Bencede iş olmaza girerse A takımından 2 admin maçı dostanebir şekilde bağlar gibime geliyo
Bencede iş olmaza girerse A takımından 2 admin maçı dostanebir şekilde bağlar gibime geliyo
Ortaya bir iddaa koyalım. Kaybeden takımdaki yöneticilerin nikleri 2 günlüğüne pembe olsun...
tabi yerse.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fıratcan'a her iki takımda dikkat etsin bence Adam bazen bi vuruyor 90a atıyor bazende topu taça atıyor sağı solu belli değil![]()
O değilde ben burda sabahtan beri dil döke döke anca 8 oy alabildik olacak iş mi?.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Dostluk kazansın.Bu arada çok kırgınım![]()
b takım çok pembe renk olmak istiyorsa iddaasına girebiliriz. ama tabi bunu öncelikle her iki takımdaki bütün oyunculara söylemek lazım. malum kaldıran olacak kaldıramayan olacak bu pembe kullanıcı adlarını. benim için bi sorun olmaz onu belirteyim.
bu arada maç esnasında adam markajında Eren'i ben tutacağım.![]()
![]()
Vallahi kim kazanıcak bilemedim.
A takımında 2 edmin olduğu için belki birşeyle olabilir
Ama buna rağmen B takımı kazansın diyorum
İstanbul'a gitme ihtimalim vardı gitseydim geçerken uyğrayacaktım bu maça ama melesef o iş yattığı için Maç sonucunu ve gelişmeleri burda bekleyeceğiz artık.
Sizin takıma sorsak kabul edip etmeyeceğinizi yeterli bence Çağrı abi.Bizim takıma sormaya gerek yok diye düşünüyorum..![]()
Tarıkcığım sayesinde A takımı net alır. B takımı şansına küssün:d
Erenciğim sen de çok iyisin ama Tarık bir fenomen, o net favorim benim:![]()
Vallahi benim favorim de uzak ara A takımı. Zaten çok iddialı konuşmayı sevmem B takımında benim gibi hızlanması 4, hızı 2, çevikliği 1, driblingi 1, tekniği 2 bir adam olduğu için şansları 0 ha bir de dayanıklılığı 1İşimiz çok zor. Ama sol ayağım iyidir Long shot 18 zuhuhaha. Neyse maksat eğlenmek bakalım neler olacak.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Önce B takımı sonra dostluk kazansın![]()
Çok zor maç olacak heralde.B takımını önde görüyorum sanki
Bu arada iddia ne durumda ?
Seyirciye izin var di mi ?Bende gelicem heralde Fırat'ı desteklemeye
![]()
tabii ki var.. izlemek isteyen gelebilir arkadaşlar. 16.30-17.00 arasında kadıköydeki eminönü-karaköy iskelesinde buluşacağız. isteyen izlemeye gelebilir.
Eren insan bi edminde bizim takıma alıverir![]()
kar eldiveni gibi bir şeyi olan varsa getirirse benim için iyi olur ya. siz abanırsınız şimdi ellerim acır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam ben buldum. normal eldivenler çok kayıyor bu sıcakta kar eldiveni takacaz :P kaleci eldiveni olsa da taksaydık.
Last edited by Coupet : 23.Nisan.2008 at 13:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkamızda saraçoğlu olacak. o yüzden atmosfer güzel olacak diyebiliriz. aslında Tarık'a söylediydim saraçoğlunu kiralayalım diye ama zemini kötüymüş.![]()
Merhaba arkadaşlar.Emre karşı takımlardayız.Ona göre yani.Şansına küs.Gol bile yemeyeceğim.Ama öncelikle buradan şunu yazmak isterim.Kaleye geçtiğim zaman transa geçerim ve belki maç heyecanıyla abilerime isimleriyle hitab edip şu adamı tut be diye bağıra bilirim..Kusura bakmayın.Ama tabikide adminlerin bizim takımdı olduğunu düşünerek.Ağzımı bantlamam lazım.
D
Bu arada bilmeyenler için söleyeyim.Okul takımında oynadım.2 Yarı final birde 3.'lük maçı oynadım.Şu anda 2 kulüb tarafından istenmekteyim.Babam derslerimden dolayı gitmemi istemiyor.Ama yazın ilk iş bir kulübün yolunu tutmak ve bu işi profesyonelleştirmek.Defansın kuvvetli ve yerinde kalmasını isterim.3-1-1 oynamalıyız diye düşünüyorum.Ayrıntılı bilgiyi maç saatinde takımımla konuşuruz zaten.
Bence A takımı kazanır..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yalçın abi bence tanıdıklarından helallik al.Çağrı abi eğer tek forvet olursa bilemiyorum yani.![]()