bende fenerden başladım ama ne bilim içime sinmiyo yeni kariyer açmayı düşünüyorum ama dur
bakalım ayrıca alexde sürekli bi kondüsyon sorunu var bende ve ben bu arada 6 şubatta sözleşmesi biten daniel carvalho(cska moskow) ile anlaştım
bende fenerden başladım ama ne bilim içime sinmiyo yeni kariyer açmayı düşünüyorum ama dur
bakalım ayrıca alexde sürekli bi kondüsyon sorunu var bende ve ben bu arada 6 şubatta sözleşmesi biten daniel carvalho(cska moskow) ile anlaştım
edu yerine
pat kanyuka ya da
serdar taşçı'yı tavsiye ederim.
evt düyük derbiye az bi zaman kala bjk -fb (türkiye süper kupa maçından bahsediyorum) son hazırlık maçımız regginayla italyadaydı
ve sonuç istediğim gibi oldu
Maçın adamı ise 66 numarasıyla Mehmet yıldızdı daha geleli 2 inci maçında golünü attı ve oyuna hareketlilik getiren isimdi tümerin yerini kapan isim oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EVt arkadaşlar sizce maçı kim alır!!!???BİZMİ(FENERMİ) BJK Mİ?
FENERBAHÇE favori olarak gösteriliyor beşiktaş karşısında
Turkish Super Cup Final
fenerbahçe - Beşiktaş Sizce maçı kim alır kaç kaç biter golleri kim atar?
EVET ANKARA 19 MAYIS STADINDAYIZ BU MUHTEŞEM GECEDE İLK 11 LER BELLİ OLDU!
BEŞİKTAŞIN YENİ TRANSFERİ MEHMET ÇAKIR VE FENERİN YENİ TRANSFERİ MEHMET YILDIZ 2 MEHMETDE SAHADA
ÖNEMLİ!!!
Sizce maçı kim alır kaç kaç biter golleri kim atar? İDDAA OYNA FUTBOL YAŞA VARMISIN İDDAYA.
bu arada resimler forumu yavaşlatmıordur umarım eğer sakıncalıysa kaldırabilirim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tahminleri alalım![]()
Bence sende benim yaptığım gibi maçı 3-1 alırsın.Onların tek golünü Bobo atar.
fener 1-1 uzadıktan sonra alır ama kardeş sana bi tavsiyem alexle ehmet yıldızın yerlerini değiştir. İnan bana mehmet orda daha faydalı olacaktır..![]()
bence 2-1 fener alır
vlla tktk fazlasıyla amtörce gözüküo ama kazanırsın hrld...
evt arkadaşlar uzun bir süre bakamamıştım o yüzden biraz uzak kaldım ama artık full kariyerdeyim
evt maçı 3-1 aldık ve sezona şampiyonlukla başladık.
maçın özeti:maça iki takımda hızlı başladı ilk golü beşiktaş buldu..hırslandık ve 1dk sonra yeni transferimiz mehmet yıldızla skoru eşitledik maç kıran kırana geçti müthiş itişmeler oldu ve uzatmalara kadar gitti ve sonra oyuna TAKTİKSEL DEĞİŞİKLİK YAPARAK MÜDAHALE ETTİM VE KÖTÜ OYNIYAN KEZMANI çıkarıp SEMİH ŞEMTÜRKÜ OYUNA KOYDUM
VE SEMİH UZATMALARDA TAM 2 GOL BİRDEN ATARAK ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ VE MAÇIN TARTIŞMASIZ YILDIZI OLDU.İKİNCİ BİR DİĞER İSİMSE MEHMET YILDIZ MAÇIN EN İYİ 2.ADAMIYDI.
MAÇIN ADAMI:
SEMİH ŞENTÜRK
MAÇ 1-1 KEN UZATMALARDA TAM 2 GOL BİRDEN ATARAK MAÇI VE KUPAYI FENERE KAZANDIRDI VE GOL SEVİNCİNDEDE GÖREVİMİ YERİNE GETİRDİM DEDİ.
ankara 19 mayıs stadında kupanın sevinci yaşanıyor....
![]()
ibob kardeş skoru bilditebrikler
![]()
Oooo Tebrikler süper kupa gelmiş.Darısı diğer kupalara...![]()
Yapmaaaaa!
Yapabileceğin en kötü transfer ben aldım onu.Hiç verim alamadım.
Tebrikler.Özer Hurmacı'yı kiraya ver benceama sen bilirsin
Marvin Angulo'yu nasıl almazsın![]()
bu arada
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEMEDE KARŞIMA ÇIKAN TAKIM:
LAZİO
zor olucak ama bakalım hedefimiz şampiyonlar ligi ölümüne oynıcaz.
İşin çok zor![]()
Zor takım Lazio.Umarım çıkarsın.Merakla bekliyoruz...
Bekliyoruz![]()
Güzel bir kariyer oluyor kardeşim Lazio maçında başarılar umarım elemeyi geçersin...
fenerbahçeyi ölümene tutacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dar ağaçında olsak bile son sözümüz fenerbahçe
bence lazio'yu elersin
evt sizleride fazla meraklanmadan saraçoğluna yani şampiyonlar ligi ön eleme maçına gidiioruz
MAÇ ÖNCESİ:
DİZİLİŞLER
MAÇ SONU:
EVT İSTEDİĞİMİZİ ALDIK VE ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK
VEDERSONUN 9 UNCU DAKKADA SAKATLANMASINA RAĞMEN VE 45 İNCİ DAKİKİADA ALEXİN OYNIYAMAYACAK DURUMA GELMESİNE RAĞMEN MAÇI 2inci yarı 2-0 aldık alexin yerine oyuna giren genç yetenek özer hurmacı 3 kişiyi çalımladı ve aşırtma bir vuruşla harika bir gol attı sonrada son dakikalarda kazımın güzel vuruşuyla maçı2-0 bitirdik.
ve galibiyet serimize dvm edip italyada defans yapıp şampiyonlar ligine ilk adımımızı atıcaz.
Tebrikler.Net bir skor.Umarım Roma'daki maçtanda gene güzel bir sonuç çıkar.
Tebrikler. Başarılarının Devamını Dilerim!..
Ama iyi bir Fenerbahçe'li olmadığın Özer'e '' 12 '' Numaralı Formayı Vermenden Belli Oldu.