Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: Özel yurttan çıkmak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hernekadar girişimlerde bulunsamda çıkmama izin vermedi yurt sahibi.Ama fiyatta indirime gitti
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Gidip konuşucam bakalım ne sonuç vericek. İzin vericeğini hiç sanmıyorum ama

görkem özel yurtla yaptığın nihayetinde bir hizmet sözleşmesi belki madde madde okumadın ama o imzaladığın senetler muhakkak bir sözleşmeye dayanmalıdır..Muhakkak vardır sözleşmeniz diye düşünüyorum..

o zaman sözleşmendeki maddelere bakılır hangi hallerde fesih hakkı var diye eğer istenilen şekilde fesih hakkın varsa durum iyi demektir.yurta konuşmadan önce imzaladığın bir sözleşmen varsa elinde önce onu gönder bana özel mesajla..bir bakayım.

öte yandan eğer sözleşmesiz yaptıysan senetleri işte o zaman çok fena..

çünkü bizim hukuk sistemimize göre senetler İvazdan muaftır. yani hukuki terminolojiden halk diline geçersek..bir senedin icraya konması ve tahsili için onun sebeini oluşturan nedeni ispat yükü yok senet sahibinin bu halde eğer yurt yönetimi sana ayrıca bir iyilik yapmazsa senetlerin tümünün bedelini tahsi edebilir...l
    görüşmeden önce sözleşmen varsa bana özel mesajla falan bir dön..çünkü seni kandırmalarından..lehine olan hükümleri senden gizlemelerinden şüphe ediyorum...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri