise şunlar yazılıdır;
    31.03.2002 tarihli Banka borçları;
    10 milyon dolar + 1.5 milyon dolar faiz.
    Toplam 11.5 milyon dolar. (gsnin ozel tutanaklarından) su anki toplam borc 155milyon dolar

2002 Sezonu yapılan transferler
    Ümit Davala 1 milyon euro
    Saar 600 bin $
    Murat Erdoğan 600 $
    Cihan Haspolatlı 950 $
    Baliç 1.2 milyon $
    Felipe 3.2 milyon $
    Pinto 1.5 milyon $ (600 bin $ ödenecekken sözleşmesi feshedildi)
    Duro 350 bin $
    Müslim Bedelsiz
    Hakan Ünsal 1.2 milyon euro
    Christian 800 bin $
    Almaguer 400 $
    Mehmet Polat 350 bin $ (120 bin $ değişken)
    Suat Usta 400 bin euro (258 bin euro+maç başı 6500 euro)
    Xavier 900 bin euro (+100 bin euro lig şampiyonluğunda, +200 bin euro Şamp. Lig Şamp) (225 bin $ verilerek mukavelesi feshedildi)
    Revivo 1.5 milyon $ (250 bin dolar verilerek sözleşmesi feshedildi)
    Lukunku 2.8 milyon dolar
    Volkan Arslan 250 bin $ (+ maç başı 5.000 $)
    Aykut 400 bin $ (+ maç başı 5.000 $)
    Volkan Glatt 400 bin $
    Ümit Karan 850 bin $ (Maç başı değişken) (30 haziran 2004’e kadar uzatmadır.)

Toplam maliyet : Yaklaşık 22 milyon dolar ( daha baska yorum istemez herhalde)

2003 Sezonu yapılan transferler
    Ömer Erdoğan 240 bin $ (+ 8.000 $ maç başı)
    Orhan Ak 250 bin $ (+ 8.000 $ maç başı)
    Frank De Boer 2.5 milyon euro (+ 300.000 euro + KDV menaceri Spart Prom’a)
    Hakan Şükür 1.250 milyon $
    Abdullah (Bedelsiz)
    Prates 375 bin euro (+ 10 eruo maç başı, Resmi maçlık period için 62.500 euro)
    Tomas 1.5 milyon $
    Bratu 2.750 milyon $
    Petre 1.150 milyon $ (Bu iki futbolcu için + 350 bin euro Becali Sport’a menacerlik ücreti)
    Daniel Tözsen 100 $ (+ 105 bin $ menacerlik ücreti, Debreceni F.C. ve Premier Management’e ödenen)

Toplam maliyet : Yaklaşık 16 trilyon TL.

iste gsnin 2yılda transfer zararı elinde bulunan oyuncular hariç 45trilyon civarıdaır...
    işte galatasarayı batıran transfer politikasıdır.... bu borçlar eninde sonunda ödenir ama nasıl bilmem inşallah şardan başa geçer... hepinize bol fmli günler....

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Mantıki bir açıdan bakalım. Bir kulübün veya devletin borcu varsa bu kulübün yapacağı iş gelirlerini arttırıp giderlerini azaltmaktır. Bazı isimlere güvenmek veya herkes 1$ bağış yapsın demek kulüplerin veya devletlerin ekonomik yapısını(düşünce sistemini / istikrarını) düzeltmez.

Gs'nin yapması gereken seyirci ortalamasını arttırmak, kalabildiği kadar sezon şampiyonlar ligine kalmak, merchandising gelirlerini arttırmak, genç oyunculara daha fazla şans verip bunları iyi paralara satmak, oyunculara daha düşük kontratlar önermek veya kontratların performansa dayalı kısımlarını arttırmaktır bana göre.

Türk ekonomisinin geçmişine baktığımızda da günü kurtarmaya yönelik çözümlerin, bir kişinin gelip bizi kurtaracağına inanmanın(e.g. Kemal Derviş), borçlanmanın ekonomiyi iyileştirmediğini(Türk ekonomisi hep 3-4 sene büyüyüp ardından çok büyük mali krizler atlatır bir yapı göstermiştir), sıkı para ve maliye politikalarına ihtiyaç duyulduğunu bize gösterdiğini düşünüyorum.

Bence bu gibi durumlardan örnek alıp, günibirlik çözümlerin sistemleri kalıcı bir biçimde düzeltmediğini görmek zor değil.
    Kısmen katılıyorum ama şunuda unutmamak gerekiyor kupaları topladığımız,bütün devleri bir bir yendiğimiz dönemde de parasız sayılırdık.Paranın kazanılmasından ziyade bunu çok iyi kullanabilecek isimlere ihtiyacımız var.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri