-
18.Haziran.2007, 08:11
İtalya yine finalden galip çıkan taraf oldu.
Maçın ilk 30 dakikasını seyredemedim.Geldiğimde İtalya'nın 1-0 önde olduğunu ve Fransa'nın 10 kişi olduğunu öğrenince Fransa bu maçı çeviremez dedim kendime.(Evde bi tek ben sevdiğim için futbolu kendimle konuşuyorum haliyle
) Nitekim İtalya golü koruma amaçlı geriye yaslandı.Zaten bu turnuvada parlak bir performans gösteremeyen Fransa bide 10 kişi olunca hiç bişi yapamadı.Öyle tatsız tutsuz bir maç oldu.
Fransa bir kaç Henry ile etkili oldu ama ondada Henry etkili vuruşlar gerçekleştiremedi.Bide Benzema'nın şutu var.Ondada Dünyanın 1 numarası ön plandaydı..Domenech mutlaka kovulmalı.Böyle bir kadrodan hiç bir şey ortaya koyamaması onun hatası..
İtalya ise 2 duran toptan bulduğu golle çeyrek finale kaldı.De Rossi'nin frikiğinde Henry'e çarpmadı.Henry resmen kendi kalesine atmak istermişcesine topun yönünü değiştirdi.Bence o gol Henry'e yazılmalı..Donadoni yatsın kalksın Buffon'a şükretsin.Mutu'nun penaltıyı kurtarmasa şu an Romanya sevinen taraf olacaktı.Umarım İspanya karşısında bu kadar şanslı olmazlarda futbol kazanır.Gerçi İspanya kapanan takımlara karşı zorlanıyor..
-
18.Haziran.2007, 08:16
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
19.Haziran.2007, 06:21
-
18.Haziran.2007, 15:53
Ribery'nin sakatlanması ve Abidal'in atılması Fransa için umutları erken bitirdi.Berbat bir futbol anlayışları vardı, 10 kişi kalınca daha da berbatlaştı.İtalya hakettiği bir galibiyet aldı..
Bu arada Toni şu 3 maçta girdiği pozisyonların 4'te 1'ini atsa açık ara gol kralıydı..
-
19.Haziran.2007, 04:45
Domenech gibi bir hoca Fransa Milli Takımı'nı haketmiyor.Fransa Milli Takımı gibi bir takımda tamamen "Ben önce gol yemeyeyim,sonra bir tane atarım" diye düşünürseniz böyle veda edersiniz turnuvaya.Sen 2-0 geridesin,10 kişi kalmışsın,3 gol bulman lazım.Gidiyorsun Govou'yu çıkarıp,Anelka'yı alıyorsun.İnsan savunmadan birini çıkarırda hücum adamlarını çoğaltır ileride
Domenech gibilerini Yunanistan gibi takımların başında görmek isteriz 
İtalya'ya gelince onlarda böylesine kendi lehine olan bu durumları geri çevirmek gibi bir aptallık yapamazdı bence,Hollanda'nın B takımıyla Romanya'yı yenmesinin ardından İtalya yapması gerekeni yaptı,kazandı.
Çeyrek final'de İspanya ile çok güzel bir maç oynayacaklar,çok büyük çekişmeye sahne olur o maç.
-
19.Haziran.2007, 21:28
Toni nasıl bir adamdır, ne goller kaçırdı yahu? Domenech eliyle turu verdi. Abidal'i niye stoperde oynatırsın? Nasri'yi neden oyundan alırsın hem de yeni sokmuşken? Saçma kadrolar sürdü hep turnuva başından beri ve cezasını çekti.
İtalya da çok şanslı gerçekten. İspanya bence rahat eler İtalya'yı.
Mesaj Yetkileri