boşuna demiyorum tüm kariyerLerde bırakın takımLarı ingiLtereye gidin diye
ısrarıma dayanamadı çokta iyi oLdu tebrik ederim![]()
boşuna demiyorum tüm kariyerLerde bırakın takımLarı ingiLtereye gidin diye
ısrarıma dayanamadı çokta iyi oLdu tebrik ederim![]()
liverpool güzel takım Torres uçurur seni
Geleni geçeni mahvetmişsin be
Tebrikler..
Yardır be Ömer![]()
Elano LiverpooL'da!!!
Manchester City'nin ortasaha oyuncusu Elano LiverpooL'la anlaştı.Oyuncu teknik direktör Ömer'le tanışırken 'merhaba' diye söze başladı
Jeremy Mathieu'da LiverpooL'da!!!
Ömer'in Valencia'ya transfer ettiği başarılı sol bek LiverpooL'a transer oldu.
Gönderilen oyuncular:
Crouch
Riise
Not:Hala transfer bütçem var.1 oyuncu satıp 1 yada 2 oyuncu transfer etmeyi düşünüyorum.
Premier Ligi istiyoruz senden Omar
Clyi bosver transferler idare eder...
bence transferi kapat...
eLano mükemmeL seçim tebrikLer
LiverpooLda birkaç yıL kaLmayı düşünüyorsan piatti guardado ve kabei'yi kimse kapmaışsa sezon sonu geLicek şekiLde aLırsan bir-iki yıL hem rahat edersin hemde korkunç para kazanırsın.
Mathieu mükemmel transfer olur.
Alejandro Gomez'i de almaya çalış.
LOTOMAÇ
RauL MeireLes in Xabi Alonso out!
İngiltere'nin ünlü sallama gazetesi Lotomaç, Liverpool'un Xabi Alonso'yu satıp yerine Raul Meireles'i getireceğini yazdı.Habere göre Xabi Alonso'nun 'Artık gençlere şans vermek lazım.Benim devrim geçti' dediği öğrenildi.Bakalım kulüpten haberle ilgili resmi açıklama gelecek mi
Alonso'nun da devri geçtiyse vay halimize
Meireles Portekiz milli takımından öğrencimdi, hiç iyi değildi Manuel Fernandes veya Viana'yı oynatırdım onun yerine.
Alonso'nun devri mi gecmıs yıl kac 2013 mü![]()
elano ii transfer
TariboWest
Babeli niye yollladın ya
Ligdeki Manu macı dısında iyisin![]()
o maç lig maçı değildi.Carling Cup'ın ilk ayağıydı.Rövanşına bak istersenBabel mutlu değildi.Tottenham istedi.Bende yolladım.
Kariyer güzelmiş bir çırpıda okudum,Transferleride beğendim şampiyonluk bekliyoruz
Liverpool u aldiginda Lider ile aranda 14 puan vardi simdi ise 7 puan, bu hızla sezon sonunda ipi goguslersin diye dusunuyorum,
Bu arada Elano cok iyi bir transfer olmus tebrikler.
Ufak bir istek, Transfer ettigin futbolcularin rakkamlarinida yazarsan daha iyi olur diye dusunuyorum...
Özellikle Elano trasnferi tam yerine olmuş.Tebrikler puan farkını kapatarak şampiyon olursun.
Farkı kapatabilirsen zaten Şampiyon olursun ancak Man.U'ya yenilmişsin.
Başarılar.
Ayırca skinin adı nedir ve mümkün ise paylaşabilirmisin?
Carling Cup maçı o. Zaten ikinci maçta da 4-0 yenmiş...Farkı kapatabilirsen zaten Şampiyon olursun ancak Man.U'ya yenilmişsin.
Ben puan durumuna bakarak söyledimMaç CC'dir o ayrı dikkat etmedim pardon.
babel gönderilirmi be
elano transferi çok süper olmuş..Şampiyon olursun -Torres'de yılın futbolcusu seçilir![]()
yanlıs yere yazdım silemedim pardon
Last edited by dead game : 19.Ağustos.2008 at 03:08 Reason: yanlıs yere yazdım afedersniz