neves gercekte Beşiktaş'ın gündemindeymiş güya ama fotomaç haberi oldugu için yalan..!gidişat güzel bence şampiyon olursun
![]()
neves gercekte Beşiktaş'ın gündemindeymiş güya ama fotomaç haberi oldugu için yalan..!gidişat güzel bence şampiyon olursun
![]()
Anlatım tarzın cok sıkıcı değiştir saka saka güzel devam eet böyle![]()
Emre sen böyle gidersen şampiyon olursunSerie A da başarıları.
(/s)
Anlatım güzel Amauri de güzel öyle güzellikler içinde güzel bir kariyer
Tebrikler çok güzel gidiyorsun..Şu sıralar Roma ile kariyere başlamayı düşünüyordum artık senin kariyerin rehber olur..![]()
Çok geride kaldığım için ss leri şimdilik böyle ekliyorum, idare edin
Oynadıgım maclar :
Bu maclardan önemlileri 2 Arsenal macı Şampiyonlar liginde ve Ligdeki İnter maclarımızdı.
Arsenal e Emirates de 3-2 yenilmekten kurtulamadım. Rövansta Roma Olimpiyatta Yediğimiz penaltı golü ile 0-1 yenildik...
Ligde ise Roma Olimpiyatta sampiyonluk yolundaki önemli rakibimiz olan İnter i 1--0 la gecip, önemli bir 3 puaanı aldık...
Ligdeki Puan Durumu :
Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal in ardından 2. olarak 2. Tur a adımızı yazdırıyoruz... Kuralar daha cekilmedi, rakibimiz belli degil...
Kadronun son durumu :
Formdayız ve cok iyi maclar cıkarıyoruz. Büyük macları cok iyi oynuyoruz, normal maclarda da arasıra sürpriz puan kayıpları yasadık; fakat gidişat güzel...
Dediğim gibi sadece şimdilik ss leri böyle ekledim. Bir dahaki görüşmemizde mac mac ekleyecegim....
Her 2 kupada da iyi gidiyorsun Emre.
Şampiyonlar Ligi 2. Turundaki Eşleşmemiz:
Roma - R.Madrid
Çekişmeli bir eşleşme olacagı kesin...
Çok iyi gidiyorsun Real Madrid'i ben Fener'le 2 kere elemiştim seninde Roma ile eleyeceğini düşünüyorum.
Roma Reali eler![]()
Başarılar Emre.Roma'yla Madrid'e karşı zorlansanda geçeceğinin kanısındayım.
Flaş Flaş Flaş !!!!
Roma'nın yıldızı Mancini Lyona mı gidiyor ?
Evet Lyon Mancini için ilk önce 25 mn € önerdi. Yaptığım pazarlıklar sonucu 35 mn € keş, nakit, tik vermelerini istedimLyon kabul etti ! Nakit 35 mn € ile transfer için kapımızı çaldı !
Şimdi Kamuoyu yoklaması yapacagım.
"Sizce Mancini yi satayım mı ?"
Cevaplarınızı bekliyorum...
Mancini'nin profili :
Personel Durumu :
Mancini Şuanda mutsuz durumda. Unhappy takılıyor![]()
19 macta 2 gol attı, asisti yok. 3 sarı kart gördü. Ortalama puanı: 6.84
Satmazsan ...![]()
Anladin sen onu (:
Vasat oyuncu, moral yok, süper para : KESİNLİKLE YOLLA..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Mancini gitme mutlu ol herşey çok güzel olacak![]()
Sat tabiki deForm durmu çok kötü gözküyor...
Satamazki satamazki![]()
Sat gitsin sat gitsin yaramazsa sat gitsin...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Manciniyi satan bu kulüpte duramaz![]()
Sat gitsin Emre o paraya 2 tane Mancini alırsın.
Vee Müthiş transfer gerceklesti !
Mancini 35 milyon € ya Lyon a satıldı ! 35 milyon € klubun kasasında ve bu parayla transfer calısmaları basladı !
2. Bomba Atl. Madrid in yıldız ismi Maxi Rodriguez sezon sonu için Roma ile anlastı ! Bunun için herhangi bir bonservis ödenmedi ! Sezon sonu sözlesmesi bitecek olan oyuncu Roma ya gelmeyi kabul etti...
Transferler güzel Emre, başarılarının devamını dilerim.
Maxi Güzel Transfer..
Real'i elersin...
Maxi Rodriguez hemde bedeva çok süper transfer olmuş Emre.
Mancini'yi sattığında iyi olmuş. İlerde para kazanabileceğin iyi genç oyuncu al bir kaç tane.![]()
Maxi müthiş transfer emre saten süper gidiordun mancini'yis attın iyi olmus
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mancini yi sattık ve transfer calışmalarına basladık...
Serie A 17. Hafta:
Roma : 1 - 0 : Atalanta
Rahat bir 3 puan aldık...
Serie A 18. Hafta :
Fiorentina : 1 - 0 : Roma
Bu mac hakkında söylenecek hiç birsey yok. sadece 1 sutları var o da gol oldu . Tek kale oynadık ama sansszdık...
İtalya Kupası 1. Tur Rövans Macı :
Parma : 0 - 2 : Roma
Rahat bir galibiyet ve Kupada ceyrek finaldeyiz. Rakip Torino...
Serie A 19. Hafta
Roma : 2 - 0 : Parma
Bu sefer ligde karsılastıgımız rakibimize yine aynı tarifeyi uygulayıp 3 puanı aldık...
İtalya Kupası Çeyrek Final ilk Macı:
Roma : 2 - 0 : Torino
Kupada yarı final için avantajı yakaladık...
Aimar Roma'da!
Vee Transfer calışmaları sonuç verdi ve Pablo Aimar 31mn € karsılıgında Roma ya transfer oldu !
Serie A 20. Hafta :
Palermo : 1 - 4 : Roma
Rahat bir 3 puan aldık. Yeni transferimiz Aimar oynadıgı futbolla ( 8 ) Büyük begeni topladı...
20 Hafta sonunda olusan Puan durumu :
Şampiyonlar ligi eslesmeleri:
Kullandıgım taktik ve ilk 11 im :
Tebrik ederim Emre abi ligde süper gidiyorsun Madridi elemen zor umarım elersin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Emre harika gidiyorsun![]()
lig de biraz geriye düşmüşsün. transferler süper anlatış tarzında güzel. madridi zorlanır ama elersin
6 puan fark bir şey değil kapatırsın 2 tane süper transfer yapmışsın bence mancinili aimarsız bir takımdan sa aimarlı mancinisiz bir takımı yönetmek daha keyifli olur![]()