Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 59 arası toplam 59 sonuç

Konu: Premier Lig artık Digitürk’te

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım geçiyor oda.D-Smart vericekmşi Cl maçlarını 2009dan sonra

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bi kere bu dediğin kesinlikle olamaz bişey.. Çünki UEFA'nın kesin talimatı var..Şampiyonlar ligi maçlarının (ön elemeler hariç) yayın hakları kesinlikle şifreli bi kanala satılamaz..

olur olur ßizim ülkemizde herşey olur Burası Türkiye...

Adamların futßolla ilgilendiği yokki amaçları ceplerini para indirmek yoksa premier lig gibi bir ligi herkesin izleme hakkını ellerinden alırlarmı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Olursa bi şikayet tamamdır Bi daha digiturk'e hiçbişey satılamaz Yiyosa yapsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yapıldı bile. Dün akşam Futbol-Smart'ta reklam vardı. Şampiyonlar Ligi Futbol Smart'ta diye. Ayrıca belirteyim fragmanda sadece Futbol-Smartta sözüde geçiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bu yasak sanırım yok.sanki geçen sene de aynı şey uefa kupası için söyleniyordu.zira biz maçları d-smarttan izledik maalesef.bari şamp.ligi kalsın sifresizde.ya da alıyosa hepsini aynı şirket alsın uefa için ona lig için ona şamp.ligi için otekine para vermeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Onlar ön elemeyi kasdetmişlerdir..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya arkadas lanet olsun ya nedrı bu bı zevkle mac ızleyemıyoruz.ntv,ntvspor ispanya maclarına sıfre koyar digturk premıer lıge ee ne kaldı cl dede sadece turk turk takımlarının macları dıgerlerı d-smarta sıfrelı bıze futbol ızleme3k yasak.avrupa kupasını bıle zarzor ızledık olmaz olsun bole işler ya allah allah

o olay şey ya d-smartın ßir kanalında futßol kanalı kuruldu bugün dikkatlice izledim reklamı FB-GS-BJK-TS evindeki maçları vericekler ön eleme...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Temmuz.2008 at 15:52 Reason: TS diyecektin herhalde.:)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hele bi izletmesinler cl maclarını acık kanaldan taslarım D-Smartı.
    Premier Ligi izlemek cok güzel bi hobiydi benim için elimizden aldılar ne kaldı ki zaten yakında La ligada gider..Diğerleri zaten faso fiso..

Endüstriyel futbol iliklerimize işledi..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

D-Smart alırsa benim için birşey farketmez zaten D-Smart var şuan evde ama gerçekten Premier Ligi Digiturk alırsa işte ona çok üzülürüm.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

şampiyonlar ligini de alsınlar bari hiçbirini izlemeyelim

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    o olay şey ya d-smartın ßir kanalında futßol kanalı kuruldu bugün dikkatlice izledim reklamı FB-GS-BJK-TS evindeki maçları vericekler ön eleme...
    şemsi niye editledin ya TS yokki Avrupada

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Premier lig'de izleyemeyeceğiz artık

Yada hakkaten doğan grubunun tüm organizasyonlarına en başta ucuz iken gireceksin bir şekilde ilerletiyorlar...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ŞL maçları zaten D-Smart'ta.
    ŞL maçlarından gün başına 1 maç yayınlama hakkı var Star'ın artık..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    şemsi niye editledin ya TS yokki Avrupada
    Ts'yi ben eklemedim Fıratcan. Ts'ye benzeyen bir kısaltma vardı bende herhalde Ts yazacaktı dedim ondan düzenledim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Digitürk, piyasaya çıktığından beri futbol keyfimizi batırdı. Kendi ligimizin maçlarını izleyebilmek için para veriyoruz, bu nasıl bir saçmalık anlamıyorum zaten. Böyle bir uygulama Avrupa'nın hiçbir ülkesinde yok bildiğim kadarı ile.

Bu da yetmemiş gibi, Avrupa'nın en zevkli ligi olan Premier Lig de onlara gitti. Yakında İtalya ve İspanya'nın da yayın haklarını alırlar bize de Arjantin ile Almanya kalır. Açıkçası ben İngiltere Ligini, TV8'de Fikret Engin'in ağzından o muhteşem anlatışıyla izlemek istiyorum. Sanırım birçok kişi katılacaktır bana

Digitürkten sonra bir de D-Smart çıktı UEFA'ya giden takımlarmızın içerde yaptığı maçların yayın haklarını aldı, işi iyice berbat etti. Rezalet açıkçası...

Del Piero_10 Misafir

Yani Lig TV şifreli verecek,öyle mi?

bir yerde duymuştum ki digiturk full hd haklarını almış
    ayrıyetten başka bir açık kanaldan da yayınlkanma olayı olabilirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Euro 2008'de olduğu gibi sadece HD yayın haklarını almış olabilir. Reklamlarda da HD Yayını falan deniyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ben de D-Smart var D-Smart Receiver'ının içinde Lig TV kartı var..Beni bağlamıyor yani

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Önceden futbol farki kesimin sporuydu.Tek zevkimiz buydu bizim.Lig TV bir futbol zevkimiz kaldı almayacaım beleşede versen almayacaüım.Yeter bu özelleşmeler yha halkın hiçbirşeyi mi olmayacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ne güzel izliyorduk TV8'de çok kötü oldu bu..

Fox'daydı serhat maçlar

YAkında Şl de paralı olmassa şaşmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Digitürk var sorun değilde hadi madem böyle kaliteli ligleri yayın haklarını alıyorsunuz o vericeğiniz paranın azıcık bi miktarınıda kaliteli spikerlere verin 3-4 yıldır Lig Tv evimde hep aynı spikerler bıktık yahu Öztürk Pekin ve Onur Şahin'le olmaz bu iş Murat Kosova gibi spikerleri alın o zaman ben sizi takdir edeyim kardeşim madem herşeyi siz alıyorsunuz adam gibi spiker tek Melih Şendil kaldı öyle...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ŞL zaten Dsmarta geçecek yakın bir zamanda
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Anladık yha bize futbol izlemek haram.Şunu derim giderim Fransız televizyonuna üye olurum Digiturke üye olmam,Digiturku alıyorsun Şampiyonlar Ligini izlemiyorsun,D Smart alıyorsun Premier Lig Türkiye Ligi izleyemiyorsun,buda olsa olsa şaklabanlık olur ....

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri