Hala cevap gelmemiş SI'daki konuda...
Yardımcı olamadığım için üzgünüm.
Hala cevap gelmemiş SI'daki konuda...
Yardımcı olamadığım için üzgünüm.
Yok senin yapabileceğin birşey yok ne kusurubir de arkadaş kazığı yedik cd mi kaybetmişler büyük ihtimalle bir daha kimseye cd falan vermem.Allahtan babamların işyerindeki pcyle benim pc aynı da onun format cdsi duruyor.Babamı yarın ararım 1-2 defa unutmasın diye
![]()
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar sanırım bu sorunun formattan başka çözümü yok bilgisayarı formatladım oyunu tekrardan yükledim ve artık tamam herşey normal.Çok şükür artık oyunuma kavuvştum.Beklesin 15 tatil benii..
Last edited by BeeTLeJuiCe : 07.Nisan.2009 at 12:49
Arkadaşlar ben şu ana kadar oyunu sorunsuz oynuyordum fakat bi cok kez crash dumps alınca oyunu kaldırdım sonradan yukledigim butun logolari formalari kaldirdim ve sonra oyunu tekrar kurdum ama bu sorunla karsilastim yeni oyun diyince bos kutu cıkıyor hic bi sekilde tıklanmıyor aynı şekilde oyundan cıkmak isteyince de bu şekilde oluyor bu yuzden oyunu tekrar tekrar 3 - 4 kez silip yeniden kurdum fakat bi turlu hallolmadi en son size danışayım dedim...
![]()
Kullandigin oyunda Product Key hatasi veriyor. Oyunun oyjinal degil sanirim. Problemi cozmek icin (Ben Vista kullandigim icin XP de emin degilim) Bilgisayarinda Documents and Settings\Application data\Sports Interactive\ klasoru icersinde'ki dosyalari sil ve oyununu tekrardan yukle...
Silmen gereken klasorler,
Football Manager 2009 Certificate
Football Manager 2009
sorun çözüldü arkadaşım çok sağol...
Sorunun cozulmesine sevindim. Iyi oyunlar.