İlk sene hedefim ligde tutunmak.
Bitirebilirsem play-off içinde bitirmek.
2.sene hedef süper lig![]()
İlk sene hedefim ligde tutunmak.
Bitirebilirsem play-off içinde bitirmek.
2.sene hedef süper lig![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ilk sene zor da 2.sene çıkarsın
İlk sene biraz zorda 2. sene bunu başarabilirsin abi.
Kümeye düşmede aman aman.![]()
Maçlar bayağı bi birikmişti bu şekilde ekledim.
Karşıyaka maçı Şemsi'ye armağanımdır![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kanka takimin cok istikrarsiz,2 mac kazaniyon,10 mac puan kaybediyonBu duruma bir care lazim. (:
Diyarbakirspor´u daha yukarlarda görmek dilegiyle.![]()
Bulunduğum sıra pek iyi değil. 6. ile aranda pek bi puan farkıda yok bence play-off lara gidersin. İyi bir istikrar yakalarsa belkide çıkarsın.
Cafercan'i alman gerekiyooorBu yilki hedefine göre iyi gidiyorsun
ama gelecek yil Giresunu Süperligde görmek isteriz.
maçlar hep berabere abi bi çözüm bul buna
Orduspor çok iyi gidiyor bu arada
Başarılar kardeşim
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Murat abi malesef kötü gidiyorsun umarım en kısa zamanda seri galibiyetlere başlarsın abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çotanak kümeye,Çotanak kümeye![]()
Taktiği değiştirdim klasik 4-4-2'ye döndüm ve sonuç ortada.Yükselişe geçtik![]()
Abi düzeltmişin böyle gider umarım![]()
2.Yarıdaki inanılmaz performansımızla hedefimiz ligde kalmak idi ancak play-off'lar içinde bulduk kendimizi bir anda.
Play-Off'larda rakibimiz Sakaryaspor idi.90 dakikası 0-0 biten maçta Ümit'in golüyle kazandık ve Play-Off finali için yarı finalde Elazığ'ı 2-0 ile geçen Gaziantep Bşb ile eşleştik.
Buraya kadar gelmişken Süper Lig'in kapısından dönmek olmazdı
G.Antep Bşb'yi Emrah COLE'un 2 golüyle geçtik.
![]()
GİRESUNSPOR SÜPER LİG'DE !!!
Federasyondan ödül aldık.Fair Play ödülü.En centilmen takım olaraktan
![]()
oley oley oley şampiyon giresun
süper lig'de ne yapacan acep![]()
Tebrıkler abi başarılarının devamını dilerim.
sezon başı büyük ihtimal düşücek gibiyken süper lige yükselmek çok güzel olmuş merakla bekliyorum kariyerin devamını ve yeni transferleri,başarılar
Abi süper bir yükselişle çıktın helal olsun lig biraz enteresen geçmiş ama kocaeli falan düşmüşantalya falan ortalarda![]()
Vay benim Kara Muratım dağtmışsın yine ortalığı
Tebrikler....
Tebrik ederim Murat abi 16.lıklardan Süper Lige çıkmak mükemmel tebrikler tekrar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Cafercan'i al seni yampiyon yapsin
Marvin Angulo, Brayan Angulo ve Jukka Lehtovaara gibi oyuncularad bibak derim, hem bonservisleri ucuz hemde kaliteli oyuncular.
Giresun'u 4 sene içinde Şampiyonlar Ligi finalinde görmek istiyoruz![]()
![]()
peki şimdi transfer yapacak mısın?
ben basından tahmın etmıstım zaten :Ptebrıkler murat abi sımdıkı hedef nedır ŞL falan mı
![]()
Tebrik ederim Murat abi.Zor başarıdın.Başlarda kötü gidiyordu ama yükselişe geçip son bileti kaptın.Helal olsun![]()
Tebrik ederim takımını süper lige çıkarmışsın.süper ligde başarılar![]()
Sözleşmeleri biten bu oyuncularla 1 yıllık anlaşma imzaladık.
Daha çok transfer yapacağız bekleyiniz
![]()
bence abi hiçbiri süper ligde oynayamaz...