Güzel bir sezon artık seneye Uefa kupasını almanı ve ligde şampiyon olmanı istiyoruz.
Güzel bir sezon artık seneye Uefa kupasını almanı ve ligde şampiyon olmanı istiyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sağol Yunus bu sene hedefim ilk 3.Yani şampiyonluğu kovalıyacağız bu sezon.Parma artık tarihindeki ilk şampiyonluğu almalı.Ama asıl hedefim 100.yılımızda yani 2013'de Parma'yı Avrupa ve dünyanın en büyüğü yapmak.
Yeni sezon öncesi başarılı geçen 2 sezonun ardından yönetim tekrar sözleşme yenilemek istediler çünkü 2010'da sözleşmem bitiyordu.Cimri Başkandan 34.000 $ koparana kadar neler çektimama sonrasında 2013 yılına kadar sözleşmemi yeniledim.
Yeni sezon hazırlıklarına başlamıştık.Hazırlık maçlarımızda ilk rakibimiz Hollanda'nın güçlü takımı Feyenoord'du.Hazırlıklara yeni başladığımız için pekte iyi bir performans gösteremedik ve maç berabere bitti.
Hazırlıklar son sürat devam ediyordu ve 2.hazırlık maçımız Manchester City ile.Yavaş yavaş form tutmaya başlamıştık ve maç berabere bitti.
3.hazırlık maçımızı güçlü Espanyol ile oynamıştık.Sıkıcı bir maç olmuştu ve 3. hazırlık maçımızdanda beraberlikle ayrılmıştık.
Son hazırlık maçımız Rusların güçlü takımı Zenit ile.Gerçekten artık lige hazır konuma gelmeye başlamıştık ufak tefek eksiklerimiz kalmıştı.Büyük hedeflere doğru yolculuk artık başlamak üzereydi.
İşte yeni sezon transferlerimiz.Bonazzoli'de yaşadığımız hayal kırıklığından sonra onu elden çıkarmış ve yerine çok iyi bir golcü olan Milan Baros'u transfer etmiştik.En büyük transferimiz Milan Baros olmuştu.
İtalya Kupasını aldığımız için Juventus ile Süper Kupa maçı oynayacaktık.Son 2 sezonun şampiyonuydu Juventus.Zor maç olacağını düşünüyordum ama hiçte düşündüğüm gibi zor geçmedi maç.Parma'nın başında 2.kupam olmuştu ama bunlar daha başlangıçtı.
İşte bu sezon ligde ve Avrupa'da mücadele edeceğim büyük zaferler kazanacağım
kadrom.Zola,Dessena,Cabral,Corradini,Torje'ye sürekli teklifler geldi ama satmayacağım.
Harika gidiyorsun baştan sona okudum..Bir anda fm oynayasım geldi
Hakkaten uyuyan bir DEV uyanmış!
Ricam lütfen bırakma,bunlar yapabileceklerinin yanında hiç birşey.Eğer bu sene de güzel gidersen mutlaka teklif gelecektir.Umarım Parma'ya devam edersin.
Başarılar.
Tebrikler Mehmet abi süper kupayı almışsıntransferlerde güzel.
teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için inş şampiyonda olcaz en büyükte olacaz.Parma ile en büyük olana kadar devam etcem.
Tebrikler süper kupayı'da almışsın.Kadron süper.Başarılar...
Teşekkürler arkadaşlar.
Sezonun ilk maçında Milan karşısındaydık ve muhteşem bir galibiyet aldık.
Sezona muhteşem bir giriş yaptıktan sonra 2.hafta rakip Atalanta'ydı.Kaleye şut yağdırdık ama kaleci günündeydi.
Napoli karşısında ise kesinlikle günümüzde değildik.11 isabetsiz şut attık.
UEFA Cup elemelerinde rakibimiz Rumen Otelul'du.Rahat bi bir maç oldu
Brescia ise anlamadığım bi şekilde hep bizi çok zorluyor.Yine penaltı kaçırdık ve berabere bitti.
Palermo karşısında yine muhteşemdik.Budan maçın yıldızıydı.
İyi performansımız devam ediyor.Udinese'yide çok rahat geçtik.
UEFA'da rövanş maçı ise bizim için formaliteydi.Rahat kazandık.
UEFA'da gruplar belli oldu ve resmen cehennem grubuna düştük.
Başımın belası Fiorentina yine iş başındaydı.
Üst üste 2.yenilgimiz ama kesinlikle maçı hakeden bizdik.
Torino maçı ise ortada bir maç gibi geçti ama kazanmasını bildik.
Torino galbiyetinden sonra toparlanmaya başlamıştıkl ve Sampdoria'yı rahat geçtik.
Vee bu sezon ki en büyük zaferlerimden birisi.İnter'i deplasmanda son dk'da da olsa devirdim.
UEFA maçları başlamıştı.Kendi sahamda kazanırım diye düşünüyordum ama hiç beklemediğim bir yenilgi aldım.
Ligde ise galibiyet serimiz sürüyordu.Allahtan Baros Bonazzoli gibi çıkmamıştı ve goller buluyordu.
Muhteşem bir maçtı.Kaleyi şut yağmuruna tutmuştuk ve neticesinde rahat kazandık.
Werder Bremen karşısında ilk yarım saat kabus gibiydi.Sonradan toparladık ama maçı çeviremedik.
Tekrar lige dönmüş ve kaldığımız yerden devam ediyorduk.
UEFA'da kredimiz tükenmiş mutlaka kazanmak zorundaydık.West Ham'ı devirerek şansımızı son maça taşıdık.
Ligde ise durdurulamıyor dolu dizgin devam ediyorduk.
İtalya Kupası'nda rakibimiz Palermo'ydu.Deplasmanda resmen ezdik Palermo'yu.
Sonunda biri bize dur demişti.Lazio ile ligde berabere kalıp galbiyet serimiz bozulmuştu.
At.Madrid maçı UEFA'da yolumuza devam etmek için çok önemliyi.Çok iyi oynadık ve son dk'larda golü bulup gruptan çıktık.
UEFA'nın moraliyle Cagliari karşısına çıkmış ama hiçte iyi bir futbol oynamamıştık.
İnter ve Milan'dan sonra Juve'yi de devirdik hemde deplasmanda.
İtalya Kupası rövanşında ise kabus yaşadık.Yedeklerle çıkmıştım maça ama yedekler hiçte hazır değildi.
Ligde ise tek kelimeyle süper gidiyorduk.Genoa'da bize rakip olamadı.
İtalya Kupası'nda ise rakibimiz Atalanta olmuş deplasmanda 1-0 kazanmıştık.
Milan'a ligde bir kez daha şans tanımıcaktık ve yine kazandık.
Atalanta ile oynanan rövanş ise futbolun en basit kuralını acı bir şekilde hatırlattı.Rakibi küçümsemiceksin.1-0'a güvenip yedeklerle çıkmıştım ve elendim.
Napoli'ye yine şansım tutmadı ve malesef yenildik.
UEFA'da rakibimiz geçen senede elediğimiz Bordeaux'du.İlk maçı rahat kazandık.
Brescia'ya ise kinim vardı.Çünkü çok ters geliyorlardı.Ama bu sefer ezdik.
UEFA'da şampiyonluk istiyorduk çok hırslıydık ve Bordeaux'u deplasmandada devirio 4.tura çıktık.
Udinese'yi de devirerek ligde iyi performansımızı devam ettiriyorduk.
Tebrik ederim Mehmet abi güzel gidiyorsun.Arada seri bozulsada toparlanıyorsun.Uefadan çıkman da çok iyi olmuş abi tebrikler.
Tebrikler.Son derece iyi gidiyorsun.Arada bir kötü sonuçlar alman normal,bunlar futbolun cilvesi.Başarılar...