perpetua
merhaba.ben 9.20 kullanıyorum yenı patchlı
huge database kullanmam ıcın ne yapmam gerek?
perpetua
merhaba.ben 9.20 kullanıyorum yenı patchlı
Evet small yeterli.örnek veriyorum; .ddt dosyasını gereken klasöre koyduk.
oyuna başlarken italya, ispanya ve ingiltere'nin en üst liglerini seçtik.
(toplam 3 lig 3 ülke)
database'in huge olması için hangi seçenek gerekiyor?
small yeterli mi?Ömer Abinin yukarda anlattığı şeyler 9.20 içinde geçerli.merhaba.ben 9.20 kullanıyorum yenı patchlı
Huge db diye bir seçenek zaten çıkmayacak arkadaşlar. Bu işlemleri yaptığınızda databaseyi small olarak açsanız bile oyunda çok fazla oyuncu çıkacaktır.
Ömer Abi benimde bi sorum varnormal huge db. Geçtiğimiz senelerdeki gibi. O varmı? Çünkü burda serbest olan oyuncular görünmüyor mesela Juninho Paulista
.
çok güzel bir eklenti, öncelikle teşekkür ederim.
birşey sormak istiyordum.. mesela bir oyuncu bulduk ama bilgilerinden 3ü 5i görünüyor oyuncuyu izlettirdiğimiz zaman tüm bilgileri açığa çıktığında o veriler gerçek bilgilermi oluyor yoksa oyuna girdikten sonra bu bilgiler değişkenlik gösteriyormu yani 1-2 sene sonra o oyuncuyu izlettiriyorsak onun bilgilerinde değişkenlik oluyormu.
Ozellik bilgileri gercekte oldugu gibi cikiyor.
Eger izlettikten sonra bir sure gecer, oyuncunun ozelliklerinde degisim olursa, oyuncunun ozellikleri yine saklaniyor.
Gozlemcilerin hata yaptigi, veya farkli gorus bildirdigi seyler oyuncunun genel kalitesi ve potansiyel kalitesi konusunda verilen degerlendirmeler (yani gozlemci ekraninda oyuncunun ismi yaninda gorunen yildizlar).
Out of the Park Baseball isimli oyunda (bir ara SI bunyesinde yapiliyordu), bir oyuncunun gercek ozelliklerini hemen hemen hic goremiyordunuz. Oyuncunun gorebildiginiz ozellikleri tamamen gozlemcinizin size belirttigi degerler olarak oyunda gorunuyordu. Yani oyuncu iki kisi oynuyorsaniz, sizin gordugunuz profili, diger oyuncu ayni sekilde gormuyordu. Ancak SI bu oyunu devam ettirmedi cunku yeterince satis imkani yoktu.
Ya dediğiniz klasörlerin hepsine direk kopyaladım dosyaları fakat değişen bişey olmadı. 9.2 patch yüklü bende. Hatta Belgelerimin içindeki FM klasörünün içindeki db klasörüne bile kopyaladım değişen hiçbişey yok. Vista yüklü bende. Bi ayar falan yapmak gerekiyormu? Zira dediğiniz şekilde kesinlikle o database yüklemiyor oyun...
4 gb ram war pek te yavas sayılmaz
9.2.0 da ben de yapamadım bunu :S
Oyunda Huge DB olarak görünmez ek dosyaları seçerek tüm oyuncuları ekleyebilirsiniz oyuna..
ya extra files da görünmesi gerekmiyor mu dosyanın bi de oyunda africaya baktım ama oyuncular silik görünüyor nası anlayacağız uygulanıp uygulanmadığını bana hiç uygulanmış gibi gelmedi :S 9.0.1 update i için 901 klasörü var denmiş mesela 9.0.2 için de 902 klasörü aradım o da yoktu
Link açılmıyor bir türlü.
ben hiç bir şekilde çalıştıramadım 9.3.0 patchini kullanıyorum ilgili takımlardaki bütün oyuncular silik ve teklif yapılamaz durumdalar.
şimdi hallettim.yapılması gereken ddt dosyasını edt klasörüne atmak ben işlemleri 900 klasörünü editleyerek yaptım xml dosyasının içindeki 9.0.0 ları 9.3.0 yaptım.asıl 900 klasörünün isminide 903 diye değiştirdim.sorum yok oyuncular açıldı.ddt nin yüklenip yüklenmediğini yeni oyun açarken extra files kısmına bakarak sağlamasını yapabilirsiniz.
ben herşeyi anladım da şu dosyaları tam olarak nereye atıcaz ya da nereye koyalayacağız
dosyayı indirmek istediğim zaman
"Bütün Kıta Oyuncuları dosyasını Rapidshare üzerinden indirme işlemi, Rapidshare üzerinden dosyayı bilgisarınıza indirin."
şöyle bir mesaj çıkıyor, ama link görünmüyor, üye girişide yaptım, ne bir yönlendirme oluyor nede link görünüyor, nasıl indirebiliriz.
Edit: neyse buldum, reklamların arasına sıkışmış linkfont bari farklı olsaydı daha rahat bulurduk.
Last edited by emrahozsahin : 05.Temmuz.2009 at 07:24
arkadaşlar, ben yükledim bu eklentiyi fakat mesela 2b kategorisinden bir takım alıyorum, 3.ligdeki futbolcular görünmüyor 9.0.3 update yüklü
9.3.0 patchini kullananlar bu ddt. dosyasını tam olarak hangi dizine kayıt edicez? tam bir muamma..
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930\db\930\edt 9.3.0 için bu uzantıyı kullanacaksınız ddt dosyaları için..