Evet güzel dergi bence en iyi futbol dergisi
Evet güzel dergi bence en iyi futbol dergisi
evet guzel bir dergi
güzelliğide orası oku oku bitmiyo çok güzel içerik var dergiyi bile elimden bırakamıyorum
four four two 'da Ocak 2008 sayısından itibaren her ay Turksportal'ın hazırlayacağı Football Manager bölümü tam sayfa olarak yer alacak. Ocak 2008 442 dergisini kaçırmayın
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Four Four Two'yu takip ediyordum bi ara.Ocak sayısını alalım bakalım ne yapmış bizim tsi![]()
Ooo çok güzel bir haber bu![]()
Kesinlikle alırımÜstelik her ay Turksportal hazırlayacak, daha ne isterim ki ben
![]()
(/s)
Bunu kaçırmamam lazım ..![]()
işin içinde turksportal varsa, çiğ tavuk bile yenir.
daha önceden de football manager bölümü yokmuydu yanlış mı hatırlıyorum, olsun turksportal bir başka güzel olur
![]()
Oooo mükemmel kaçıran İnter'li olsun![]()
Daha önceleride football manager bölümü vardı sanki. Enteresan kapağı olunca alıyorum dergiyialırım belki bu ay.
vallaa almam zor olacak![]()
Şuan dergi elimde Mustafa abi süper yazmış FM bölümünü vallaha abi helal.![]()
eyvallah gözüm![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
oo süepr haber yarın alırım dergiyi
İsterseniz tüm yazıları yazayım.![]()
Ne zaman çıkıcak bu ayki dergi ?
Dergi çıkmış galiba, baksana Gökay'ın eline geçmiş.![]()
(/s)
Umut abi hayırlı olsun yöneticilik...
Yeri değil ama...
Birkaç kişi daha isterse ve Mustafa abide onaylarsa tüm yazıları yazarım. Ayrıca sayfada kocaman bir Turksportal amblemi var süper olmuş o.![]()
Gökay birkaçımız bu dergiyi Turksportal'ın hazırladığı FM köşesini okumak için alacak. Eğer buraya yazarsan dergiyi almaktan vazgeçenlerde olabilir, en iyisi yazmaTabi son söz Mustafa abi'de.
(/s)
O zaman şöyle yapalım. Sayfa 49 da.![]()
Derginin kapağınada Mustafa abinin resmini koysalar süper olur![]()
yok daha neler![]()
arkadaşlar dergide yazan yazıyı tarayıp ulu orta koymak etik olmaz.
Mustafa BudakTurksportal
güzel düşünce fm bolumunun olması cok iyi bende alacagım inşallah güzel bilgiler olurda her ay alırız.
Valla kapakta Torres var ama yakışmamış Mustafa abi çok iyi yakışırmış.![]()
Dergiyi bu ay ilk kez aldım, Tebrikler Mustafa abi güzel yazı olmuş, diğer aylarda olacak mı?