17 eylül de pc nin yanından bile geçemicem![]()
17 eylül de pc nin yanından bile geçemicem![]()
En doğrusuda bu zaten ama okullar bitince okul stresinden kurtulup bilgisayara oturman da senin elinde olan bir şey değil ama kararın çok yerinde vede yabancı dil çok önemli bir mesela aksatman doğru olmaz![]()
En doğrusunu yapmışın![]()
hakkım varsa helal olsun şemsi.aynı şeyleri bende düşünmüyor değilim,azaltıcam bende bu pc yi ama tamamen bırakmam söz konusu bile değil.bizi unutma arada bir gir muhabbet ederiz dersler hakkında![]()
en dogrusunu yapmısın bende yapabilsem keşke
günde ideal saat 2 saattv den pc ye atarabilirsiniz ama
![]()
Son 1 haftadır aynısını düşünüyordum. Bu bilgisayara adeta esir oldum kurtulmam lazım gibilerinden. İnşAllah ben de bırakırım senin gibi.
Şemsicim öncelikle bu aralar aynı kararı bende aldım...
Ve tüm yetkilerimi bırakarak 1 senelik ara verme kararı aldım...
Bundan sonra yapmam gereken tek bir şey var Ders Ders Ders...
Hani hep derlerya sağlık falan diye...Şuan benim durumum o durumda internet,Karı kız,Gezmek dolaşmak önemli değil benim için..Bu vakiiten sonra yapmam gereken tekbir şey var o da Üniversite okumak..Bunun içinde bazı şeyleri kısmak gerekiyor...
Hakkımızda en doğru kararları biz kendimiz veririz unutmayalım...
Hayırlısı neyse o olsun..Kendine iyi bak...Tabi bende iyi bakim =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Dogru kararı vermişin Şemsi kardeşim , zaten istesende birden kopamazsın yavaş yavaş kısmaya bak , başarılar.
Keşke herkesin senin gibi iradesi olsa.Helal olsun.Kendin için en iyisini yapmışsın.Tabi temelli de kopamazsın buradan.İmkanı yok...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=50780
Buradan devam edelim.
bu sene bende bırakabilirim...