Sabah okul Akşamda kurtlar vadisi olduğu için birşey yapmıyıcam![]()
Önemli olan 1 günlük gösterdiğin sevgi değildir 365 gün gösterdiğin sevgidir![]()
Sabah okul Akşamda kurtlar vadisi olduğu için birşey yapmıyıcam![]()
Önemli olan 1 günlük gösterdiğin sevgi değildir 365 gün gösterdiğin sevgidir![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aradan bir sene daha geçti.Hediyeleri öğrenelim bakalım![]()
Anti 14 Şubat team iş başında.![]()
Sevgilim olmadığı için her zamanki gibi boş bir 14 şubat..
Çiçek almıyorum bunu biliyorum.![]()
Sırf bugün için kalktım Eskişehirden Istanbula geldim (334km). E tabi haberi yok. 2. öğretim olduğu için akşam 22'de okul çıkışı bir anda karşısına çıkacağım ve hediyemi verip sürpriz yapacaktım; lakin ne oldu ? 10 dk önce mesaj attım canım nerdesin, ne yapıyorsun diye ? Eve gidiyorum diye mesaj attı. Sürpriz yapacaktım, sürprizin alasını o yaptı. Artık yarına kaldı.
Olmayan sevgilime hiç birşey almıyorum![]()
Buluşamadık bile çok hasta kız arkadaşım yatıyor...
Bizim için bir önemi de yok 14 şubat veya 28 nisan... Her günü sevgilinizle güzel geçirin yeter![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Böyle günlere inanmiyorum ben. Kapitalist sistemin bir ürünü...
Sevdanin günü mü olurmus yahu..![]()
No Woman No Cry![]()
Sanırım anlatabildim![]()
Bir seneyi daha sevgilisiz geçirdik.Pişman mıyım? Sanırım değilim..![]()
So what?
Saike
Valentine's Day yazsaydın keşke başlığa![]()
Bol bol para harcansın diye icat edilmiş tamamen insanları sömürü amaçlı bir gün olan 14 şubat birazcık olan manevi değerini şu yıllarda tamamen kaybetti.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
17. kere 14 Şubat'a yalnız girmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Ama umuyorum bu sonuncusu olacak...
Converse ve Kolye aldım iddaa sağoLsun![]()
14 Şubatta 2 sap arkadasımla Galata Köprüsünde balık ekmek yiyip,saplar günümüzü kutladık![]()
Formamı, polarımı, atkımı, beremi ve eşofmanımı giydikten sonra dışarıya çıktım, yolda başbaşa yürüdük.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Saat 00.00'da evinin önüne gittim..aramız hafiften bozuktu .. hediyeyi balkona koydum .. abisi görmesin diyede iyi bi yere pustum..aradım hediyeyi almasını söyledim..hediye kısmı bu da ondan sonra pek iyi değildi benim için ..
saat 01.00'de Meydan'dan Boztepe'ye çıkmam için araba gerekiyordu fakat malesef..
gece gece bi sarhoş buldum aşagı yukarı bizim evin oraya kadar yürüdük sohbet muhabbet
eve 02.00 gibi geldim fakat anahtar yoktu ev ahalisi hep bir agızdan bana sövdü kapıyı açtıklarında ama olsun degerdi..
14 şubat sabahı da eğitime bir gün ara verdikistediği herşeyi yapmaya çalıştım ve sonunda işler yoluna girdi de..
Memleketi Giresun'a gitmek istiyordu fakat Görele'ye gitmek biraz tuzlu ve işime gelmeyen bir olaydı..
Zannediyorum bu yılın en erken hediyesini ben verdim..![]()
O bana alsın![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
En gıcık oldugum gün , nefret ederim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir