Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: "The Citizen"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ÖnceLikLe Man City transfer bütçesinin büyükLüğüyLe biLinen bir takımdır.Yönetim Avrupa kupaLarına katıLma şartımLa 115 MiLyon DoLar verdi.Diegoyu 35MNye aLdım yazmayı unutmuşum.Bu bütçe kısmı.Ayrıca transferLer gereksiz değiLdi.Hepsi 11de oynuyor şuan.Piatti kuLübeye aLını sadece.Ve son yazımı okumadığınız beLLi çünkü orda kariyerimi bitirdiğimi açıkLamıştım,siz başarıLar diyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    ÖnceLikLe Man City transfer bütçesinin büyükLüğüyLe biLinen bir takımdır.Yönetim Avrupa kupaLarına katıLma şartımLa 115 MiLyon DoLar verdi.Diegoyu 35MNye aLdım yazmayı unutmuşum.Bu bütçe kısmı.Ayrıca transferLer gereksiz değiLdi.Hepsi 11de oynuyor şuan.Piatti kuLübeye aLını sadece.Ve son yazımı okumadığınız beLLi çünkü orda kariyerimi bitirdiğimi açıkLamıştım,siz başarıLar diyorsunuz.
    Evet son yazini okumadigim dogrudur bunda da bir sakinca gormuyorum. Gereksiz yere gerilmissin oysa ki ben sadece transfer butcesinde samimi olup olmadigini sordum bu da en dogal hakkim. Zira ayni patch ile oynuyoruz ve aradaki ucurum cok fazla. Umarim anlatabilmisimdir.

Ayrica madem kariyeri tamamladin konuyu "Tamamlanmis kariyerler" kismimiza tasiyorum...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri