Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 77 sonuç

Konu: Aşırı Sakatlık Problemi

yok sezona gelince düzeliyor ama sonra yine başlıyorlar . 14 oyuncu 16 oyuncu sakatlanırmı yaw .yeni birşey var sakatlıkları gösteriyor takımlardaki .orda yazıyor takımların kaç sakat oyuncuları oldugu

Default benım sorunum farklı

beyler yenı yukledım oyunu cok guzel 3d mac falan ama ıngılızce anlamıyorum bısey.turkce yaması ne zaman cıkar.msn dende gorusebılırız . [email protected]

demo ya bile yama lazım bırakın full sürümü sinir hastası yaptı beni bu oyun biran önce düzeltilmeli

full ve 9.0.1 patch oynuorm

demodaki sakatlıkları patchde düzeltirler dedik

patch de de bi numara cıkmadı her mac ortalama 3 sakat cok berbat bi durum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet katılıyorum 1.hazırlık maçımı yapıyorum su an dk70 "4" tane sakat verdim lütfen ilgilenin şu konuyla pls...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Full oyunda da aşırı sakatlık sorunu

1.hazırlık maçımı yaptım ve "4" tane sakat verdim lütfen ilgilenin şu konuyla...Çok fazla abartmışlar yani ilk maçtan 4 adamım gitti biri 3 hafta diğerleri de 2 hafta "idman da verdim yani
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

9.0.1 yamasını yükledinmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben 2 hazırlık maçı yaptım sakat yok Allah'a şükür.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9.0.1 yaması yüklü ilk maçta çok sakatım oldu
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antremanlara önem verirsen sorunda azalma olabilir.
    Ben Demo oynarken antremanlara önem verdiğim için öyle herkesin bahsettiği kadar bir sakatlık sorunu ile karşılaşmamıştım.

Pff umarım sadece bir maçtaki şanssızlıktır yoksa diğer yama çıkana kadar çekilmez.

Arkadaşlar her ne kadar iyi antreman yaptırırsan yaptır sakatlıklar bu oyunda hiçbir zaman gerçek zamandakine uymadı, hep abartı..

aynen benimde yaa birçok sakatlıklarım var 4-5 tane hemde..
    yamada yüklü.. anlamadım gitti yaa..

ah birde türkçe yaması çıksa oyunun tam süper olucak..

evet oyunda çok fazla sayıda sakatlık oluyor yamaya rağmen...oyun hala oynanamayacak kadar kötü durumda 3 patch daha çıkar bu oyuna rahat...

abartmıyorum daha ligler başlamadan 4'ü as takımdan 8 tane oyuncum ilk yarıyı kapattı. Sinirden direk kapattım oyunu o kadar taktik, antreman kastım save etmeden çıktım valla. Açıkçası oyun şu an oynanmayacak durumda.

Gerçekten çok ciddi bir sorun sakatlık. Her maçta EN AZ 1 oyuncu değişikliğim sakatlıktan dolayı oluyor. 4,5 maçta 3 oyuncu değişikliğinide sakatlıklardan dolayı yaptım. + Değişiklik hakkım bittiği için 2,3 maçta da 10 kişi oynadım. Bu hata insanı oyundan soğutuyor malesef.

virusten 2 ay send home olan oyuncum var sezon ortasına kadar es kaza geldim.gs ile oynuyorum allahtan kadro genis ama toplamda 11 oyuncum 1-6 ay arası sakatlıklara maruz kaldı..
    mac icinde surekli birileri sakatlanıyor.

bu çok büyük bir sorun bencede en azından neye göre sakatlanıyorlar. bu kadar skatlık normal değil, aslında normal olmayan süreler. her oyuncu neredetse en az 3 hafta sakatlanıyor. 4-5 gün olsa anlycamda...

19. Default

Seçtiğin oyuncudan olması lazım bence takımda etkili sakatlıkta yoksa oyundan olmaz...

eee nolcak smdi bu sakatlıkları cekiceksek oynamayalm

patch lazım acilen

9.0.1 hicbi ise yaramadı gördk

Yorumsuz... Daha ligin ilk haftası.

sigames forumlarında bir yetkili patchle birlikte sakatlık oranını yüzde 25 oranında azalttık diye yazmış. ama tabii tepkiler devam etmiş 10 tane adam sakatlanıyor yüzde 25 i 2 ya da 3 oyuncu eder bu kadar sakatlık olur mu diye...sanırım 3-4 hafta içinde bir patch daha çıkacak kesmezse her ay bir patch görüces galiba saygılar..

ya bi işi beceremediler

yapamıcaklarsa aynı database i fm08 e uyarlasınlar onu oynayalm bari o cok daha iyiydi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2. hazırlık maçım takımdaki 4. sakatlık 9.1 le oynuyorum hakem 4 dk uzattı Emre Güngör 90+5 te gitti 2 ay sakat

bu arada

Takımında SAKATLIK problemi yaşamayan arkadaşlar bize yardımcı olmak maksadıyla TRAINING programlarını upload ederler mi acaba bizdeki TRAININGDE mı bı problem var?

tesekkurler

MODIFIER ISTIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ yoksa oynanmaz bu oyun 3D zaten iğrenç 2D ile durmak yok yola devam ama tekrar belirtiorum

MODIFIER ISTIORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Böyle bir rezillik görmedim ya. Bir heves kurdum oyunu, ilk 6-7 maçta Fenerbahçe ile müthiş sonuçlar aldım ama her maçımda 1 sakat oldu. Sakatlıklar öyle böyle değil, en az 1-2 ay iptal oluyor oyuncular. Sinirlenip kapattım. Modifier ne zaman çıkar sizce?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yaa harbi yaa oyunu hevesle kurdum şimdi takımda 7 sakat oldu dahada çoğalıyor durmadan 1 ay dan aşağı sakatlıkta olmuyor en az 1-2 ay

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Patch çıkana kadar zevk vermeyecek oyun böyle giderse. 5 -6 maç ardından, Galatasaray kadrosunda tam 8 ! sakat var, yarısı iki ay yok.

Bende birtek serkan sakatlandı başkada yok oyunu actıgımda lincoln sakattı düzeldi

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri