Güzel kariyer ama fatih terimi pek sevmem . :/ Başarılar ama Aragones'e![]()
Güzel kariyer ama fatih terimi pek sevmem . :/ Başarılar ama Aragones'e![]()
Milli Takım kadrosunu ayarladın mı ayarladıysan bekliyoruz![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
başarılar dilerm kardeşim
Last edited by uAsamet1905 : 22.Eylül.2008 at 22:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Helal olsun Sinyor Terim![]()
başarılar dilerim ama kadron çok ofansif olmuş
terim süpersin harikasın enfessin güzel bir başlangıç tebrikler
Last edited by uAsamet1905 : 23.Eylül.2008 at 11:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Süper gidiyorsun kupalar bekliyorum senden
yunanistanı yenmen iyi olmuş haydi hayırlı kupalar![]()
.
9-10-11 HAFTA KARŞILAŞMALARI
KOCAELİ MAÇINI RAHAT KAZANDIK.İNÖNÜ'DEN BİR PUAN ÇIKARDIĞIMIZADA SEVİNMİŞTİK AMA SİVAS MAĞLUBİYETİ ÇOK KÖTÜ OLDU 1.SIRADAN 3 E DÜŞTÜK
G GRUBU İLK KARŞILAŞMASI
MAÇ TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTTİ. KONTRA ATAK TAKTİĞİYLE ÇIKTIĞIMIZ MAÇTA KONTRA ATAĞIN USTASI BAROS HAT-TRİCK YAPARAK PSG DEPLASMANINDAN 3 PUAN GETİRMEMİZİ SAĞLADI
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk sezon zor ama elimimzden geleni yapacaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol kardeşim![]()
Last edited by uAsamet1905 : 23.Eylül.2008 at 12:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gerçekten sivas yenilgisi kötü olmuş fener iyi gidio fenerderbisinden kesin 3 puan alman lazım
haklısın onları ancak biz durdurabiliriz
SADECE İBB YE 3 PUAN VERMEMİZE RAĞMEN FENERBAHÇENİN 2 PUAN GERİSİNDE KALDIK ÇÜNKÜ FENERBAHÇE HEMEN HEMEN HİÇ PUAN KAYBETMEDİ VE ÇOK İYİ GİDİYOR
SAMİYEN DEKİ DERBİYİ HEYECANLA BEKLİYORUM
UEFA KUPASINDA PERFORMANSIMIZ ÇOK İYİYDİ.SADECE FEYENOORDA YENİLDİK AMA FEYENOORD TA ÇOK GÜÇLÜYDÜ(MAKAAY-ARSHAVİN-GUZMAN-TOMASSON)
1.TUR İÇİN ÇOK KÖTÜ BİR KURA ÇEKTİK ÇOK DAHA KOLAY TAKIMLAR VARKEN CELTİC GELDİ
DAHA DA KÖTÜSÜ GEÇERSEK BİR SONRAKİ RAKİBİMİZ PORTSMOUTH-MİLAN GALİBİ OLACAK
YANİ BU SENE UEFA HAYAL OLDU
İmpossible is Nothing
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Grubun zormuş ama ne demiştikİmpossible is nothing
![]()
Futbolcu Bilgileri
Kassan böyle zor grup çekemezdin yahu![]()
galatasarayla iyi gidiyorsun türkiyede zor grup ama türkiye nedir zorlukların takımı o yüsden başarıcağına inanıyorum
milli takımla en az ceyrek final oynarsın nedeni ise taktiğin kimz olması oyuncuları koy yeter saten basarılar![]()
TariboWest
bakalım bu gruptan çıkarsak zaten kupayı da alırız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
türkiye için kader ağlarını ördü kupayı alacaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler çılgın türklerin ne yapacağı belli olmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeş okumadın galibaispanya hollanda ve isveç diyorum ve biz burdan iki galibiyet çıkarmak zorundayız
Last edited by uAsamet1905 : 24.Eylül.2008 at 15:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ARKADAŞLAR KLÜBÜN FİNANSININ ;
HALİNE GELMESİYLE TÜM YABANCI YILDIZLARI SATMA KARARI ALDIM
GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ AYDA 3.6 MİLYON DOLAR MAAŞ ÖDÜYORDUK.BUNA KARŞILIK GELİRLERİMİZDE ÇOK AZDI.KLÜP BATMA NOKTASINA GELMİŞTİ BENDE OYUNCULARIN UCUZA GİTCEĞİNE ŞİMDİ SATMA VE GELECEĞİ KURTARMAK İÇİN UCUZ VE GENÇ YETENEKLERİ TAKIMA ALMA KARARI ALDIM
DAHA ÇOK TÜRK YETENEKLERE YÖNELDİM Kİ HEM GS HEMDE MİLLİ TAKIM İLERDE BÜYÜK BAŞARILAR YAKALAYABİLSİN.
BENCE ŞUAN KADROMUZ ESKİSİNDEN HEM DAHA İYİ HEM AZ MALİYETLİ OLDU.ŞUAN MAAŞLARA 1.6 MİLYON DOLAR ÖDÜYORUZ VE FİNANSIMIZI DA 16 MİLYON DOLARA YÜKSELTTİK
İŞTE TRANSFER ÖZETİMİZ
OLUŞAN SON KADRO
BU KADRO BELKİ BU SEZON ŞAMPİYON OLAMIYACAK AMA 2-3 SENE SONRA CL Yİ ALACAK VE MİLLİ TAKIMADA BİRÇOK OYUNCU GÖNDERECEK
Çok iyi gençler almışsın bence bu sene şampiyon sensin![]()
Futbolcu Bilgileri
Çok İyi Trransferler Kardeşlik Bu Arada Milli Takımada Mehmet Yıldızı Takıma Milli Takıma Almayı Unutma
mehmet yıldızı gs ye getir![]()
malesef kardeş olamadık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana göre oyunda yeteri kadar iyi yapmamışlar mehmet i ama alıcam yinede topuzu da alıcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bakalım şu transfer sezonu açılsında bütçeye göre alabilriz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YENİ VE GENÇ KADROMUZ MALESEF BU SEZON İKİNCİ OLABİLDİ
ŞAMPİYONLUĞU SON İKİ HAFTAYA KADAR KOVALADIK AMA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLDU
TÜRKİYE KUPASINI ALARAK TARAFTARI TESELLİ ETTİK
2. NOLMAMA RAĞMEN YILIN MENAJERİ BEN SEÇİLDİM ARAGONES SIRALAMADA BİLE YOK
ŞİMDİ MİLLİ TAKIMLA EURO 2008 İÇİN OYNUYACAĞIZ
İLK MAÇIMIZ İSPANYA İLE BİRAZDAN..
Last edited by uAsamet1905 : 24.Eylül.2008 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ilk maç iyi sonuç ispanya karsısında gruptan cıkarsın
Çok güzel zor gruptan başarı ile çıkmışsın