ya editörde yapacaklarımı yapıyorum ama bir türlü kayıt edemiyorum oyun içinde göstertemiyorum nasıl yapılcak anlatabilecek olan var mı acaba ?Şimdiden teşekkürler![]()
ya editörde yapacaklarımı yapıyorum ama bir türlü kayıt edemiyorum oyun içinde göstertemiyorum nasıl yapılcak anlatabilecek olan var mı acaba ?Şimdiden teşekkürler![]()
4 tane oyuncumun pa'larını yükselttim biraz da olmadığın görünce.. tamam çok teşekkür ederim Oghuse![]()
Hileye gerek yok.Yinede sağol![]()
bir oyuncunun oynadığı kulübü neden değiştiremiyoruz bu programla onu anlamadım ben
bence bu modifiere hiç girmeyin oyunun tadı tuzu kalmıyo ben denedim tüm oyuncuların tüm özelliği 20 oldu klupte transfer için verilen para 510m$ oldu hiç zevki kalmadı oyunun
değişik amaçlar için kullanabilirsin modifier'i hile yapmışsın sonra da tadı kalmadı diyosunkalmaz tabi
mesela ben sadece oyuncularımın ca ve pa larına bakmak için kullanıyorum
![]()
teşekkür ederimm
ve
link hatallımı acaba bu programı paylaşan arkdaşın verdiği link?
Bunun FM 2006 için olanı var mı ? O kadar aradım bulamadım verilen linklerin hepsi kırık. Pc de vardı format atınca gitti.
Zamanında ben de çok aramıştım.
http://rapidshare.com/files/13537793...ta3.1.rar.html
ben ca ve pa güven miyorum bu programdakilere scout 2008 çıksın onda bakarız
ya bunun takımların ligini yükselten bi versiyonu yok mu
örn
3. lig takımını 1. lige taşımak![]()
çalışmıyor read hatası veriyor
bu program son derece kullanışlı hatta *külüb başkanını bile değiştirebiliyorsun* ayrıca her yamaylada uyumlu menü çubuğundaki oku seçiyosun options a giriyosun hangi yamayı kullanıyorsan o yamayı ordan seçip ayarlıyorsun basit bi program aslında çokta güzel ama aşırı kullanırsan oyunun keyfini kaçırıyor
802 yüklü. turksportal'daki yamalardan dolayı olabilir mi ?
güzel bişeye benziyo ama ben indirmem genede emeğine sağlık !
link ölmüş galiba...
Peki Aga Bu indirdiğimzi dosyayı nereye atıyoruz.
İstediğin bir yere indirebilirsin..Tek yapman gereken oyunu oynadığın sırada bu programı açmak ve load game demek..Geri kalan değişimler sana kalmış..![]()