Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: ToutatisV2008SuperTaktik (4-3-3)

Hybrid View

1. Default

Eğer Atak Oyuncun İbrahimoviç, Drogba gibi hem kafa hemde first touch özellikleri iyi olan bir oyuncuysa dediğini yapabilirsin. Bnm bu taktikteki amacım Forvetin topu ayağına alıp, dribblin denemesi veya şut çekmesi idi.

Kısa bir Süre sonra yeni bir taktik yayınlayacağım

Şu an deneme yapıyorum. Liverpool dayım. 2 senedir şampiyon oluyorum. Şampiyonlar Ligini de aldım. Argentine milli takımından teklif geldi. Yani şu anda Argentine milli takımının başındayım. Aynı zamanda da Liverppol un. Yeni resimlerle Yeni bir taktik dha yayınlayacağım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2007deki taktiğini kullanıp çok büyük başarılar elde etmiştim hatta bütün oyunlarımda onu kullanmıştım eminim buda güzeldir denicem hızlı forvetlerimle.

Taktiği indiremiyorum heraled dosyada bi sorun var bakabilirmisn

saolasin arkadasim peki bu dosyayi nere kopyaliyacaz yardimci olursan sevinirim 1. sezon cok kötü gecirdim 2. sezona da kötü basladim :S

Quote Originally Posted by Goldberq View Post
    saolasin arkadasim peki bu dosyayi nere kopyaliyacaz yardimci olursan sevinirim 1. sezon cok kötü gecirdim 2. sezona da kötü basladim :S
    C:\Documents and Settings\Admin\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\tactics buraya taktiği kopyalıyıp oynuyabilirsin.Eğer taktik dosyan kendin oluşturucaksın.

8.0.2 de mi oynuyonuz?

cok saol arkadasim insallah isime yarar

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

4-3-3 hem fifa oyunlarında hem pes gibi oyunlarda çok sevdiğim bir taktik oldu fakat bunu FM de pek kullanamamıştım kesinlikte deniycem bakalım nasıl olacak
    Football is simple,but Football Manager is not

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri