Güzel bir tercih kariyerler güzel uzun soluklu oluyor yavaş yavaş![]()
Berkay erken yatmayınca,birkaç maç daha eklemek istedik ve 1 kupa 2 lig maçı sizlerle.
La Liga 12.Hafta Maçı-Real Betis
Bu şut oranlarıyla böyle bir maç daha görmedim.David Villa son saniyede çıkmasaydı 1 puan da gelmeyecekti.
Kral Kupası 4.Tur İlk Maçı-Burgos
Rahat olduğumuz bir maçtı.Yedeklerle başladık,Bosingwa,Huntelaar ve Villayı soktuk.Sonuç budur
La Liga 13. Hafta Maçı-Real Madrid
Performansımla göz doldurduğum bir maçtı.Gayet başarılıydım.
UEFA Kupası D Grubu 1.Maçı
Kolay bir gruba düştük ve rakiplerimizde çok kolay.İşte o maçlardan biri.Çok rahat kazandık.
Kral Kupası 1.Maç
Bu maçta gerçekten çok zorlandık ama kalitemizle bu maçı almasını bildik.
Lig Maçı 12.Hafta
Yenildiğim ve berabere kaldığım maçlarda tek kale oynama alışkanlığını bırakmıyorum.
UEFA Kupası D Grubu 2.Maçı
UEFA Kupası ve yine kolay bir maçJ
Lig Maçı 13.Hafta
Çekişmeli bir maçtı ama galip gelemedik.
Tamamına bakamadım ancak Valencia Gerçekten süper kadro kurmuş tebrikler![]()
İkinizde gayet güzel gidiyorsunuzberkay 7-3 ten sonra toparlanmışa benziyor
zuhaha
puan tablosu yok mu ligde duruma bi bakalım
Yağız harika gitmişsin.Transferler de mükemmel.Şampiyon bitirirsin galiba ligi.Berkay sen de toparlan da en azından 2.liğe yerleş artık![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
TeşekkürlerTransferlerde büyük paralar harcadım,100 m$ a yakın
Ben zaten iyiydim de Berkay azıcık toparladışaka bir yana yorumun için sağol.
Berkay da iyi gidiyor,Agüeroyu kullanamıyordu,sakatlandı sanırım bir ara,o zaman çok rahatladı
Sağ olsun berkay arkadaşımız 9.haftada almış olduğumuz puan tablosunu eski diye silmiş.neyse,Devre arasında veririz puan tablosunu.
Ligin 19. Haftasindaki puan durumunu hakkinda Valencia ve At. Madrid. te top kosturan ve her iki takim taraftarlarinin sevgilisi olan Sir. Kaya'dan bir degerlendirme istendi...
Selamlasma kelamlasma bolumunu geciyorum ve hemen sadede geliyorum
Muhabir : Sir. Kaya 19. Haftada lig tablosu ortada ve Valencia lider bu konu ile ilgili goruslerinizi alabilirmiyiz?
Sir. Kaya : Daha sezon baslamadan ve transferler yapilmadan bu sezon Valencia nin ipi gogusleyecegini soylemistim, nitekim cok kaliteli ve akilli transferlerde yaparak su anda ligdeki konumlarini hak ettiklerini ve onlari kimsenin durduramayacagini dusunuyorum.
Muhabir : Peki Sir. Kaya At. Madrid. hakkindaki dusunceleriniz ne yonde?
Sir. Kaya : At. Madrid. te inanilmaz bir potansiyel var ancak bu uyum surecini atlatmalari gerekiyor, Agüero daha tam anlamiyla acilmadi yada su anki hocasi acilmasina izin vermiyor!!!
Bu gidisle At. Madrid ligi 7-10 arasi bir noktada tamamlar diye dusunuyorum...
Muhabir : Peki At. Madrid. in su andaki menajeri olan Sir. Berkay'a tavsiyeleriniz olacakmi?
Sir. Kaya : Oncelikle futbolculara kusmenin yada kusturmenin takima bir faydasi olamayacagi gibi zarari olacaktir, At. Madrid su andaki yerini hak etmiyor ve eger onu hak ettigi yere getirmeyeceksen birak git kardesim, bu ne kopuk menajer- futbolcu iliskisidir, bu ne….
Muhabir : Aman efendim sinirlenmeyin lutfen!!!
Sir. Kaya : Nasil sinirlenmiyim arkadas baksana takim 7. boyle bir puan tablosu yok, neyse kalp carpintilarim basladi yine... Takima saygimiz var menajere saygimiz var ama AGÜERO TAKİMA KAZANDİRİLACAK…
Muhabir : Sir. Kaya engin fikirlerinizi bizimle paylastiginiz icin tesekkurler, bir baksa lig durumu degerlendirmesinde gorusmek uzere…
Sir. Kaya : Ben tesekkur ederim...
Forza Valencia.
Az önce yazdığım o anki puan durumu.19.Hafta puan durumunda ben 4.yüm.Ve Fixture'a bakmadan yorum yapmayalım.Barcelonayı evimde dize getirdiğim gözlerden kaçmış.
Ayrıca Agüero kendi kendini bitiriyor.Adam satılmak isteniyor ve en fazla 20 M dolar veren var.Ben Agüero gibi bir adam 20 M dolara satıp onun yerine kimi alabilirim?
MaliKaya Arkadaşımızada OBJEKTİF yorumunda dolayıda ayrıca teşekkürler.
Sen 7-3 yenil daha konuş.Olacak iş mi Berkay ben direk istifa ederdim.
İkinize de başarılar dicem ama Berkay iyi gitmiyosun açıkçası.
Bak Valencia kopmuş gitmiş.
![]()
I'm back...
Sen bırak onları Carlos Santana'yı kullan.![]()
I'm back...
silva yı tutabilseydin çok güzel olurdu ama 79m $ da iyi para başarılar favorim at.madrid agüero var 1 kere
Silvayı tutmamamda 2 neden var:
Silva ve Miguel kalsaydı 2 büyük eksiğim olacaktı,
Maaşlar -deydi,maaş bütçesi rahat olmayacaktı.
Silvayı zaten önceden elimde tutup asist kralı yapmışlığım çok var,ama deneme kariyerim(berkayla başlamadan önce oynadığım) transferler sonucu çok başarılı geçtiği için böyle bir hamle yaptım.
Berkay,oyun başında 2.m$ bütçem var,2 adam saatım 100 m$ oldu,yönetimden de para kopardım oldu 120m$,transfer mantığı budur kardeşim
Evet,ben koptum gittim,ama o Santana,Simao Maxi Rodriguez(3ü de aynı kanatta sanırım) 3lüsünün bulunduğu noktaya 15 milyon $ a yakın bir para harcayınca elindeki parayı çar çur etti.Ama Bresciano başarısız mı,hayır gayet başarılı.
Çok teşekkür ederim yorumun için
Çok teşekkürler bu röportaj için,Agüeroyu Berkay'ın takıma kazandırması çok zor,zırt pırt teklif var ve oyuncu gitmek istiyor.
Ayrıca yedeklere giremeyen Edu'yu satmadım 6 milyon$ a sen oynatırsın diye Berkay,bak gör bunları
İnşallah,bugün en az 3-4 maç daha koyacağız.
Berkay,sen Agüeroyu elinde tut,ben sene sonunda 23m$+Maduro ya da direk 26m$ a alırım.
UEFA Kupası D Grubu 3.Maçı
UEFA grubum çok kolay demekten dilimde tüh bitti.Yine kolay bir maç
Lig Maçı 14.Hafta
Kazandık.Mutluyuz.
Lig Maçı 15.Hafta
Kalite farkı.Acımadık.
UEFA Kupasında Gruptan çıkmayı Garantiledik.
Şampiyonlar Ligi 5.Grup Maçı-Liverpool
Üstün oynadık,istatistiklerden de görünüyor,ama Fm bu,Futbol bu,Her şey olabilir.Zaten çıkmayı garantilemiştik.
La Liga 14. Hafta Maçı-Levante
Kaliteli oyuncularımızdan eksik çıktığımız bir maçtı.Jo**uin,Van der Vaart,Banega yoktu.Ama onun yerine gelenler de iş yapamadı değil
La Liga 15. Hafta Maçı- Espanyol
Gayet güzel oynadık,Fakat yine başaramadık.van der Vaart'ın golü görülmeye değerdi.
Son maç hariç Valencia iyiymiş..
Yağız beklediğim gibi harika baslamıssın tebrikler transferlerin cok iyi Silvayıda iyi bir fiyata satmıssın.
Berkay toparlan hadi Nbadeki gibi pes etme![]()
Bu kariyer nasıl bu kadar uzun sürdü anlamadım Berkay kavga ederdi genelde hemen![]()
Sabır Sabır.
Bu kuralı Kartaspor kariyerimde öğrendim.4.Sezon ve 3.lige düşcek takımı süper ligde çok iyi yerlere getirdim.Tabii çıldırdığım maçlarda oldu.Sabır ne demek bu kariyer sayesinde öğrendim.Ve bu kariyer en az 3 sezon sürücek.Arada ben 10 günlük bir tatile çıkıcam o zamanda Yağız maçları arşivden vericek yani depoya biriktiriyoruz.
![]()
Başarılar Dilioyurm...
aferin Berkay azimli fare duvarı delermiştoparlamışsın son maçlar güzel. Valencia'ya bişey demeye gerek yok o uçmuş zaten
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
azimli fare demişken azimin aynı atasözünden bi benzeri daha varberkay için daha uygun
![]()
At. Madrid Sir. Kayanin sert elestirilerinden sonra toparlanmaya baslamis,
umarim daha uzun soluklu basarilari devam eder...