Ben Ps'den hiç anlamam ama çok güzel spikerlik yaparımYanlız Ps salonu geniş olsun da ben spikerlik yapınca Serkan Abi Garanti yenilicek kaçarken zorluk çekmeyeyim
![]()
Ben Ps'den hiç anlamam ama çok güzel spikerlik yaparımYanlız Ps salonu geniş olsun da ben spikerlik yapınca Serkan Abi Garanti yenilicek kaçarken zorluk çekmeyeyim
![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
PS'de yenilme uzmanlığım vardır, çok iyi yenilirim.Oturma planını ben hazırlayacağım.
İsmail, İzmir'de oturanlar için dönüş saatinin çok sorun yaratacağını sanmıyorum 12'ye kadar, istediğin her yere gidebilirsin rahatça. Sen dışarıdan geldiğin için sen kendini ayarlamaya bak.
Okullar kapanmamış olsa zaten seni bırakmazdım ben, öğrenci evi çok, gider birine karışırdık ama şu dönemde ev bulmak zor.
Gelecekleri de ekliyorum 1. mesaja.
"YÜCE ATATÜRK"
İsmail abi bu arada ben otogara yakın oturuyorum yani yakın dediysem kartal durağında oturuyorum buluşup beraber gidebiliriz.
Serkan abi en iyisi PS birincisine madalya takın![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İsmail sen merak etme, ben dönüşte de seni bırakırım otogara hatta karşılamaya bile gelirim, oradan beraber geçeriz. Dolmuşa binince 15-20 dakikaya otogarda olurum.
Buluşmaya gelenlere bir sürprizimiz de olacaktır tabi ki, o nedenle daha çok İzmirliyi bekliyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Menemen dolmuşları çevre yoluna taşınacak deniyordu, eğer taşınmazsa kesin gelirim, taşınırsa, belediye otobüsüyle hiç gelemem, o çok dolaşıyor. Gerçi kolay kolya Menemen dolmuşlarını kaldıramazlar, yani geliyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Süpriz ne ile alakalıFoça'dan bir dolmuşla gelirim süprize göre
![]()
![]()
Adı üstünde sürpriz.Henüz bende bilmiyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Samsun-İzmir uçak biletini ayarlayın geleyim anında![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ps diyoruz da yer bilen yok![]()
Menemen dolmuşları taşınmadı daha, hala bildiğimiz yoldan gidiyorlar.
Eğer o gün gelirsem ve İzmir'de kalırsam, arzu edenler benim evimde konaklayabilirler.
Konak'ta yoktur zaten bence, Çankaya taraflarına doğru gitmek gerekir, Hilton'un arkasında otobüs durağı var, Sonuç Dershanesi vardı sanırım, orada eskiden vardı, otobüs beklerken görüyordum, hala kapanmadıysa benim bildiğim tek yer orası.Bir araştırma da yapmak gerekir.
"YÜCE ATATÜRK"
Size bir yer tavsiye edeyim. Nadir bildiğin PS salonlarından bir tanesi. Aynı zamanda okulum olan Atatürk Lisesi'nin arkasında Elit Internet Kafe var. Orada PS3 ve süper TV'lerde Ps oynama imkanınız var. Okulun son günleri hep kaçtığım için ordan biliyorum
Bu arada İsot abi, gelirim diye şaka yaptımFoça - İzmir dolmuşları eski arabalarla işletiliyo. Sıcakta dip dibe oturum pişmek inan bana çok zor
Yol da zaten 1 saat minimum..
Yahu bırak 1 saatlik yoldan gitmiyorsun.Ben olsam çok kırılırdım gerçekten![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Vallahi Murat abi sen de bin bakalım o dolmuşlara, seni de göreyimHava nemli, çok sıkışık oturacam zaten arabada, klima yok bişey yok
Çekilcek dert değil. Ama döner dönmez bir buluşma daha isterim ona göre
![]()
Ben Ayvalıkta olsam 150km yol tepip gelecektim yahu 1 saatlik yolumu çok gördün![]()
Çok baskıcısınız![]()
Bende Aliağa'dan geleceğim? : )
Evet Ege, ben dolmuştan indikten sonra o kadar yürüyorum yahu, dolmuşa binmeden de bir o kadar yürüyorum. Tabi Bornova'da arkadaşlarda kalmadığım sürece.
Bu yürümeden dolayı kızmam da, 2 ders arasında eve gidip yatanlar oluyor, onlara kızıyordum işte.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Otogarda birbirmizi nasıl tanıycaz sorarım size![]()
İsot abinin fotoğrafları vardır sitede, onlara bakarak tanırsın. Olmadı İsot abi yakasına karanfil takar![]()
![]()
Tanırız tanırız, zaten otobüslerin yolcu indirdiği yer belli, elimize bir pankart alıp Turksportal diye yazarız, sorun olmaz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"