Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 310 sonuç

Konu: [T]urk[S]portal [I]nteractive İzmir Buluşması 'Gerçekleşti'

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ben Ps'den hiç anlamam ama çok güzel spikerlik yaparım Yanlız Ps salonu geniş olsun da ben spikerlik yapınca Serkan Abi Garanti yenilicek kaçarken zorluk çekmeyeyim
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

PS'de yenilme uzmanlığım vardır, çok iyi yenilirim. Oturma planını ben hazırlayacağım.

İsmail, İzmir'de oturanlar için dönüş saatinin çok sorun yaratacağını sanmıyorum 12'ye kadar, istediğin her yere gidebilirsin rahatça. Sen dışarıdan geldiğin için sen kendini ayarlamaya bak.

Okullar kapanmamış olsa zaten seni bırakmazdım ben, öğrenci evi çok, gider birine karışırdık ama şu dönemde ev bulmak zor.

Gelecekleri de ekliyorum 1. mesaja.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Başka buluşma olmayacak mı yahu? 11-12 si gibi gelecem İzmir'e büyük ihtimal.
    Ben 8 ya da 9'u gibi gidiyorum, hatta bu 7'si de olabilir, o zaman bu buluşmaya da gelemem. Bunu yapalım, sen gelince diğer arkadaşlarla bir buluşma daha ayarlayın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Otogara kadar gidersem sonra gitmek sorun olmaz benim için Konya - Denizli - Antalya vs vs vs arabalarının hepsi aydından geçiyo zaten. İzmir'li arkadaşımı alabilirim yanıma tam olarak bilmiyorum sonra uğraşmak istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İsmail abi bu arada ben otogara yakın oturuyorum yani yakın dediysem kartal durağında oturuyorum buluşup beraber gidebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Serkan abi en iyisi PS birincisine madalya takın .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    PS'de yenilme uzmanlığım vardır, çok iyi yenilirim. Oturma planını ben hazırlayacağım.

İsmail, İzmir'de oturanlar için dönüş saatinin çok sorun yaratacağını sanmıyorum 12'ye kadar, istediğin her yere gidebilirsin rahatça. Sen dışarıdan geldiğin için sen kendini ayarlamaya bak.

Okullar kapanmamış olsa zaten seni bırakmazdım ben, öğrenci evi çok, gider birine karışırdık ama şu dönemde ev bulmak zor.

Gelecekleri de ekliyorum 1. mesaja.

Tamam Serkan o zaman 3te buluşalım hem biraz sıcak geçer daha iyi olur. İş yine sana düştü editlenecek mesaj Fatih'lede konuştuk biz o gelecek otogara ordan gelcez Konak meydana.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İsmail sen merak etme, ben dönüşte de seni bırakırım otogara hatta karşılamaya bile gelirim, oradan beraber geçeriz. Dolmuşa binince 15-20 dakikaya otogarda olurum.

Buluşmaya gelenlere bir sürprizimiz de olacaktır tabi ki, o nedenle daha çok İzmirliyi bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ee o zaman sende gel Fatih - sen - ben gideriz Fatih'te 15 dk uzaklıktayım diyo

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Menemen dolmuşları çevre yoluna taşınacak deniyordu, eğer taşınmazsa kesin gelirim, taşınırsa, belediye otobüsüyle hiç gelemem, o çok dolaşıyor. Gerçi kolay kolya Menemen dolmuşlarını kaldıramazlar, yani geliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süpriz ne ile alakalı Foça'dan bir dolmuşla gelirim süprize göre

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adı üstünde sürpriz. Henüz bende bilmiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Orhan gel sende işte yaa ne olcak kaç kere toplanabiliriz zaten Tanışma oluyo çok eğlenceli oluyo komiklikler şakalar falan gider

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Samsun-İzmir uçak biletini ayarlayın geleyim anında

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ps diyoruz da yer bilen yok

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir / Bayraklı

Menemen dolmuşları taşınmadı daha, hala bildiğimiz yoldan gidiyorlar.

Eğer o gün gelirsem ve İzmir'de kalırsam, arzu edenler benim evimde konaklayabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konak'ta yoktur zaten bence, Çankaya taraflarına doğru gitmek gerekir, Hilton'un arkasında otobüs durağı var, Sonuç Dershanesi vardı sanırım, orada eskiden vardı, otobüs beklerken görüyordum, hala kapanmadıysa benim bildiğim tek yer orası. Bir araştırma da yapmak gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Enver Eren View Post
    Menemen dolmuşları taşınmadı daha, hala bildiğimiz yoldan gidiyorlar.

Eğer o gün gelirsem ve İzmir'de kalırsam, arzu edenler benim evimde konaklayabilirler.
    Aman taşınmasın, okula kısa sürede gidiyorum. Bir söylentiydi zaten, doğruluk payı yokmuş demek ki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Size bir yer tavsiye edeyim. Nadir bildiğin PS salonlarından bir tanesi. Aynı zamanda okulum olan Atatürk Lisesi'nin arkasında Elit Internet Kafe var. Orada PS3 ve süper TV'lerde Ps oynama imkanınız var. Okulun son günleri hep kaçtığım için ordan biliyorum

Bu arada İsot abi, gelirim diye şaka yaptım Foça - İzmir dolmuşları eski arabalarla işletiliyo. Sıcakta dip dibe oturum pişmek inan bana çok zor Yol da zaten 1 saat minimum..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu bırak 1 saatlik yoldan gitmiyorsun.Ben olsam çok kırılırdım gerçekten

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi Murat abi sen de bin bakalım o dolmuşlara, seni de göreyim Hava nemli, çok sıkışık oturacam zaten arabada, klima yok bişey yok Çekilcek dert değil. Ama döner dönmez bir buluşma daha isterim ona göre

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Orhan bende 1saat 15dkdan geliyorm + o gün izin alamazsam işi bırakcam 1 saat yol çekcen bea ne olcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Ayvalıkta olsam 150km yol tepip gelecektim yahu 1 saatlik yolumu çok gördün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok baskıcısınız

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir / Bayraklı

Bende Aliağa'dan geleceğim? : )

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir / Bayraklı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aman taşınmasın, okula kısa sürede gidiyorum. Bir söylentiydi zaten, doğruluk payı yokmuş demek ki.

Ege'de okuyorsun diye tahmin ediyorum o zaman. Ben Suphi Koyuncu'nun karşısında oturuyorum. Bazı sabahlar ordan yürümek bile zor geliyor desem beni dövermisin ki acaba? : ))

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Ege, ben dolmuştan indikten sonra o kadar yürüyorum yahu, dolmuşa binmeden de bir o kadar yürüyorum. Tabi Bornova'da arkadaşlarda kalmadığım sürece.

Bu yürümeden dolayı kızmam da, 2 ders arasında eve gidip yatanlar oluyor, onlara kızıyordum işte.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Otogarda birbirmizi nasıl tanıycaz sorarım size

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsot abinin fotoğrafları vardır sitede, onlara bakarak tanırsın. Olmadı İsot abi yakasına karanfil takar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tanırız tanırız, zaten otobüslerin yolcu indirdiği yer belli, elimize bir pankart alıp Turksportal diye yazarız, sorun olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri