Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Boş Ekran Sorunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala cevap gelmemiş SI'daki konuda...
    Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Yok senin yapabileceğin birşey yok ne kusuru bir de arkadaş kazığı yedik cd mi kaybetmişler büyük ihtimalle bir daha kimseye cd falan vermem.Allahtan babamların işyerindeki pcyle benim pc aynı da onun format cdsi duruyor.Babamı yarın ararım 1-2 defa unutmasın diye
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar sanırım bu sorunun formattan başka çözümü yok bilgisayarı formatladım oyunu tekrardan yükledim ve artık tamam herşey normal.Çok şükür artık oyunuma kavuvştum.Beklesin 15 tatil benii..
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 07.Nisan.2009 at 12:49
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Default Ekran Sorunu

Arkadaşlar ben şu ana kadar oyunu sorunsuz oynuyordum fakat bi cok kez crash dumps alınca oyunu kaldırdım sonradan yukledigim butun logolari formalari kaldirdim ve sonra oyunu tekrar kurdum ama bu sorunla karsilastim yeni oyun diyince bos kutu cıkıyor hic bi sekilde tıklanmıyor aynı şekilde oyundan cıkmak isteyince de bu şekilde oluyor bu yuzden oyunu tekrar tekrar 3 - 4 kez silip yeniden kurdum fakat bi turlu hallolmadi en son size danışayım dedim...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Kullandigin oyunda Product Key hatasi veriyor. Oyunun oyjinal degil sanirim. Problemi cozmek icin (Ben Vista kullandigim icin XP de emin degilim) Bilgisayarinda Documents and Settings\Application data\Sports Interactive\ klasoru icersinde'ki dosyalari sil ve oyununu tekrardan yukle...
    Silmen gereken klasorler,
    Football Manager 2009 Certificate
    Football Manager 2009

sorun çözüldü arkadaşım çok sağol...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Sorunun cozulmesine sevindim. Iyi oyunlar.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri