Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: İlk üye oLduğunuzda...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

2000 yılına girerken siteye üye oldum, hemen akabinde yazdım çizdim, sonra dedim böyle olmayacak ben yapayım dedim, Tolga'ya (siteyi yönetmeye ara verdi) yazdım, tanıştık, sonra yöneticilik yapmaya başladım, Tolga şu an çok yakın bir arkadaşımdır.Sonra samimi arkadaşlıklar oldu, bir kısmı ayrıldı, Mustafa askere gitti vs..

2008 olmuş araştırmacıyım, siteye girdiğimde yeni ergen olmuş bir çocuktum, aradan yıllar geçti, koskoca adam olduk
    Arada yaptığımız çocukluklar vardır muhtemelen, 8 yıl dile kolay, sitenin nereden nereye geldiğini anlatamam, 2-3 kişinin çabası ile giden site şu an 1 numaralı site haline geldi.

Daha nice nice 8 yıllara..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

Bende 2000 yılından beri buralardayım.. Sitenin içeriğiyle çokca ilgileniyordum, Onur Atılgan'ın kişisel fm sitesi vardı, ilk Tr CM' yi orda görmüştüm hatta sadece spiker halindeyid sanırım cm2000-2001 versiyonuydu Sonra baktım Onur Turksportal'a geçmiş kendi sitesinide kapatmış.. Ordan ilk onurla tanıştık, sonra Tolga, Cengiz, Mustafa Abi, Koray Abi diye aldı başını gitti Taktik incelemeleri yazıyordum başlarda, sonra bi kaç grafik çalışmasına gireyim dedim elime yüzüme bulaştırdım, update işine gireyim dedim onuda aynen Sonra dedim ben en iyisi yazarlık yolunda aynen devam edeyim Sonra içeriğe hem futbol hemde FM bölümünde katkılar yapmaya başladım, aldık başımızı geldik işte bu zamanlara, ilk okulda bir çocuktuk, şimdi ne olduk Hep beraber yıllarca güzel çalışmalara imza atarız inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bende çok acemiydim her gördüğüm yönetici benden kaçardı... Bende inatlarak sitede yönetici varsa hepsine komik ö.m atıyordum hatta yöneticiye kimden izi alacağız diye 55 kez sorduğumu biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ben grafik paketleri için üye olmuştum siteye . hatta benim eski pc'den hotmail'in sitesine girilmiyordu . dolayısıyla aktivasyon yapamıyordum . sırf üye olabilmek için internet cafeye gidip üye olmuştum . ilk sene neredeyse mesaj atmadım hatta genel tartışmalardan aşağıya inmezdim forumda

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri