11 Milyon Euro'nun yarısına sol bek alırsınız Şemsi üstünede eksik bir yere alırsınız adam.
Uykuluyum biraz kafa gidiyo.Topuz'a da Topal yazmıştım![]()
11 Milyon Euro'nun yarısına sol bek alırsınız Şemsi üstünede eksik bir yere alırsınız adam.
Uykuluyum biraz kafa gidiyo.Topuz'a da Topal yazmıştım![]()
Last edited by RaSenGan : 11.Şubat.2008 at 22:11
Tuncay gittide Ingiltere'ye ne oldu. birkac mac iyi oynadi, en kötü transfer secildi, sakatliklar var diye 11 forma giyebildi, Alfonso Alves'de geldi yaani artik zor oynar..
M.Topuz 11M euro ediyorsa, bunu göstermeli. bence suan en fazla 5-7M verilir. FB G.Ünal ve M.Topuz icin 12M veriyorken...
Gitsin M.Topuz ortaseviyeli bir avrupa takimina. Örnegin. Getafe,Udinese yada A.Villa.
Tartışmanın dozunu kaçırmadan devam edin. Yorum yapacaksanızda Mehmet hakkında yorum yapın başkaLarı iLe kıyasLayıp konuyu gereksiz yerLere çekmeyiniz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
m.topuz en fazla etse etse 5 milton euro eder.11 milyon euro hayatta etmez bu adamı çok büyütmeyin allah aşkına ya.bu adam daha 2 sene önce sıradan bir futbolcuydu.m.tpouz ancak coca-cola liginde oynar ingiltere championships de
Valla Topuz 11 değil 21 bile eder.
Beşiktaş transfer dönemi bitmeden bir kazık daha yemeye çalışmış ama başaramamış. Gerçi sağ kanada ihtiyacımız var ama yabancı hakkımızda varken daha ucuza bir adam bulabilirdik.
Bu arada Kayseri Topuz'u ne kadara satmaya çalışıyor anlamadım. Türkiye liginde 20M'a satılan oyuncu mu varki 11'i reddetmişler?
Last edited by ZiyaSerdar : 12.Şubat.2008 at 18:49
Bence Topuz'a bu para verilebilir.Ama Topuz'dan daha kaliteli oyunculara vermek varken bence vermek mantıksız.Bu paraya çok daha iyileri bulunabilir.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Kayseri'nin bundan yüksek bir fiyat göreceğini sanmıyorum.
Mehmet Topuz iyi bir futbolcu olabilir ancak 11 Milyon € kesinlikle etmez.Samet Aybaba döneminde M.Topuz ile ilgilenirken Trabzonspor,çoğu arkadaşım dalga geçiyordu biz kimleri transfer ediyoruz,siz kimlerle ilgileniyorsunuz diye.![]()
Aygün iyide bu adam kayserisporun futbolcusu diye 11 mn eurodan az mı edecek bir israil ligindeki takım bile yeteneğini buldumu en az 15 mn eurodan ağzını açıyor ayrıca mehmet topuz neden avrupada yapamsın orada futbol başka şekildemi oynanıyor oynar anack direk bir arsenae falan gitmesini kimse istemiyor zaten bir boltona bir betise gibi takımalra giderek rahat bir şekilde oynayarak daha büyük yakımalar gite şansını yakalayabilir.Topuzda o takımlarda oynayabilecek kapsite ve yapı var bir tuncaydan daha başarılı olru orda çünkü fizik gücü ingilterede oynamaya çok müsait
Gitsin Deniz Avrupa'ya.İyi oynuycaksa gitsin.Ama 11 Milyon Euro'yu bir Türk takımı vermez.Avrupa'da pek iyi oynayacağını sanmıyorum.Çünkü bu adam Avrupa maçı yapmadı doğru düzgün.Bir At.Madrid maçlarında oynadı o da bir işe yaramadı pek.4 Büyüklere gitsin alışsın Avrupadaki takımlarla oynamaya sonra gider Avrupa'ya.Direk giderse başarısız olur.Avrupa futboluna alışmalı önce.
Aygün ne Atletico Madridi yav o erciyesin takibiydi topuz ksde oynyor.
Bu Topuzun ilk avrupa arenasına çıktığı bir maç AZ maçında Gökhana yaptığı asist
http://www.youtube.com/watch?v=zJdBYYUPhzw
Şimdi bi daha düşün![]()