31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: La Liga' da Türk Rüzgarı!

Threaded View

Default La Liga' da Türk Rüzgarı!

Şok! Şok! Şok! Villareal başkanı Fernando Roig Alfonso alınan yıllardır şampiyon olamama ve alınan kötü sonuçların ardından,teknik direktör Manuel Pellegrini'yi görevinden alıkoydu. Fernando Roig Alfonso'nun teknik direktörlüğe daha önce adı sanı duyulmamış birini getirdiği söylentiler arasında!

Mert Keskin,adında bir Türk menajer,V
    illareal kulübüyle anlaşmıştır kamuoyuna duyurulur.
    Eurosport

Villareal'e geliş hikayem:

İspanya'nın, Valencia kentine 2 haftalık tatile gelmiştim. Çanakkale Dardanelspor'un paf takımının teknik direktörlüğünü yapıyordum. İspanya'ya geliş nedenim hem kendime uygun takım bulmak hem de kendime sağlam bir kız bulup renkli bir gece hayatı yaşamaktı. Bir gün beni dostum Nihat Kahveci aradı. Onunla,Beşiktaş'ta futbol oynarken arkadaştık. O da benim kulüp aradığımı biliyordu.

Nihat: Olum neler yapıyon? Kulüp buldun mu kendine.?
    Ben: Olum nerdeee? Beni kim ister. Ama kız buldum kendime. Süper oldu İspanya'ya geldiğim.
    Nihat: Hiç değişmemişin birader. Bana bak bizim kulübün başkanı, teknik direktörü postaladı. Beni ilk 11'de oynatçaksan bi başvur derim. Ama oynatçan bak.
    Ben: Bi umut bi başvuriyim. Olum takımın en iyi adamını ilk 11' de oynatmıcam da kimi oynatçam.
    Nihat: Olum yalakalık yapma bi kere de bea.
    Ben: Hadi nese KİB.
    Nihat: Sen de.
    Ve kulüp başvurumu yaptım. 1 hafta sonra başkan beni aradı.

Başkan: Ben başkan
    Fernando Roig Alfonso.
    Ben: Ben de Brad Pitt. Allah'ım ya. Sabahın köründe arıyo adama bak.
    Başkan: Düzgün konuş. Villareal kulübüne başvurun kabul edildi. Yarın sözleşmeyi imzalamaya gel.
    Ben: (Çığlık atarak.) Anaaa hayallerim gerçek oldu. Sayın başkanım Bernardi Roy Alves yarın geleceğim.
    Başkan: Tanıştırayım, ben FERNANDO ROİG ALFONSOOOOOOOOO.
    Ben: Tamam. Başkanım hadi iyi günler. Kendinize iyi bakın. Dünya'nın en iyi başkanı. Asırların efsanesi.
    Başkan: Yeterrrrrrrrrrrrrr.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
    Kurallar tek tek okunmuş ve kabul edilmiştir.

Kariyerin devamı (transferler, hazırlık kampı vs.) 8 mesajdan sonra sizlerle.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TAKIMLA İLGİLİ BİRKAÇ BİLGİ:
    Takım Logomuz:

Futbol Mabedimiz:

Başkanımız:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yıldızlarımız:

Nihat Kahveci:

Giuseppe Rossi:

Juan Roman Riquelme:

Santi Cazorla:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basın Toplantısı:
    Ben: Merhaba arkadaşlar, soracağınız iyi bir soru varsa sorun. Yoksa transfer falan sorup da tepemin tasını attırmayın.
    Spiker: Kulübün teknik direktörlüğüne gelir gelmez gaspa uğradığınız söyleniyor doğru mu?
    Ben: Bu haberler kesinlikle ve kesinlikle asılsızdır. Bu haberi yapanların haberciliğinden şüphe ediyorum.
    S
    piker: Ee peki bu fotoğraflar neyin nesi?
    Ben: Ver bakiim onu, ıııı kem küm kem küm. Öhö öhö. Bu fotoğraflar Türkiye'de kardeşimle hırsız-polis oynuyoduk. İşte öyle.
    Spiker: Ama sizin sadece kız kardeşiniz var.
    Ben: Iıııı, evet erkek gibidir o.
    Spiker: Peki, Villareal hedefleri büyük olan bir kulüp. Bu takımın hedeflerini karşılayacağınıza inanıyor musunuz.
    Ben: İnanmıyorum.
    Spiker: O da güzel. Peki iyi akşamlar. Selametle kalın.
    Ben: Siz kalmayın.
    Last edited by akhilleus17 : 08.Ağustos.2008 at 18:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri