Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 117 sonuç

Konu: Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Örnekleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Tasarımları adidasın yeni kreasyonuna ait formaları bize uyarladım. Bunların aynı olma ihtimalide var ama olmasa bile çok benzer olacaktır diye tahmin ediyorum.
    Adidas'ın çizimcileri kendilerini aşamıyor ya da firma izin vermiyor ? Ama bunlar bence orjinal kalıplardan çok daha güzel. Tarık abide zaten bu işi biliyor ben bayıldım doğrusu.. gerçekten şahane.özellikle üstteki diğer formalar... egemenin ekledikleri.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

4 çok güzelmiş

Tarık Can abi son formaların çok güzel olmuş.

Sarı beyaz enine çizgili formada, avea yazısı beyaz zemine gelse daha iyi olurdu, yani beyaz çizgiye.

Şu fosforlu formaya bayıldım yaptığın, çok değişik ve güzel olmuş, renk tonu süper.

Bir de şu turkuaz geçen yılkiyle hemen hemen aynı, bir tane lacivert dizayn bekliyoruz senden Veya turkuazın milli takım veya PSV tonunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

almanya tarzı bı forma var ılgınc tasarmlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

aslında bu sene Türk bayrağı olmayacağından armamız ortaya alınabilir yada adidas logosu sol kısma çekilebilir.Veya tamamen farklı olarak bayrağın yerine 100.yıl logosu konulabilir.Turkuaz forma yerine Turkuaz-Lacivert daha güzel duruyor.Umarım Celtic forması gibi yapmazlar.Hoş durmamış kanımca.

hepsi süper.yönetim en güzellerini seçecektir her sene olduğu gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

klasik renkler kullanılırsa güzel olur turkuaz-mavi forma da alternatif forma olaran kullanılır

Hepsi çok güzel tasarımlar.Çubuklu formanın güzel olmasını bekliyorum,güzel olursa alacağım..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Tasarımların birçoğu güzel , ellerinize sağlık..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Formaların neredeyse hepsi harika ama ilk sayfada 3.sırada olan lacivert formaya bittim.Yanılmıyorsam Rıdvan dilmen zamanında 98-99 sezonunda böyle bir formamız vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Düz lacivert süper olmuş.
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sanırım 100.Yıl forması olarak tasarlanmış ama bu şekilde bir forma büyük ilgi görür.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu son eklenenlerde ilk formadaki mavi ile sarı tonları çok uyumlu oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ilk 2 forma gerçekten harika görünüyor..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Default Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Örnekleri

F.Bahçe'de yeni sezon formaları!

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2008-2009 sezonunda giyeceği formalar, 25 Temmuz Cuma günü İstanbul'da tanıtılacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kokteylin ardından yapılacak defilede, yeni sezon formaları ile Fenerium Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nun tanıtımının yapılacağı bildirildi.

22.07.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh bee sonunda bir tarih verildi
    Merakla bekliyorum. Güzel bir dizayn olurda alırım inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah bir adidas klasiği yaşanmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben yine adidas klasiği yaşayacağımı tahmin ediyorum. artık başka markalarla anlaşmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tarih verilmişti zaten. Ben Fenerium görevlilerine sormuştum ve söylemişlerdi...

bakalım nasıl formalar olcak sarı-beyaz olur yine umarım güzel formaydı..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 14:21 Reason: Gerek yok..

İnşallah bu yılki formalar göz kamaştıracak derecede güzel ve yaratıcı olur. Geçen yılki turkuaz forma güzel değildi, hiçbir maçta da giyilmedi (İBB maçı hariç).

Bu yıl sarı beyaz Celtic tarzı ve turkuazın farklı bir tonu yapılırsa güzel olur, ayrıca çubuklu da 100. yılımızdaki gibi tasarlanırsa epey hoş olur, geçen yıl formada amblemlerin arasındaki büyük fark görüntüyü bozmuştu.

Düz lacivert bir forma da harika olur, neyse bakalım inşallah güzel şeyler tasarlanır, 3 forma da giyilebilecek ve alınabilecek cinsten olur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Inter'in formasından uyarlanmış bir çubuklu

Buda başka bir tasarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Klasik çubuklu hariç diğer ikisi t-shirt gibi duruyor

Tarık Can abinin yaptığı ilk forma mükemmel, inşallah onun aynısı veya yakın bir şeyler yapılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yine her zamanki gibi sampiyonlar ligi ön elemesinden önce formalar tanıtılıyor Tarık abinin örnekleri güzel olmus.Mustunin düz lacivertini de beğendim.Bi de cubuklu formaya biraz revizyon yapılması gerekiyor her sene değişiyor ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sar-LAcivert çubuklu harika duruyor inşallah o forma çıkar.Çıkarsa kesin alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Inter formasından uyarlanan forma güzel olur fakat onun tasarımı nike'a ait.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Arkadaşlar sanırım formalar belli olmuş , Fanatik'de gördüm işte bunlar ;

Fenerbahçeli oyuncular, bu sezon 4 farklı formayla mücadele edecek. Cuma günü tanıtılacak olan yeni formalar FANATİK farkıyla huzurunuzda.
    23.7.2008

Adidas hazırladı
    Her sezona farklı dizayn edilmiş formalarla giren Fenerbahçe, geleneği sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, 2008/09 sezonunda da yepyeni formalarla sahaya çıkacak. Kulübün resmi forma sponsoru Adidas tarafından uzun süredir hazırlanmakta olan formalar, Başkan Aziz Yıldırım’ın görüşüne sunuldu. Yıldırım’ın onayından sonra yeni sezonda hem futbolcular tarafından giyilecek hem de taraftarlar için Feneriumlar’da satışa sunulacak olan formaların üretimine başlandı.
    Defile yapılacak
    4 yeni üretim içinde her zamanki gibi klasik çubuklu forma yer alıyor. Çubuklunun öncekilerden farkı, sarı rengin omuzdan dümdüz aşağı değil, kollara inmesi. Chelsea’den esinlenen fosforlu sarı, Glasgow Rangers’inkine benzeyen enlemesine çubuklu ve Almanya Milli Takımı’nın formasının benzeri düz beyaz formalar bu sezonun yeni ürünleri olacak. Cuma günü Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenecek defileyle tanıtılacak yeni formaların satışına ertesi gün başlanacak.

Kaynak : Fanatik.

Sapsarı olan forma Chelsea'nin sarı formasına çok benziyor , açıkcası daha ilginç tasarımlar bekliyordum , burada yapılanlar gibi..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri