2 oyuncu da bomba olmuş. El-Hawasawi bizim sınıfta çok ünlüydü. Kızlar bile biliyordu![]()
2 oyuncu da bomba olmuş. El-Hawasawi bizim sınıfta çok ünlüydü. Kızlar bile biliyordu![]()
Yapma ya
Bizim sınıfta kız olmadığı için bilecekleri bir Malik, A'la al Hubail'dir olmuyor maalesef![]()
Sunderlandi tutuyorum,Hadi Ertuğrul Topçu göreyim seni.Transferlerde güzel
kötü giişimiz sürüyor ancak buna bir dur demenin tam zamanı ve buna sunderland maçıyla başlıyacağız
Last edited by anilla : 30.Temmuz.2008 at 19:02
Premier Lig
5 ve 6. Hafta
Gerrard ile öne geçtiler ama yeni transferimiz Malik şovunu yaptı.
Al-Hawasawi 2-1 Liverpool.. Evimizde Liverpool da bize boyun eğdi..
Ezeli rakibimiz ile yaptığımız derbi maçında beraberlikle ayrıldık ancak iyi olan taraf bizdik ve oyunumuzdan mutluyuz..
6 Hafta Sonrasında Puan Durumu:
Ligin 2. sırasında olmaktan dolayı mutlu ve umutluyuz.
Birmingham ise kısa süre içinde çıkışa geçecektir diye düşünüyorum..
Last edited by Hugo : 30.Temmuz.2008 at 19:36
Sunderland fırtına gibi esiyor.
Arshavin biraz niyeti bozmuş ama olsunSunderland daha çok nokta transferler yapmış, bu nedenle favorim. Birmingham ise Arshavini alarak bombayı patlatmış diyebiliriz. Ama yine de Sunderland favorim...
Arshavin aklını başına toplamassa neler gelcek kaçıncı hafta oldu 1 golü war bi uyum sorununu atlatsa eminim coşucak çok şanssız maçlar oynadık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birmingham-Middlesbrough
Rakibe deil şansımıza yenildik kac topumuz direkte patladı kaç gol verilmedi böyle federasyon böyle hakemler olmaz olsun
Birmigham-Q.P.R(Carling Cup 3rd Round)
İlk yarıda zorlansak da ikinci yarı oyunu koparmasın bildik
Birmingham-Everton
Bu takımı anlamıyorum fıstık gibi oynuyorlar son dakkalarda inanılmaz hatalr yapıp puanları veriyorlar yine son dakkalarda elimizden kaydı 3 puan
Reading-Birmingham
Bu macta gercekten kötü oynadık son dakkalarda iyi bastırdıysak da golü bulamadık
Birmingham-Arsenal
Gerçekleri tarih yazar biz de tarihi yazdık son 20 dakkada 2-0dan gelip maçı cevirdik Arshavin süper oynadı umarım kendine gelmiştir
Last edited by anilla : 30.Temmuz.2008 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bonoventure kalu cok ıyı ben onla oynadım bı karıyerımde
Premier Lig
Carling Cup
Ligde berbat ötesi bir seri oldu. 2. sıradan nerelere kadar düştüm.. Yakında Anılla küme düşmeme savaşı yaparsak şaşırmayın..
Carling Cup'ta ise turları geçtik ve sıradaki rakibimiz: Wigan Athletic.
Birmingham ise Arsenal ile eşleşti.. Bakalım ligde yaptıklarını gerçekleştirebileckler mi tekrar..
Puan Durumu:
Last edited by Hugo : 30.Temmuz.2008 at 19:33
Puan Durumu hariç hiç biri gözükmüyor.
ewt sabah gözüküyolardı nie oldu anlamadım tekrar upload ederiz
arshavin transferinden sonra favorimin sunderland oldugunu söyLemiştim hakLı çıktım işte.
bu adamı fmde boykot edeLim kimse aLmasın.
sunderLandda takLa atmış ingiLtere hiç beLLi oLmuyor.
Şu an bütün resimler gözüküyor yahu.. Öğlen saatlerinde upload ettiğim sitrede birşeyler oldu sanırım. Ama şimdi resimler sağlam. Ben görüyorum yani.. (:
----
şimdi ben d egöremiyorum. Başka yere upload edeceğim..
Sunderlang kötü gidişita başlamış
Birmingham için toplarlanmasını istiyoruz güvenimizi boşa çıkarmısssın dimi?![]()
Resimleirn hepsini yeniledim. Şimdi gözüküyorlar (:
Sunderland avrupa kupaları için mücadele eder ,Birmingham lig düşmemeye oynar
Birmingham semih aydilek'i kullanmalı bence favorim sunderland çünkü transferleri gerçekten çok iyi![]()
devamını bekliyoruz
Ertuğrul yeni gördüm kariyeri başarılar. Transferlerin harika.
ii gidiyordu sunderland düsüse gecmiş acilen toparlaman umuduyla
TariboWest
sunderLand ToparLanırsa yıne ustLere oynarda Birmighnamın Isı zor
Anıl'ın bugün ortalarda gözükmemesi nedeniyle ilerleyemedik. Hala beklemedeyim. İnşallah en yakın zamanda devamı gelecektir.
hocam dersanelerdeyım ya bide sınav koymuslar 7.30da anca ewe geldim yarım saat dınlenıp cıktım yarın mutlaka oynarız erken bitiyo
Anıl geldi ve kariyere kaldığı yerden devam ediyoruz.
Ertuğrul favorim toparlarsın takımı.Moralini bozma Sunderlandı istesende küme düşüremezsin.Sihirli değneğin değdi artık ertuğrulsenden clye katılmanı bekliyorum
Birmingham 1-3 e Arsenal(Carling Cup)
iyi oynadık ama her zaman iyi oynayan kazanmıyo arsenalın daha fazla şutu gözüksede onlar orta saha civarlarından çekilmiş şutlar bizim 2 topumuz direkten döndü ve 90+2 de kalenın önünden kaçırdık golü olmayınca olmuo uzatmalar yediğimiz 2 basit golle elendik
Aston Villa 2-0 Birmingham
Birmingham 1-0 Manchester City
bu takımı kimse anlamadı anlamıyacak güçsüz rakiplerine puıanları saçarlar güçlü rakiplerinin boyunlarını bükerler,son 3 haftada 2 galibiyet aldık ve 14. sıraya kadar fırladık sunderland le aramızda 3 puan kaldı.
Çocuklar İnanın , İnanın Çocuklar !!!
Carling Cup'ta Tam Gaz Yola Devam...
Bas Gaza Sunderland Bas Gazaaaa!..
Ligde Güzel Futbol..
Everton maç istatistiklerine bir göz atın.. Futbolun adaleti harbiden de yok!..
ve Özlediğimiz 3 Puan..
Portsmouth'u çimlere gömdük!
Carling Cup Çeyrek Final Eşleşmesi..
vs
West Ham United vs Sunderland
Sunderland'de Transfer...Necaxa kulübünde sözleşmesi sona erecek olan Hugo Rodallega ile anlaşıldı. Oyuncu 2 Ocakta kulübe katılacak.